Viborg Internat ved Dyrenes Fristed レビュヌ

3. 猫ホステル
  4. ペット里芪サヌビス
  5. 獣医

圓該䌁業による蚘述

Viborg Internat er beliggende pÃ¥ en skÞn landejendom i Ravnstrup nÊr Viborg. Vi modtager primÊrt katte, men har ogsÃ¥ mulighed for at modtage kaniner, gnavere, fugle og andre dyr. Langt stÞrstedelen af de indleverede dyr kommer fra henvendelser mennesker, der ringer, fordi de har kendskab til dyr i nÞd eller ejerlÞse dyr, der mÃ¥ske er syge og har brug for hjÊlp, men vi har ogsÃ¥ mulighed for tage mod private indleveringer. Alle katte, der formidles fra Viborg Internat, er chippet, vaccinerede, behandlet mod orm, flÃ¥ter og lopper og neutraliserede. De registreres i ny ejers navn i katteregistret. Alle nye ejere opfordres samtidig til at tegne en forsikring, der dÊkker ved sygdom. Vi gÞr meget ud af at rÃ¥dgive – uanset dyreart, og hunde er naturligvis ogsÃ¥ chippet og registeres i ny ejers navn, lige som kaniner neutraliseres og chippes og registreres. Internatet har Ã¥bent for adoption efter forudgÃ¥ende aftale – enten via mail eller telefonisk henvendelse. Det er ikke muligt at reservere en kat eller et andet dyr, fra Viborg Internat, da vi Þnsker at matche dig med den helt rigtige ven. Vi ser derfor ikke pÃ¥ fx. kattens farve, kÞn eller pelslÊngde, men pÃ¥ hvilket liv du kan tilbyde katten, hvorefter vi – grundet vores adfÊrdsvurderinger af alle dyrene og/eller kendskab til deres baggrundshistorie – kan prÊsentere dig for den eller de dyr, som matcher dig og din livsstil. Personalet har en stor viden om katte og deres behov, og de efteruddanner sig lÞbende. Blandt andet foretages en adfÊrdsvurdering af hver enkel kat, sÃ¥ vi kan matche kattene med det bedst mulige hjem hver gang. Dette gÞr sig naturligvis ogsÃ¥ gÊldende for andre dyrearter, vi hjÊlper via internat og klinik. Vi glÊder os til at byde dig velkommen pÃ¥ internatet – og forhÃ¥bentligt finde dit nye familiemedlem.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Endnu en god oplevelse med at adoptere

Vi har for anden gang adopteret en kat ved internatet og igen en god oplevelse. Det er skÞnt, at de har kendskab til dyrene, så man får den kat, der passer til det hjem, den skal til. Vi oplever at få god vejledning ifht. valg af én eller to katte på samme tid. Og der er tid til at man kan vÊre sammen med katten lidt, fÞr man tager et valg om hvilken, man tager med hjem. Det er for os helt naturligt at adoptere via internatet, da vi kan se og mÊrke, at de virkelig har et stort hjerte for dyrene, og vi får dermed katte, der har vÊret i gode hÊnder (uanset deres forhistorie), og de er vaccinerede, neutraliserede og chippede, hvilket også er et plus.

2025幎9月12日

Viborg Internat ved Dyrenes Fristed からの回答

Mange tak for den finde anmeldelse

Professionelt og trygt.

Altså, fÞrst og fremmest fik jeg verdens skÞnneste kat!
Men folkene var sÞde og professionelle, og jeg skulle endelig ikke tÞve med at kontakte dem med spÞrgsmål og opdateringer fra katten.

2025幎3月12日

Viborg Internat ved Dyrenes Fristed からの回答

Sikke en dejlig anmeldelse at få - tak :) Det er med til at gÞre vores dag bedre :)

Tak for at hjÊlpe en kat i nÞd til en bedre fremtid :)

Adoption

Vi adopterede Viktor (som nu hedder Gizmo) fra internatet i onsdags. Der var god tid til snak om og med Gizmo og vi gik derfra med vejledning om foder, tilvÊnning til vores andre katte, fremtidig pleje og vacciner m.m.
Vi fÞlte os velkomne og havde en god oplevelse, både min datter på 14 år og jeg.
Gizmo er en skÞn kat og vi fÞler os godt matchet.
Tak for al jeres gode arbejde.

2025幎5月7日

Viborg Internat ved Dyrenes Fristed からの回答

Tak for de pÊne ord og for at give Viktor/Gizmo verdens bedste hjem :)

Jeg har lige nu 2 katte fra Viborg

Jeg har lige nu 2 katte fra Viborg Internat og har kun haft gode oplevelser med både sted og katte.
Meget engageret personale, som brÊnder for det de gÞr.
Super lÊkre katte, der er taget godt om på internatet og i plejefamilien.

2024幎8月23日

Viborg Internat ved Dyrenes Fristed からの回答

Tak for din indsats med pleje og hjem for katte i nÞd og tak for roserne - de går begge veje :)

MVH teamet på internatet

PrÞvet både at aflevere og få kat

Jeg har prÞvet bÃ¥de at aflevere og fÃ¥ kat hos Viborg Internat. For nogle Ã¥r siden sÞgte en mor mis og killinger mad hos mig og jeg ringede til Dyrenes beskyttelse som tog kontakt til Viborg Internat. Dagen efter hentede de alle kattene uden problemer 😍 I september sidste Ã¥r var jeg sÃ¥, efter en samtale, udvalgt af Internattet til at komme og se pÃ¥ kattene. Jeg faldt for den fÞrste jeg blev vist og han har bragt glÊde og killinge narrestreger ind i mit hjem og fÃ¥et min gamle kat pÃ¥ 10 Ã¥r til at lege igen 🥰 Vil til enhver tid anbefale dem og kÞrer gerne til Viborg, hvis jeg skal have en ny kat 🐈 😍

2024幎9月12日

Viborg Internat ved Dyrenes Fristed からの回答

Sikke en dejlig anmeldelse om dyr, der fik den hjÊlp de alle fortjener :) Tak for at reagere på dyr i nÞd og for at hjÊlpe en kat der har vÊret svigtet til en ny frisk start i et dejligt hjem hos dig :)

Det bedste sted

Et fantastisk sted, hvor alle dyr bliver taget godt imod og hjulpet til et nyt skÞnt hjem ❀

2025幎5月1日

Viborg Internat ved Dyrenes Fristed からの回答

Stor tak for de pÊne ord og tak for at stÞtte og hjÊlpe dyrene sammen med os :)

MVH teamet på internatet

Da jeg pludseligt stod med en

Da jeg pludseligt stod med en kattekilling som havde vÊret i min nabos have i 3 dage og skreg af sult , tÞvede i ikke et sekund med at hjÊlpe den lille stakkels ,da dyrenes beskyttelse ikke ville hjÊlpe .

I gÞr jeres arbejde til perfektion og da jeg kom med katten ,var der en sÞd medarbejder ,som forsikrede mig om at den lille fyr bliver passet rigtig godt på og på et tidspunkt kommer ud til en sÞd familie .hun var meget nÊrvÊrende og sÞd .
Tusind tak for jeres kÊmpe arbejde

Mvh Dorthe FrÞsig Munk Lauritsen

2025幎4月29日

Viborg Internat ved Dyrenes Fristed からの回答

Tak for dine sÞde ord - og tak for at hjÊlpe den lille kat. Vi skal nok passe godt på ham :)

MVh teamet på internatet

Tusind tak for jer!

Fantastisk personale og skÞn personlig betjening. Uden dem havde vi aldrig fået vores elskede kat, og tak at vÊre dem fandt de uden tvivl den helt rigtig kat til os.

Tusind tak for alt det I gÞr for dyrene i nÞd❀

2025幎4月28日

Viborg Internat ved Dyrenes Fristed からの回答

Tak for de pÊne ord og tak for at hjÊlpe en kat i nÞd til et bedre hjem :)