Köpte med förhoppning att förbättra min balans. Jag har haft den i tre veckor och resultatet har överträffat mina förväntningar. Passar perfekt under mitt soffbord. Den är ganska tyst så det är inga p... もっと見る
企業が回答しました
Jag beställde min vibrationsplatta bättre det var bra pris. Det var otroligt snabb leverans, den kom dagen efter beställning. Den är enkel att använda och ger bra effekt mot mina spänningar och... もっと見る
企業が回答しました
Den är varm och skön att ligga på. Än har den inte gett effekt på min värk i kroppen. Har bara använt den 6 ggr. Så därför hittills 4:a stjärnor. Måste få längre tid på mig för att se om den hjälpe... もっと見る
Snabb leverans. Vi är enbart positiva dels till företaget och Ir- madrassen. Efter ett antal veckor av nyttjande av madrassen kan vi ( jag och min man) konstatera att det lindrar smärta och även känne... もっと見る
Vi säljer enbart produkter som vi testat själva och anser vara bra. Du får träningstips med bilder och filmer som hjälper dig att uppnå dina träningsmål. Våra leverantörer har egna lager i Sverige, vilket oftast ger en kortare och säkrare leverans.
Gröna gatan 1A, 151 32, Södertälje, スウェーデン
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Servicen gav mig mycket som jag fick av Torbjörn per/telf, det avgjorde att jag köpte denna Vibrationsmaskin
Bra information, blixtsnabb leverans, fantastisk muskelavslappnande värmemadrass som verkligen gör skillnad och inte bara för stunden,mina gamla ryggskador är bättre och jag har mer energi när smärtan reducerats ,orkar mycket mer utan att vila.Infrarött ljus är ju läkande, likaså jade och turmalinstenarna🙏Ligger på den ca 1 timme varje morgon
Bra information, blixtsnabb leverans,fantastisk välgörande för mina gamla skador i kroppen, och faktiskt inte bara för stunden utan jag har märkt långvarig lindring,mindre smärta,mer energi, klarar längre tid utan att vila.Infraröttljus är ju läkande, som även jade och turmalinstenarna. Ligger ca 1 timme varje morgon 🙏
Snabb leverans och mattan har använts flitigt sedan den kom. Väldigt avslappnande att ligga på!
Positivt med övningsprogrammen, fungerar bra.
Är mycket nöjd med köpet.
Såå nöjd med min PEMF inframadrass.slappnar verkligen av i musklerna. Det är evigheter sen jag mådde så bra som jag gör nu. Dethar verkligen hjälpt min rygg.
Toppen betyg för företaget med snabb leverans och kontaktuppgifter.
Mycket bra service från Vibrationsplatta Experten.
Och plattan Fitnessplate 4 D mycket bra.
Bra köpguide på nätet, vibrationsplattan är stabil och välgjord, videofilmer på nätet tydliga och välgjorda. Bättre än förväntat! Jag är nöjd.
Har använt plattan mycket lite och på låg styrka sittande på en stol då jag har en höftledsprotes sedan två år . Jag sände ett mail med förfrågan om avrådan när man har protes. Det stog inget om det i reklamen och ni har inte svarat. Plattan var betald. Mycket dåligt!

Vibrationsplatta Experten からの回答
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。