レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

​​Order ID: [0370000401767] ​Terrible experience. Received a greenhouse with defective part A6-4×1. After two failed attempts by vidaXL to send a functional replacement (both times defective!),... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Pirkome dvi lovas. Pirmiausia nuotraukų atitikimas realybę labai maÅŸas, o antra lovos surinkimas buvo neįmanomas nes varÅŸtų vietos ant vienų pagaliukų ir ant rėmo neatitiko visiÅ¡kai... Visaip kaip dėl... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

䌁業情報

1. 雑貚屋

圓該䌁業による蚘述

vidaXL yra tarptautinis internetinis maÅŸmenininkas, kuriame gali rasti visko, ko reikia tavo namams, sodui, garaÅŸui ir „pasidaryk pats“ projektams. MÅ«sų koncepcija grindÅŸiama plataus gaminių asortimento siÅ«lymu, leidÅŸiančiu ÅŸmonėms iÅ¡leisti maÅŸiau. Naudodami paprastus sąnaudų maÅŸinimo sprendimus, kurie nedaro neigiamos įtakos gaminių kokybei, savo gaminius galime padaryti prieinamus kuo didesniam ÅŸmonių skaičiui. Visi procesai nuo produktų kÅ«rimo ir pirkimo, rinkodaros ir pardavimo, logistikos ir klientų aptarnavimo yra mÅ«sų rankose. Tokiu bÅ«du mes visiÅ¡kai kontroliuojame savo produktų funkcionalumą, kokybę ir iÅ¡laidas.

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

UÅŸsisakiau tv komodą

UÅŸsisakiau tv komodą. AtveÅŸÄ— supakuota, nepaÅŸeista pakuotė, nesuplyÅ¡usi. Bet atidarius dÄ—ÅŸÄ™ buvo įskilusios dvi dalys, manau,kad tokią atsiuntė tyčia. Negalėjo transportuojant, nepaÅŸeidÅŸiant dÄ—ÅŸÄ—s įskilti dvi plokÅ¡tės. Tv komoda nebrangi, bet esu nusivylusi Å¡ia internetine parduotuve, nors ir gavau 15 eurų kompensacija. Pirmas ir paskutinis pirkinys iÅ¡ vidaxl.lt el.parduotuvės.

2024幎1月8日

Gerbiama Vika Waitiki,
Dėkojame, kad skyrėte laiko mūsų svetainei įvertinti.
AtsipraÅ¡ome uÅŸ susidariusią situaciją ir sukeltus nepatogumus.
Susisiekite su mumis tiesiogiai ir pateikite uÅŸsakymo numerį, kad galėtume jums padėti.
Laukia Jūsų atsakymo.

Thank you

Everything ok 100 %, thank you and till next time.

2024幎1月20日

Dear Irena Ilić,

Thank you for your feedback!

We're delighted to hear that you had such a positive experience with our company and that our services exceeded your expectations.

We are always keen to answer any questions you have. Please always feel free to reach out to us.

Sincerely,
Deisy- vidaXL

Viskas puiku

2023幎12月27日

Gerbiamas kliente,

AčiÅ« uÅŸ tavo komentarą. MÅ«sų tikslas yra pateikti jums aukÅ¡tos kokybės produktus. Tikimės, kad mÅ«sų gaminys suteiks jums daugiau graÅŸių įspÅ«dÅŸių. Linkiu jums labai smagios dienos.

Lisa – vidaXL

good job

good job, good luck

2024幎1月26日

Dear Lena Jelena,

Thank you for your order.

We’re thrilled to hear that you enjoyed our products. It made our day!

We look forward to welcoming you back to vidaXL in the near future.

Yours sincerely,
Gaivon - vidaXL Team

5぀星のうち3の評䟡

Kokybe

Su pristatymu viskas gerai, bet nusiviliu kokybe. Baldo plokÅ¡tės visiÅ¡kai nekokybiÅ¡kos, kai kurios subraiÅŸytos. Vienoje net nebuvo skylių, reikalingų tvarkingai surinkti baldą. Gręşiant skyles, vos prilietus, plokÅ¡tė iÅ¡ karto trupa. RaÅ¡ytas laiÅ¡kas dėl kokybės.
Galiu tik pagirti uÅŸ tai, kad atsiÅŸvelgta į paraÅ¡ytas pastabas ir operatyviai sureaguota bei bandoma iÅ¡spręsti problemą. AčiÅ« uÅŸ tai.

2023幎12月12日

Gerbiama Lina Mitrofanienė,
Dėkojame, kad skyrėte laiko mūsų svetainei įvertinti.
AtsipraÅ¡ome uÅŸ susidariusią situaciją ir sukeltus nepatogumus.
Laukia Jūsų atsakymo.

Prekė kokybiška

Prekė kokybiÅ¡ka, atitinka apraÅ¡ymą, viskas puiku. Lengva uÅŸsisakyti, viskas konkretu patikima ir greita.

2023幎12月22日

Brangusis Alma Sakaviciene,

Mes taip dėkingi, kad jūs pasiėmėte laiko dalintis savo atsiliepimais su mumis.

Mes vertiname jÅ«sų padėką ir dÅŸiaugiamės girdėdami jÅ«sų pasitenkinimą mÅ«sų paslaugomis ir produktais.

Laukiame, kad artimiausioje ateityje jÅ«s sugrįştumėte į vidaXL.

Atvirai,
wyche - vidaXL

Preke pristatyta

Preke pristatyta , viskas puiku.

2023幎12月15日

Mielas Gedvidas Lazauskas,

Dėkojame, kad pasirinkote vidaXL.

Klientų pasitenkinimas yra mÅ«sų prioritetas, todėl dÅŸiaugiamės girdėdami, kad esate patenkinti mÅ«sų produktais. DÅŸiaugiamės galėdami suteikti jums greito pristatymo paslaugą.

Nekantriai laukiame, kada vėl pasimatysime.

Gaivon - vidaXL komanda

5぀星のうち5の評䟡

Pakankamai greitas ir aiškus problemos

Pakankamai greitas ir aiškus problemos sprendimas.

2024幎1月8日

Labas,
Dėkojame, kad pasirinkote vidaXL.

Labai dÅŸiaugiamės galėdami jums padėti ir vertiname jÅ«sų paslaugos pripaÅŸinimą.

Nekantriai laukiame, kada vėl pasimatysime.

Pagarbiai
Gaivon - vidaXL komanda

5぀星のうち2の評䟡

Gavau brokuotą prekę

Gavau brokuotą prekę, nepavyksta susitarti dėl prekės keitimo.

2023幎11月27日

Gerbiama Danguolė,
Dėkojame, kad skyrėte laiko mūsų svetainei įvertinti.
Atsiprašome, kad gavote nekokybišką prekę.
Susisiekite su mumis tiesiogiai mÅ«sų el. paÅ¡to adresu ir pateikite savo uÅŸsakymo numerį, kad galėtume jums padėti.

5぀星のうち4の評䟡

Ä®sigyjau eglutę su kankorÄ—ÅŸiais. Siuntinys atėjo greitai. Eglutė patiko. Rekomenduoju.

Aptarnavimas puikus ir greitas. Prekė patiko.

2023幎12月27日

Gerbiamas kliente,
Labai ačiū, kad pasidalinote su mumis savo patirtimi.
Mes ir toliau dėsime pastangas ir stengsimės suteikti jums geresnę patirtį su mumis. Esame čia, jei ko nors reikia!
Linkiu labai malonios dienos.
Jeana

5぀星のうち5の評䟡

daug bendravau su jÅ«s įmone perkant ir

daug bendravau su jūs įmone perkant ir atsisiunčiant prekes. Visad buvau išklausyta ir man atsakyta. Esu patenkinta preke ir aptarnavimu. Ačiū

2023幎12月1日

Gerbiamas kliente,
Dėkojame, kad skyrėte laiko ir palikote atsiliepimą apie savo patirtį!
Dėkojame uÅŸ komplimentą ir dÅŸiaugiamės galėdami iÅ¡girsti, kad esate patenkinti mÅ«sų paslaugomis.
Linkime puikios dienos!
Deisė

Clear descriptions

Clear descriptions, easy checkout

2023幎12月6日

Dear Customer,

Thank you for taking the time to rate us and share your experience with our customers.
We are very pleased to hear that you are satisfied with the product.
We wish you a lot of joy and say see you soon.

Best regards,

Lisa Vidaxl team

Viskas gerai

2023幎11月29日

Gerbiamasis Ed,

Dėkojame, kad skyrėte laiko mūsų prekei įvertinti.

Mums labai malonu girdėti, kad esate patenkinti pirkiniu.

Mums bus malonu netrukus vėl pasveikinti jus kaip mūsų klientą.

Geriausi linkėjimai

Hanna
vidaXL Service Team

Fast Shipping and great quality

2023幎11月13日

Dear customer,
Thanks for leaving us such a wonderful review!
We are happy to hear that you are satisfied with the product and the delivery.
We look forward to catering to more of your needs in the future!
Kind regards,
Deisy

5぀星のうち4の評䟡

Pirkau spintelę

Pirkau spintelę, mano nuomone ji yra buvus jau sustatyta, buvo nedidelių defektų.

2023幎12月5日

Gerbiamas kliente,
Labai ačiū, kad pasidalinote su mumis savo patirtimi.
Linkiu labai malonios dienos.
Jeana

Greitas ir patogus pristatymas👍

2023幎11月2日

Gerbiamas kliente,
Dėkojame, kad pasidalinote savo atsiliepimu su mumis.
DÅŸiaugiamės galėdami suteikti jums greito pristatymo paslaugą.
Lauksime jūsų kito karto.
Linkiu jums labai smagios dienos.
Deisy - vidaXL komanda

Puiki patirtis

Greitas atsakymas į klausimus, mandagus ir aiÅ¡kus bendravimas, galimybė sumokėti pristatant prekę, nemokamas pristatymas, grÄ…ÅŸinimo garantijos - tai dalykai, kurie Jus daro patraukliais pirkėjui, esu labai viskuo patenkinta ir pirksiu dar ne kartą 🌹

2023幎11月29日

Gerbiamas kliente,
Dėkojame, kad skyrėte laiko ir palikote atsiliepimą apie savo patirtį!
Linkime puikios dienos!
Deisy - vidaXL komanda

fast delivery

2023幎11月22日

Dear Sir/Madam,
Thanks for spending time with us.
Your compliment is an affirmation of our delivery service.
We look forward to seeing you next time.
Wish you have a very pleasant day.
Kind regards,
Louise

Dušo durys

Pirkau dušo duris iš dviejų dalių su skaidriu stiklu. Atrodo labai gerai .Dydis reguliuojasi nuo 83-86cm. Ačiū

2023幎10月31日

Gerb Ingrida Skidenko
Dėkojame, kad pasirinkote vidaXL.
DÅŸiaugiamės girdėdami, kad mÅ«sų gaminys pateisino jÅ«sų lÅ«kesčius.
su mūsų paslauga.
Nekantriai laukiame jūsų sugrįştant į vidaXL artimiausiu metu.
Pagarbiai
koumi - vidaXL komanda