Trevligt bemötande. Bra kvalitet pÃ¥ överföringen frÃ¥n super8 ( 1978) till film pÃ¥ USB. Vi uppmÀrksammade inte att det finns olika USB stickor , sÃ¥ i vÃ¥rt fall mÃ¥ste vi pÃ¥ vÃ¥r dator anvÀnda en adapte... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag Àr sÃ¥ otroligt nöjd med videokliniken, frÃ¥n att jag la ordern tills att jag fick hem kassetterna och USB minnet tog det bara 10 dagar! Jag hade i för sig bara 4 kassetter men Àr sÃ¥ sjukt imponerad... ãã£ãšèŠã
Rekommenderas starkt. Service av högsta klass, vÀldigt trevlig personal. Bra kvalitet och vÀldigt prisvÀrt. Vi Àr supernöjda av kopieringen av våra diabilder och Vhs-c band.
Bra pris för mina diabilder, trevlig personal vid telsamtal, och en snabb service.Har skickat andra omgÃ¥ngen nu.Första var 618 st,andra omgÃ¥ngen 500 st .Det som var mindre bra, Dhl hade inte varit fö... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Videokliniken.se specialiserar sig på att digitalisera 8mm - super8, VHS, VHS-C, MiniDV och Hi8 band till USB och till molnet till marknadens bÀsta pris. Vi tar Àven diabilder och 8mm samt Super8 Pris från 119kr per band med olika mÀngdrabatter från 10,20,30 band. Fri frakt om du har mer Àn 10 band över hela Sverige. Genom att överföra film till datorn så kan ni spara dem för evigt och vi tillhandahåller Àven det i molnet åt er. USB minne ingår och vi har frakt i hela Sverige via DHL.
Fri frakt i Sverige

éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Helt magnifikt
Helt magnifikt, allt från transport till produkt har varit perfekt. Ett stort tack för utmÀrkt service!
Mycket bra service och trevliga killarðð
Supernöjd snabb leverans ðð
Rekommenderas starkt
Rekommenderas starkt.
Nöjd kund
Tog ett tag innan bilderna kom tillbaka, leverans utifrån förvÀntan till ett bra pris. HjÀlpsamt bemötande.
VÀldigt bra kundservice
Snabba svar från kundservice och behjÀlpliga vid strul med bestÀllningen. Rekommenderar detta företag starkt!
JÀttenöjd bra o snabb service
JÀttenöjd bra o snabb service. Varmt rekommenderar. HÀrlig se gamla minnen på video som kan se på nytt.
Bra support
Bra support, info och tillgÀnglighet, leveransen fungerade bra.
Bilderna kommer på USB med mappar enligt texten på magasinen, det fungerade bra.
Dock hade jag hoppats på att diabilderna vÀnts rÀtt och ev förbÀttrats (skÀrpa och fÀrg) det går ju att göra sjÀlv efteråt men hade varit smidigt. De scannas "som de ligger i magasinet" utan övrig behandling.
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande. Bra rekommendationer på det bÀsta för oss som skulle föra över gamla super-8 filmer. Bra priser. Information om hur lång tid det skulle ta. Snyggt rakt igenom
Fantastiskt smidigt
Det gick så otroligt snabbt
Det gick sÃ¥ otroligt snabbt! Fick 17 band digitaliserade pÃ¥ bara ett par dagar. Ãr vÀldigt nöjd.
Snabba och proffsiga. Supernöjd!
Snabba, trevliga och proffsiga! Jag kan varmt rekommendera videokliniken. ð
Allt gick smidigt bra.
Trevlig kontakt
Trevlig kontakt, snabb offert och en Àrendehantering som var mycket snabbare Àn berÀknat.
Mycket nöjd
Mycket nöjd, trevlig bemötande och professionellt utfört arbete. Starkt rekommenderar.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ