レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Klanten service mega slecht. Totaal geen begrip en empathie. Niet kijken naar een oplossing. Slechte service Nooit meer videoland voor mij

5぀星のうち1の評䟡

Had abonnement, betaalde 10,99 per maand. Via Odido kreeg ik gratis abonnement. Videoland bleef gebruik maken van automatische afschrijving en liet me dubbel betalen. Klantenservice meldde dat ik... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

De tv app blijft vast hangen op laadscherm bij het opstarten. Geen enkele andere app heeft dit zelfde probleem bij ons. - app verwijderd en opnieuw geïnstalleerd werkt niet. - persoonlijke acc... もっず芋る

1.2

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Zonder toestemming je abonnement door laten lopen

Na 4 jaar bij Odido te hebben gezeten zijn wij daar weg gegaan. Toen besloot videoland zonder enige melding dat ons oude abonnement weer was herstart zonder toestemming of mailtje. Wij kwamen er pas achter na de afschrijving en Videoland zegt zoek het maar uit je mag over 30 dagen opzeggen. Misleiding en oplichters zijn het!

2026幎5月12日
5぀星のうち5の評䟡

Top klantenservice!

Zeer goed en snel geholpen door de klantenservice toen het (her)activeren van het abonnement niet lukte op het moment dat wij een bokswedstrijd live wilden kijken. De oplossing waar ze me kwamen kunnen andere bedrijven iets van leren!
Bedankt (medewerkers van) Videoland!

2026幎5月9日

nahh

Wat een verschrikkelijke app, hoe durven ze hier bijna dezelfde prijs als Netflix voor te vragen.. dit kan echt zóveel beter. Zelfs de NPO app die gratis is, werkt beter. Ontevreden. Alles word duurder, maar zorg dan wel dat zo'n app een beetje werkt. De andere reviews zijn het er duidelijk ook mee eens. Dit kan zoveel beter. En waarom is er een optie voor actie code? Er is nog nooit een actie geweest?

2026幎4月10日
5぀星のうち1の評䟡

Ik heb 'n gratis abonnement van de

Ik heb 'n gratis abonnement van de Postcodeloterij voor 3 maanden.. Wat 'n slecht aanbod, serie's uit 2004 en weet ik niet voor ouwe troep.. Nou, ze kunnen het wel vergeten bij Videoland, Ik ga niet eens meer zoeken voor wat fatsoenlijks.. Wat 'n slecht aanbod...Ik heb de app maar verwijderd..

2026幎4月1日

Oplichters

Oplichters, blijkbaar betaal ik al 4 maanden voor een abonnement waar ik geen weet van heb en nooit heb gebruikt. Ondanks dat ze konden zien dat er geen activiteit was op het account, kreeg ik m’n geld niet terug. Zeer slechte service en denken nul mee met de klant.

2026幎3月26日

Oplichters

Hallo, ik heb al meerdere keren contact opgenomen, aangezien ik sinds zondag geen videoland kan kijken. Nu heb ik al meerdere dagen achter elkaar en meerdere keren op 1 dag contact opgenomen en krijg ik telkens een code die NIET werkt. Dit is erg vermoeiend. Het is nu al meerdere dagen geleden dat het is betaalt dus ik verwacht dat het VANDAAG gaat werken. Ik betaal ervoor dus het moet gewoon werken. Ik ga NIET akkoord met een code. Graag hulp van iemand die verstand heeft want ik zit op mijn laatste adem en heb het niet meer in mij beleefd te blijven.

Schandalige klanten service, wel verwachten dat je betaalt, maar ondertussen kan ik al een week niet kijken. Ik ga zeker niet betalen voor iets wat ik niet kan bekijken. Ik verwacht ook een compensatie voor het niet kijken en ook voor de moeite en irritatie.

2026幎3月22日

Zeer slecht

Zeer slecht. Ik kreeg een maand gratis, van een vriendin. Omdat wij een wat oudere tv hebben, werkte het niet. Daarom, na een maand opgezegd. Ik moest nog een maand doorbetalen, omdat ik net iets te laat was. Prima, mijn fout. Nu zag ik, dat er 29.95 geincasseerd is, voor het stopzetten van mijn abo. Ja daaag, echt niet. Ik heb het terug laten boeken en ga het echt niet betalen, al gaan ze op hun kop staan.

2026幎3月16日

Vooruit kijken is pas mogelijk op de avond voor en na 22:00

Ik heb ooit Videoland aangeschaft omdat je programma’s vooruit kon kijken. Sinds kort is dat alleen maar mogelijk op de avond vóór de normale uitzendtijd en na 22:00 s’ avonds. Zo als de Voice of Holland of Winter Vol Liefde Dat heeft voor mij geen zin meer dus ik ga mijn abonnement stop zetten.

2026幎3月3日

WAARDELOOS

WAARDELOOS. Ze maken het bijna onmogelijk om op te zeggen. Incasso blijft gewoon doorlopen nadat ik had aangegeven te willen opzeggen. Wat een oplichters.

2026幎2月25日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ