Ik heb een bestelling van 179,95,-âŠ
Ik heb een spiegel van 179,95,- besteld op 31mei en op heden niks ontvangen. Meerdere keren gebeld naar het nummer op de website, maar krijg altijd voicemail.
Geld is ook al van mijn rekeningnummer afgetrokken.
VIDI HOME is in 2022 opgericht met een simpel idee: mooie woonproducten maken die voor iedereen werken. Geen overdadige trends, maar rustige ontwerpen met aandacht voor detail â van spiegels en verlichting tot tapijten en accessoires. Wat begon met één spiegelmodel groeide al snel uit tot een volledige collectie. Elk product wordt zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, uitstraling en gebruiksgemak. Zo weet je zeker dat wat je koopt, klopt â en blijft kloppen. We laten onze producten graag voor zich spreken. Met duidelijke fotoâs, eerlijke materialen en ontwerpen die passen in elk interieur. Sinds 2025 hebben we een eigen showroom, waar je onze collectie van dichtbij kunt bekijken. De ruimte is compact, maar geeft een goed beeld van de materialen, kleuren en afwerking. We zijn één dag per week open â om rustig rond te kijken en vragen te stellen. Vul ons contactformulier in voor een afspraak, dan zorgen we dat alles voor jou klaarstaat.
Van der Waalsstraat 22, 2721 KX, Zoetermeer, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 20ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Geld is ook al van mijn rekeningnummer afgetrokken.
Ik kreeg lange tijd geen bericht over de spiegel!
heb een bestelling van 116 euro geplaatst, ze hebben mijn bestelling geannuleerd en kan geen contact met ze opnemen. 116 euro!!!

VIDI ããã®åç
1 spiegel te weinig geleverd en ik krijg geen contact met de verkoper.
Onze spiegel was helaas kapot aangekomen, wat kan gebeuren! We hebben dan contact gehad met de verkoper, deze was super vriendelijk en ging een nieuwe opsturen, echter is dat nooit gebeurd en kunnen we hem ondertussen ook niet meer bereiken.. telefonisch niet en per mail ook niet. Zeer jammer aangezien de initiële service wel goed was en de spiegel indien heel ook zeer mooi geweest was! Nu hebben we geen spiegel en zijn we ons geld kwijt helaas.
Snelheid en me goed op de hoogte gehouden van de verzending.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã