レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Bestilte en jakke som ikke sÃ¥ like bra ut som pÃ¥ nettet. Bestilte ogsÃ¥ en T-Shirt som er betalt for, men som aldri dukket opp, selv etter mange purringer. SÃ¥ konklusjonen mÃ¥ vÊre Ã¥ holde seg unna. F... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

SÀmsta nÃ¥gonsin. Efter 6 veckor och mailande fram och tillbaka. FÃ¥tt fel ordernummer som inte finns. De sÀger att jackan finns hos mitt postombud. NÀr jag ifrÃ¥gasÀtter ordernumret sÃ¥ ska de kontak... もっず芋る

2.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Inte bra alls bestÀllde en jacka och

Inte bra alls bestÀllde en jacka och den kom utan en retur etikett så det var mycket trubbel att lÀmna till baka jackan och Àgaren var inte mycket till hjÀlp!
Har lÀst andra recensioner som har upplevt samma sak tidigare plus jackan Àr från Kina och borde inte kosta mer Àn 100 kr för den dåliga kvaliteten på jacka dessutom betalar du 1400 för den vilket den absolut inte borde kosta så det Àr rent av bedrÀgeri och den jag fick Var Àven begagnad, bestÀll inte nåra av dessa jackor från deras hemsida jag hitta exakt likadana på temu! Och nÀr jag hade
nÀr jackan hade lÀmnats tillbaka så påstod han att jackan inte hade kommit men jag kontaktade PostNord och dom berÀttade att paketet hade anlÀnt men alltså hade då han ljugit för att inte återbetala pengarna men efter mycket trubbel så Àntligen fick jag återbetalning ! SnÀlla bestÀll inte så du måste gå igenom samma sak som jag!
Det tog oxå en hel månad innan paketet kom och detta Àr 100% ett företag som gör bedrÀgerier genom att dom sÀljer billiga jackor från Kina och sÀljer dom för mycket dyrare.

2024幎11月12日

Fake från Kina

Företaget sÀger sig vara svenskbaserat men Àr fake från Kina! Varorna lovas skicka i tid men nÀr du lÀgger bestÀllning så förlÀngs leveranstiden en månad.

2024幎12月19日

SÀmsta någonsin

SÀmsta någonsin.
Efter 6 veckor och mailande fram och tillbaka. Fått fel ordernummer som inte finns. De sÀger att jackan finns hos mitt postombud. NÀr jag ifrågasÀtter ordernumret så ska de kontakta postnord. Får då ett nytt nummer.

Bett om pengarna tillbaka till mitt konto. Det har gått en vecka nu och pengarna har inte kommit. De sÀger dock att pengarna Àr överförda och att jag ska ha fått ett mail om detta. Finns inget mail.

2024幎11月8日
5぀星のうち1の評䟡

Hade jag kunnat ge minus stjÀrnor hade

Hade jag kunnat ge minus stjÀrnor hade jag gjort det.
Efter snart fyra veckor som jag bestÀllde en jacka Àr den på vÀg finns nu i Sverige MEN en liten detalj till....
Jag måste betala tull avgift för sista leveransen....för att få jackan som Àr betald...

2024幎10月31日

Scam!!

Vi bestÀllde en svindyr merinoull hoodie från detta företag. De borde informera om att den kommer från Kina och medför extra kostnader i form av tull och moms. Dessutom luktar den riktigt illa. Svårt att få bort lukten. En riktig scam!!!!

2024幎10月3日

BestÀllde en tröja

BestÀllde en tröja. Efter en vecka skrev jag och frågade var den var, fick då information om att leveranstiden var 2-3 veckor så jag avvaktade. Det har nu gått snart 4 veckor utan någon som helst uppdatering om mitt paket. Skrev till dom igår och frågade vad som hÀnder och ville ha pengarna tillbaka. Blev pepprad om lögner om att paketet blivit skickat och posten tappat bort mitt paket, troligtvis har det inte ens blivit skickat då jag inte fått någon som helst uppdatering om paket på vÀg. Jag ska få återbetalning(sÀger dom) men varje gång jag skriver till dom om att jag vill ha mina pengar så slutar dom plötsligt svara på Mail, svarar snabbt annars. Kommer aldrig handla dÀrifrån igen!

2024幎9月19日

KÖP INTE FRÅN VIELLAS. OPROFESSIONELLT

Allt gick bra tills jag lÀmnade tillbaka mitt paket i början av augusti. Jag skickade paketet till någon adress i Jönköping. Men efter en vecka utan svar skrev jag och frågade om de fått mitt paket och nÀr jag skulle få tillbaka pengarna. Då fick jag som svar. Du får pengarna nÀr vi fått paketet? Då svarade jag inte för antog att jag skulle få pengarna inom nån dag men nu har det tagit 1 månad sen jag skickade paketet och jag har ej fått någon återbetalning.

2024幎8月19日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ