Helt fantastisk !
Bestillingen blev klaret hurtigt, og alt forlÞb helt uden problemer. Jeg kan godt lide, hvor godt hele processen er sat op, og hvor tydeligt alting er forklaret. Jeg kommer helt sikkert tilbage nÊste gang.
Jeg var nÞdt til at returnere varen, men det gik helt uden problemer.
til den pris er kvaliteten helt i orden
Pakken kom uden problemer, og alt var som beskrevet. Jeg skulle bytte stÞrrelsen, men det gik hurtigt og uden nogen form for bÞvl...
Jeg skulle have lidt afklaring, og svaret kom både hurtigt og venligt. Det gav mig en tryg og god oplevelse med kÞbet. Tak!
Godt udvalg og fornuftige priser. Handler helt sikkert her igen. <3
Med en overskuelig webshop og en super simpel kÞbsproces havde jeg bestilt på ingen tid. Intet forvirrede, og intet stod i vejen. Alt i alt en virkelig god oplevelse, jeg helt klart vil anbefale.
min nye favoritshop! jeg handler her rigtig gerne.

Viggomode ããã®åç
Bestillingen gik glat. Kundeservice svarede hurtigt og var meget hjÊlpsom. Leveringen måtte dog gerne vÊre kommet en dag tidligere.

Viggomode ããã®åç
Deres priser er bare gode, så jeg får altid noget :D