レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kÞbte en robot vindues pudser, alt sÃ¥ ganske godt ud, kundeservice var over al forventning........ Men da jeg reklamer over at det kommer striber pÃ¥ vinduerne, og den stopper midt i arbejd... もっず芋る

䌁業が回答したした

Produktet kunne lÞse et problem hos os med vinduer til kip og derfor lÊste vi om Viilos’ produkt. Og de svarede hurtigt pÃ¥ vores spÞrgsmÃ¥l, sÃ¥ vi endte med at kÞbe den. DesvÊrre kunne vi bruge den,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Det er sjÊldent jeg kommenterer mine handler pÃ¥ nettet, men synes i skal have denne med jer. I har en rigtig god beskrivelse af jeres produkt (elektronisk vinduespudser). IsÊr filmene fik mig til... もっず芋る

䌁業が回答したした

FÞr i tiden havde jeg svÊrt ved at fÃ¥ pudset nogle af mine vinduer, isÊr dem som er svÊre at nÃ¥ eller placeret hÞjere oppe, men nu med Villo er det blevet utrolig nemt. Robotten klarer arbejdet for mi... もっず芋る

䌁業情報

1. 日甚品店

圓該䌁業による蚘述

Viilo.dk er en danskejet webshop der er drevet med en brÊndende passion for at tilbyde produkter, der gÞr hverdagen enklere og mere bekvem - derfor strÊber vi konstant efter at udbyde et sortiment af produkter, der imÞdekommer behovene hos vores kunder på tvÊrs af Danmark.

4.1

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

57件のレビュヌ

Jeg kÞbte en robot vindues pudser

Jeg kÞbte en robot vindues pudser, alt så ganske godt ud, kundeservice var over al forventning........
Men da jeg reklamer over at det kommer striber på vinduerne, og den stopper midt i arbejdet, var kundeservice en helt anden........
Telefonisk henvendelse er umuligt, de svarer ikke på de mails jeg har sendt, fÞrst da jeg truer med at sende den tilbage, og gÞre brug af min returret, kommer der en mail, at jeg skal vÊre obs på at jeg ikk får mine penge tilbage, hvis der er brugsspor på maskinen mm.
Jeg oplyser at den er fuldstÊndig fri for brugspor, og jeg har originalkassen , mangler blot at hÞre fra kundeservice, jeg har sendt rigtig mange mails og kun ca halvdelen er besvaret, det er absolut ikke den service jeg forventede.
Jeg skriver tilbage efter 90 dage, at jeg vil returnere den, men mangler vejledning, fÞrst efter de 100 dage får jeg svar, og så er det for sent.
DesvÊrre fik jeg ikke afprÞvet robotten, da jeg stod og skulle på ferie, så jeg har kun haft 2 måneder ( incl december) til at afprÞve og december havde jeg ikke tid til at sÊtte mig ind i maskinen.
Nu kan jeg se de sÊlger robot vindues pudseren til under halv pris, pga det er 2.sortering, min anbefaling
HOLD JER LANGT VÆK FRA DET TILBUD, og hvor kommer mon de robor pudser fra, er det retur varer fra utilfredse kunder....uhm...

2024幎11月1日

Hej Tove,
Vi har besvaret alle dine mails og har forsÞgt at hjÊlpe dig 😊
Vi har tilbudt en ombytning, hvilken du afslog, da du var "på vej til lufthavnen, tager på en 3 ugers ferie, kan ikke i den periode besvar mail mm." og efterfÞlgende ikke vendte tilbage med et Þnske om ombytning eller returnering.

Vi har 100 dages tilfredshedsgaranti - Din sag blev desvÊrre kompliceret, da du fÞrst ville sende robotten tilbage efter de 100 dage var passeret, robotten var for mÊrket/brugt og du ikke havde emballagen - hvilket er de eneste betingelser vi har for at gÞre brug af tilfredshedsgarantien 😊
Vores 2. sortering er udelukkende produkter hvis emballage er lettere beskadiget 😊

SlÞveste kundeservice

SlÞveste kundeservice , kÞbte en robot vindues pudser fÞr jul og fik endelig en manual tilsendt sidst i januar , nåede at pudse 3 vinduer så ville den ikke mere. Nu venter jeg så på at få pengene retur , det går heller ikke for hurtigt !!

2025幎2月16日

Hej Bente,
Vi har hjulpet dig hver gang du har henvendt dig 😊
Vi har lavet en super god videomanual der ligger på produktsiden, som vi har henvist til - i mellemtiden af at den skriftlige manual blev sendt 😊
Vi refunderer belÞbet for alle returpakker pÃ¥ den dag vi modtager dem pÃ¥ vores adresse 😊

Mvh Mathilde / VIILO

Produktet kan ikke pudse vinduer

Produktet kan ikke pudse vinduer. De bliver ikke rene, hjÞrnerne kommer den slet ikke i. Mindre vinduer måtte jeg opgive fordi den blev ved med at falde ned. Dog skal det siges at sikkerhedssnoren virker perfekt. Der hvor maskinen stopper er der aftryk efter efter de to pudse-hjul. Mine vinduer ser bestemt ikke rener ud end fÞr jeg startede, så det er fat i skraberen og i gang.

2024幎10月9日

Stor tillid til firmaet

DesvÊrre kunne vi bruge den, da det er trekantede vinduer, og maskinen faldt ned to gange - heldigvis i sikkerhedslinen, så der skete ikke noget. Vi returnerede den derfor og fik pengene retur - meget fin betjening og stor tilfredshed.

2024幎9月26日

HallÞj Michael,
Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive sÃ¥ flot en anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os 🀍
Vi er naturligvis Êrgerlige over at produktet ikke fungerede efter hensigten hos jer, men vi er super glade for at du kontaktede os og gjorde brug af tilfredshedsgarantien 👏
Vi Þnsker dig en rigtig god dag og glÊder os meget til at se dig igen pÃ¥ VIILO.dk 🀍

Supper service

2024幎9月15日

HallÞj Jes,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord 🌟 Det betyder meget for os 🀍
Vi Þnsker dig en fantastisk weekend - Vi glÊder os meget til at se dig igen pÃ¥ VIILO.dk 🌟

Dbh Mathilde / VIILO

Fantastisk oplevelse at handle ved

Fantastisk oplevelse at handle ved Viilo! Produkterne er af hÞj kvalitet og DE VIRKER! Kan varmt anbefale alle jeg kender til at handle ved Viilo!

2024幎10月3日

HallÞj Marcus,
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse 🌟
Den gjorde uden tvivl en god dag endnu bedre! 🀍
Vi gÞr alt for at holde vores service helt i top, sÃ¥ det betyder meget for os at fÃ¥ feedback som din 🌟
Vi Þnsker dig en fantastisk weekend og glÊder og til at se dig igen pÃ¥ VIILO.dk 🀍

Vinduespudserrobot og fantastisk service 🀩🀩🩷🫧🌟

Jeg er bare mega glad for min oplevelse ved VIILO 🩷🩷🙏🏻🩷 Jeg er en skovl til at handle pÃ¥ nettet, sÃ¥ jeg ringede ind og fik den hjÊlp til at fÃ¥ det til at gÃ¥ igennem

Jeg kÞbte deres vinduespudserrobot og den er simpelthen fantastisk 🀩🀩🀩🌟🌟Det har gjort rengÞringen SÅ meget nemmere, og virkelig dejligt at jeg kan pudse vinduerne udvendigt i min lejlighed uden at risikere liv og lemmer🫣🩷🫧
OgsÃ¥ mega smart nÃ¥r man har bÞvl med ryggen indimellem, sÃ¥ er der alligevel ingen undskyldning for ikke at pudse vinduer 🫣🀪🩷🫧
Kan klart anbefales 🙏🏻🙏🏻🀩

NÃ¥r jeg har haft spÞrgsmÃ¥l har jeg bare ringet til dem og fÃ¥et super vejledning 🀩
Super oplevelse 🩷🩷🫧

2024幎9月28日

HallÞj Tina 🀍
Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive sÃ¥ flot en anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os, og gjorde uden tvivl dagen i dag endnu bedre - Mange gange tak 🀍
Du er altid velkommen til at give os et kald hvis du har brug for hjÊlp 😉

Ridser dine vinduer

Fik vinduespudser dimsen i gave men laver ridser i vinduer og pudser dem ikke ordentligt . Totalt ringe produkt og sikkert kÞbt på alibaba og dropshipped til 30x pris . IKKE HANDEL HER TOTAL SCAM.

2024幎10月3日

Viilo からの回答

Vi hos VIILO har en fremragende kundeservice - hvilken jeg undrer mig over at du ikke har gjort brug af? 🀍
Vi har 100 dages tilfredshedsgaranti pÃ¥ alle produkter 🀍

Send en mail til os pÃ¥ info@viilo.dk, sÃ¥ hjÊlper vi dig - Hav gerne ordrenummeret klar - Det kan du fÃ¥ oplyst af de personer der har kÞbt gaven til dig 🀍

Vi glÊder os til at hjÊlpe dig 🀍

HallÞj JÞrgen
Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive så flot en anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os 🌟 Vi står altid klar ved telefonen og på mail, hvis der skulle blive brug for at komme i kontakt med os 🥰

DBH Mathilde / VIILO

Vinduespudser lave ridser - kÞb den ikke!

Vi kÞbte deres vinduespudser. Den rengÞres ikke ruden, laver skjolder osv, men vÊrst af alt så lavede den ridser på vores nye rude. De står ikke ved deres ansvar, så vi står selv med en ekstra regning til fjernelse af ridserne. Vil absolut ikke anbefale dem!

Som viilo skriver retur til min anmeldelse, så var min forklaring ikke ulogisk. Vi satte robotten på ruden, og den lavede ridser. Man kan tydeligt se runde ridser. Jeg kan ikke se hvordan denne forklaring er ulogisk!

Jo vidst har de retur hvor de refunderede det fulde belÞb, men det dÊkker ikke omkostningerne ved reparation af ruden!

Du lÞj overfor mig i vores mail korrespondance, du skrev at I aldrig havde hÞrt at om den kunne ridse rude. Men 5 dage inden du modtager vores mail, har du svaret en anden her på trustpilot som også klagede over at den ridser ruden!

Jeg afventer flere som kÞber produktet og giver anmeldelse herinde. De 800 som Mathilde skriver om, har skrevet på trustpilot er jo ikke på dette produkt!

Efter jeg har skrevet på deres Facebook opslag har de blokeret mig - meget mÊrkelig måde at fÞre forretning på!! Det er simpelthen under alt kritik!!

2024幎9月21日

Viilo からの回答

Som vores Trustpilot afspejler, yder vi hos VIILO en fremragende kundeservice.
Vi gÞr alt for at vores kunder er tilfredse og er behjÊlpelige i enhver situation 🀍
Der er dog grÊnser for hvad vi kan/skal tage ansvar for.
Din historie var simpelthen for ulogisk og usammenhÊngende til at vi kunne gå videre med den.
Vi har dog dÊkket returomkostningerne og refunderet det fulde belÞb for robotten - som del af vores 100 dages tilfredshedsgaranti 🀍

Til information har vi gennemtestet robotten efter returnering, og finder her ingen fejl - Hvilket igen understreger hvorfor vi ikke skal/kan gå videre med din historie.

Vi har pÃ¥ nuvÊrende tidspunkt over 800 solgte enheder - Det er vi super stolte af 🀍
Du mÃ¥ have en fantastisk dag 🀍
DBH Mathilde / VIILO

Helt fantastisk kundeservice :-)

2024幎9月6日

HallÞj Anita

Mvh Mathilde / VIILO

Glad for min Robot Vinduespudser!

Glad for min Robot Vinduespudser!
Super hurtig levering! Og god hjemme side hvor de viser alt om den (nÊsten :-) ) ...

Man kan se i videoen at den ikke tager hjÞrner, og man skal efter tÞrre kanter og der hvor robotten giver slip ... men det er nÊrmest logisk og ingen problem.

Efter jeg kommet til skade var jeg i fÊrd med at skulle bestille vinduespudser til at komme - og nu behÞver jeg det ikke. Så den tjener sig nok ind trods alt.

God oplevelse og fik pudset vinduer i weekenden :-) Og man kan lave andet imedens robotten arbejder så sparer tid også.

2024幎9月18日

HallÞj Morten
Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive den flotte anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os 🌟 og gjorde uden tvivl dagen i dag endnu bedre - Mange gange tak🙌
Hav en rigtig dejlig weekend - Vi glÊder os meget til at se dig igen pÃ¥ VIILO.dk 🀍🀍

Maskinen pudser vinduerne godt

Maskinen pudser vinduerne godt. Ja, den efterlader et par cirkler, men de er hurtige at tÞrre af.

2024幎9月16日

HallÞj Peter

Super god service.

Super god service..
dejligt at handle her I DK..
Rigtig God robot vinduespudser ..

2024幎9月10日

HallÞj Trine

Mvh Mathilde / VIILO

Blokeret på Facebook efter advarende kommentar

De skyndte sig lige at blokere mig på facebook, da jeg postede min advarende kommentar om produktet, der ridser ruderne.
Uprofessionel virksomhed.
Blokeret af virksomheden, som ikke tåler kritik. Typisk, ik?
SÃ¥ I blokerer bare folk der har erfaring med jeres produkter?
Meget trovÊrdigt.
Hvorefter de beder om referancenummer, så de kan få slettet min anmeldelse her.
Produktet kÞbt brugt, derfor intet referancenummer.
Så de skal nok kÊmpe for at slette min anmeldelse. Godt for Jer.

2024幎9月14日

Hej Sebastian,

For det fÞrste har vi ingen ordrer i vores system fra dig, hvilket i hÞj grad giver en mistanke om at du ingen erfaring har med vores produkt.

For det andet kommenterede du intet konkret, men benyttede blot vores opslag til at kaste omkring dig med kommentarer, indeholdende upassende sprogbrug - hvilket vi naturligvis ikke accepterer.

For det tredje har vi solgt rigtig-rigtig mange vinduespudsere og har aldrig nogensinde fået feedback på at de (efter dit udsagn) skulle ridse ruderne - tvÊrtimod er det netop designet således, at dette ikke kan ske, så lÊnge robotten benyttes forsvarligt.

For det fjerde har vi tilfredshedsgaranti - Hvilket vil sige at såfremt en kunde ikke synes produktet lever op til deres forventninger, kan de frit returnere produktet og få refunderet sine penge.

Vi tager altid gladeligt i mod konstruktiv kritik og gÞr alt hvad vi kan for at hjÊlpe vores kunder bedst muligt.
Hvis du på et tidspunkt skulle blive kunde hos os er jeg sikker på at du vil få samme oplevelse som de mange skÞnne mennesker, der har valgt at lave en reel anmeldelse af os her på Trustpilot.

Du mÃ¥ have en fantastisk god sÞndag 🀍

Super kÞb

BÃ¥de bestilling og modtagelse var meget fint og professionelt.
Og vinduespudseren virker meget bedre end jeg havde håbet på.
Jeg bor i en Boviran og har derfor demonstreret den for mange. Jeg er sikker på at Viillo får mange order fra den.
FÞr havde jeg viduespudser det kostede 450 kr pr gang. Så når jeg har pudset 3.
Gang, så er maskinen nÊsten betalt.

2024幎8月28日

HallÞj Anette
Det er dejligt at hÞre at du har anbefalet robotten til andre!

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。