Inget speciellt . Fick Ã¥ka nÃ¥gra kilometer till andra sidan jÀrnvÀgen i KÃ¥llered för hÀmta i en butik . Adressen Schenker meddelade var fel . Den butiken GodisoSnuspalatset hade sÃ¥lts och flyttat... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Att köpa en bra kvalitetsprodukt med din indikation Àr helt enkelt inte svÃ¥rt. Jag gillar dina riktlinjer om huset och dess problem tillsammans med de praktiska lösningarna. Att köpa en produkt... ãã£ãšèŠã
Missvisande erbjudande. Det var 2 pÃ¥slakanset för 299,sÃ¥ man förstÃ¥r att om man bestÀller x1 sÃ¥ fÃ¥r man 2 pÃ¥slakanset, och x2 sÃ¥ fÃ¥r man 4 pÃ¥slakanset , men det var inte sÃ¥ och jag fick 2 för 299 skr... ãã£ãšèŠã
LÀtt att bestÀlla, snabb leverans. Ett minus att det inte går att vÀlja utlÀmningsstÀlle, fick åka långt för att hÀmta paketet trots att det finns stÀllen på nÀrmare håll.
äŒæ¥æ å ±
Vi i villa-shoppen ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
HÀr kan du som Vi i Villa medlem hitta högaktuella produkter till hus och hem från marknadens bÀsta varumÀrken till ett hÀrligt medlemspris.
Du betalar ditt köp tryggt och enkelt via Klarna och kan inom 24 timmar (vardagar) få hjÀlp av vår kundservice om något skulle vÀcka frågor.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mkt snabb leverans
Snabb leverans.
BÀddset
Missvisande erbjudande. Det var 2 påslakanset för 299,så man förstår att om man bestÀller x1 så får man 2 påslakanset, och x2 så får man 4 påslakanset , men det var inte så och jag fick 2 för 299 skr. Det borde annars stå tydligare och priset för 1 påslakanset.
BestÀllde vara som inte kom eftersomâŠ
BestÀllde vara som inte kom eftersom den var slut på lagret nÀr jag bestÀllde utan att det visade sig. Då hade jag inte bestÀllt småvarorna för att komma upp till fraktfritt. Mao det jag behövde fick jag inte pga era problem med saldo.Uselt i dagens it vÀrld.
Snabbt och enkekt
Billigt ock bra kvalite pÃ¥ grejerna ockâŠ
Billigt ock bra kvalite på grejerna ock sånt man anvÀnder i vardagen
Snabb hantering och leverans
Nöjd med de fina stekpannorna!
Snabbt och pålitligt!
bÃ¥de varor och leveransen levde uppâŠ
både varor och leverans levde upp till mina förvÀntningar.
Bra grejer jag bestÀllde och snabbâŠ
Bra grejer jag bestÀllde och snabb service, det gillar jag
Bra prisvÀrt och snabbt
Hypervass!!
Snabb leverans och en fantastiskt fin produkt.
Kan jag bestÀlla fler till samma pris?
Bara en liten grej. Framgick inte i annonsen att momsen inte va inkluderad.
BestÀllde tÀcken med hotell kÀnsla
BestÀllde tÀcken med hotell kÀnsla, billigt bra och snabb leverans
Smidigt och snabbt
Riktigt bra artiklar till ett angenÀmtâŠ
Riktigt bra artiklar till ett angenÀmt pris.
Upplever god kvalite på era varor
Upplever god kvalite på era varor. Varit mycket nöjd med de varor jag köpt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹