⭐⭐⭐⭐⭐ Fremragende håndværk og fleksibilitet under pres Vi har netop fået slebet vores gamle fyrretræsgulve i stuerne af Viking Gulvservice, og resultatet er intet mindre end imponerende.... もっと見る
企業が回答しました
Flot slibning og oliering af trægulve i vores nye hus. Arbejdet blev udført hurtigt og effektivt. Kan anbefale andre at få besigtiget opgaven på forhånd for at få aftalt det hele ordentligt. Af prakti... もっと見る
企業が回答しました
Fantastisk service af Barbara som var meget hjælpsom fra start til slut, og svarede ekstremt hurtigt hvis man havde det mindste spørgsmål :) selv også i weekenden ! Vi har netop set resultatet i d... もっと見る
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
⭐⭐⭐⭐⭐ Fremragende håndværk og fleksibilitet under pres
Vi ønskede et lyst, nordisk look med hvid lud kombineret med mat lak. Det viste sig hurtigt at være en løsning, mange firmaer ikke ønsker at stå inde for, selvom producenter som Faxe og Junckers oplyser, at det godt kan lade sig gøre. Vores oprindelige leverandør ville da heller ikke give garanti – og pludselig stod vi med to ryddede stuer og resten af huset i kaos.
Her trådte Viking Gulvservice til med meget kort varsel.
Allerede fra første kontakt (tak til Mikael) oplevede vi en ro og faglig sikkerhed, som gav tillid til, at opgaven var i de rigtige hænder. Arbejdet blev udført professionelt og med stor omhu.
Resultatet er præcis det, vi håbede på: et smukt, lyst og silkemat udtryk, som virkelig løfter rummene og samtidig respekterer gulvenes oprindelige karakter.
Vi giver vores bedste anbefaling for kombinationen af super søde mennesker og sikker faglig viden!
Henrik Raaberg

Vikinggulvservice からの回答
Super fornemt arbejde. Havde et meget forsømt gulv med store ujævnheder, plamager og misfarvninger. Kan virkelig anbefale firmaet her. De fortalte det var en af de værste opgaver de havde været ude til, men de leverede til tiden og gulvene så fuldstændig nye ud. Har haft andre gulvfirmaer i røret som prøver at presse prisen så højt de kan slippe afsted med. Viking havde bedste pris og har leveret arbejde i topklasse.

Vikinggulvservice からの回答
Fantastisk service. Høj kvalitet. De har styr på tingene. Kæmpe anbefaling herfra. :-)

Vikinggulvservice からの回答
Super god oplevelse med Viking Gulvservice. Jeg fik god rådgivning i forhold til valg af behandling, og der var god service både før, under og efter arbejdet.
Resultatet er blevet rigtig flot og lever fuldt ud op til mine forventninger – faktisk mere til.
De får mine allerbedste anbefalinger.

Vikinggulvservice からの回答
Vi har netop set resultatet i dag af vores trægulv, som har fået en flot gulvbehandling. Vi er så tilfredse, og kan klart anbefale det til andre, der vil give deres gulv et nyt "liv".

Vikinggulvservice からの回答
Jeg fik god vejledning om behandlingen af gulvene. Det blev udført efter aftale og med et rigtig flot resultat.

Vikinggulvservice からの回答
Fantastisk gulvslibning! Og god betjening fra start til slut via mailkorrespondance. Meget tilfreds med resultat. Vi fik slebet fyrretræsplanker med fernis. Og fik efterbehandling med lud og sæbe.
Kan klart anbefale firmaet :-)

Vikinggulvservice からの回答
Vi kan kun give Vikinggulvservice vores bedste anbefalinger.
De er venlige og meget professionelle, og vi har fået god og ærlig rådgivning gennem hele forløbet. Arbejdet er udført rigtig flot og med stor omhu, og resultatet lever fuldt ud op til vores forventninger.
De kommer som aftalt og leverer det, de lover. Servicen har været i top fra start til slut, og vi har absolut intet at udsætte på samarbejdet. Et firma vi uden tøven vil anbefale til andre.

OPDATERING:
Firmaet har efterfølgende rakt ud og vist stor villighed til at løse de udfordringer, jeg oplevede med finishen. Da jeg ikke ønskede yderligere udbedring, er vi blevet enige om en fair økonomisk kompensation for det resterende efterarbejde. Jeg sætter pris på den professionelle håndtering af reklamationen og den gode dialog med Barbara.
Oplevelsen med Viking Gulvservice har været blandet. Resultatet efter første omgang var ikke i orden; gulvene var ru som sandpapir og fyldt med tydelige striber.
Det krævede en reklamation, før der skete noget. Dialogen med Barbara på kontoret var professionel og løsningsorienteret, men selve udbedringen bar præg af hastværk. Håndværkeren efterlod hvide sæbeklumper langs listerne og gav mig besked på, at jeg selv måtte vaske gulvet 6 gange efterfølgende for at få det mættet.
Man ender med et fint resultat, men kun hvis man selv er over dem og klar på at lave en del af efterarbejdet selv. God kundeservice på mail, men mangelfuld finish og grundighed på selve gulvet.

Vikinggulvservice からの回答
Vi brugte dem i forbindelse med vores gulv da vi flyttede ind i vores hus, og vi blev bare grebet af Miljan, der ydede en helt god og rar service, han kom og kiggede på det, og vi fik en pris 2 dage efter, de var hurtige og svinede ikke til.
Fedt de respekterer ens hjem🎖️🎖️🎖️🎖️🎖️

Vikinggulvservice からの回答
Havde en virkelig god oplevelse, med stor fleksibilitet, pga juleferie og forsinkelse på eltilslutning. Overtog gulve med gammel lakering og der skulle afhøvles.
Men det blev rigtig fint og kan kun anbefales.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Meget tilfreds – kan varmt anbefales
Jeg er super glad og meget tilfreds med Viking Gulvservice. I forbindelse med at jeg flyttede fra min lejlighed, stod de for at lave mine gulve, og resultatet blev virkelig flot.
De var professionelle, overholdt alle aftaler og var nemme at kommunikere med hele vejen igennem. Arbejdet blev udført grundigt og med stor omhu, og gulvene så næsten nye ud igen.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger og vil helt sikkert bruge dem igen.

Vikinggulvservice からの回答
Gulvet blev vildt flot. Der var stort set ingen skader og klart det billigste tilbud vi modtog. Kommunikation var også super

Vikinggulvservice からの回答
Very good at what they do! I like the work they did on our kitchen floor and the corridor. I definitely recommend them and would hire them again.

Vikinggulvservice からの回答
Fik slebet 56 m2 gammelt parketgulv, arbejdet blev udført til den aftalte tid og med et perfekt resultat. Der var gjort pænt rent efter arbejdet. Et par enkelte fejelister var afmonteret men ikke slebet og genmonteret, men det lever vi jo nok med. Kan kun anbefale Viking gulvservice.

Vikinggulvservice からの回答
Jeg er glad for mit valg af Vikingservice. Fik slibning af gulv og oliebehandling. Hurtig respons, overhold aftalte tid, tilbudspris på opgaven var også en god pris. Gulvet er efterfølgende blevet rigtig flot. Kan kun anbefale Viking Gulvservice

Vikinggulvservice からの回答
De overholdte alt, hvad vi havde aftalt, kom til tiden og sleb gulvene som aftalt. De efterlod altid lejligheden ryddeligt, selvom de efterlod udstyr. Fakturaen kom ca. 10 efter udført arbejde og med rimelig betalingsfrist. Derudover var de nemme at få fat på telefonen, hvis der lige var nogle spørgsmål.

Vikinggulvservice からの回答
Professionalt udført arbejde med slibning og 3x natur lak i min lejlighed i København.
Kommunikationen med firmaet var udmærket ligesom deres fleksibilitet omkring vores ønsker med gulvarbejdet.
Kan godt anbefales.

Vikinggulvservice からの回答
Hurtig slibning og lakering, god kommunikation. Klart anbefale!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。