レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg har i mange Ã¥r haft eksem i ansigtet. Da jeg ikke lÊngere kunne fÃ¥ fat i Elidel 1%, begyndte jeg at bruge ViksjÞ B og K creme morgen og aften. Allerede efter en uge kunne jeg se en tydelig forbedr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Absolute Empfehlung! Ich habe jahrelang so ziemlich alles ausprobiert und rein gar nichts hat geholfen. Über Hammer Tabletten Kuren vom Hautarzt mit ÃŒblen Nebenwirkungen ÃŒber Cremes und Salben.... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Durch die Einnahme der Probiotics Tabletten ist die Rötung meiner Haut, speziell Nase und Wangenpartie deutlich zurÃŒck gegangen.Auch habe ich keine kleinen Pickelchen mehr auf meinen Wangen. Ich kann... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BÃ¥de jeg med rosacea og min datter med voksen acne har benyttet Majas bakterier i ca 3 mÃ¥neder. Ingen af os har haft en flottere hud. Jeg har dÞjet med min hudsygdom i ca 40 Ã¥r og har bÃ¥de taget m... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Maya ViksjÞ har selv rosacea, og har udviklet et probiotika hun sÊlger under navnet Perform Probiotics. VÊlg imellem lÞse bakterier i bÞtte, til at rÞr ud i vand eller kapsler.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Stor effekt på min skÊleksem

Jeg har i mange år haft eksem i ansigtet. Da jeg ikke lÊngere kunne få fat i Elidel 1%, begyndte jeg at bruge ViksjÞ B og K creme morgen og aften. Allerede efter en uge kunne jeg se en tydelig forbedring, og min hud har ikke haft det så godt i mange år. Tak til Maya ViksjÞ.

2026幎3月6日

De varmeste anbefalinger

Jeg har taget ViksÞ's mÊlkesyrebakterier i lidt over et halvt år og har kun rosende ord for dette produkt. Jeg har rosacea og det har dÊmpet det i sådan grad, at jeg kun har en svag rÞdmen- Ingen udbrud eller uren hud lÊngere.
Kan varmt anbefale.

2024幎11月6日

God effekt

God service og hurtig levering, men bedst af det hele en creme der har effekt. Har rosacea og bruger dagcremen (D) og en gang imellem natcreme (K). Har brugt produktet i knap 2 uger og er glad for resultatet.
Supplerer cremen med en hÞjfaktor creme, når der er sol.

2024幎7月11日
5぀星のうち5の評䟡

Lynhurtig levering og godt produkt

Et godt produkt, som virker efter hensigten.
Samtidigt er det et af markedets billigste.
Og ikke mindst er leveringen lynhurtig: Når jeg tager det sidste fra forrige forsendelse onsdag morgen, bestiller nye produkter onsdag formiddag - ja, så ligger de i min postkasse tidligt torsdag morgen.
Forrygende service!

2023幎12月14日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har brugt Maja viksjÞs probiotica i

Jeg har brugt Maja viksjÞs probiotica i 2 års tid nu. Jeg har acne rosacea og min hud var forfÊrdelig da sygdommen brÞd ud. Tager hver morgen probiotica og bruger k balm cremen om aftenen. Skulle vende mig til duften og at den er meget fedtet men den hjÊlper og beroliger min hud. Jeg har brugt D cremen dagligt i to måneder nu og lige når jeg smÞrer den på huden virker den fedtet men efter 5 minutter kan jeg lÊgge lidt mineral pudder over hvis jeg har behov for at dÊkke noget rÞdme eller en bums. Resultatet ser flot og jÊvnt ud hele dagen.
Kan klart anbefale produkterne hvis du har acne rosacea.

2023幎12月14日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg vil pÃ¥ det hÞjeste anbefale ViksjÞs

Jeg vil på det hÞjeste anbefale ViksjÞs produkter til alle, der lider af sart hud og/eller rosacea. Jeg fik konstateret rosacea for et par år siden, og fandt heldigvis hurtigt frem til ViksjÞ, og det var ganske enkelt dét, der gjorde hele forskellen. Der gik ikke lÊnge fÞr mÊlkesyrebakterierne begyndte at gÞre en positiv forskel, og derfor blev jeg nysgerrig efter at afprÞve K-cremens virkning, som var meget beroligende og helende på min hud. Efter D-cremen blev lanceret, bruger jeg nu også den fast hver dag, og har en klar fornemmelse at de tre produkter skaber en fantastisk synergi.

2023幎12月4日

Stor anbefaling til rosacea

Stor anbefaling til rosacea. Jeg bruger kun K-creme og D-creme og behÞver ikke andet. Jeg har brugt K-cremen i et års tid (fugter og beroliger) og så D-cremen i flere måneder (udglatter og beroliger) og jeg synes kombinationen af de to er helt perfekt. Tak.

2023幎12月2日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg vil helt klart anbefale andre med rosacea at prÞve

Jeg er glad for at bruge Mayas Perform Probiotics. Min hud fÞles bedre og er blevet mere glat og fin, siden jeg for et par måneder siden startede på kapslerne. Mayas Rosacea Blog har gjort mig meget mere bevidst om mikrobiotaens betydning for huden, og jeg prÞver nu at stÞtte min tarmflora med både Perform Probiotics og andre tiltag omkring kost. Jeg bruger også begge Mayas cremer (K-creme og D-creme). IsÊr er Mayas K-creme fantastisk til at berolige min reaktive hud. Dagcremen med solbeskyttelse fungerer også rigtig godt til min sarte lyse hud. At Maya har udviklet produkterne til sig selv, giver mig en tryghed omkring indholdsstoffer og virkning, og så får man bare den bedste kundeservice :) Jeg vil helt klart anbefale andre med rosacea at prÞve produkterne.

2023幎11月2日

Super super service

Super super service.

Jeg er bare så glad , så glad at jeg faktisk for tåre ned af mine kinder når jeg ser mig i spejlet . Jeg har dÞjet med Rosacea i mange år, men efter 1 uge med din skÞnne Denfence day cream er min nÊste så flot , at det nÊsten er helt vÊk.

Jeg tager stadig piller fra hudlÊgen - men den dyre crem jeg har brugt og ikke brugt for lÊgen hjalp mig slet slet ikke .

1 uge kun og min nÊste bliver pÊnere for dag til dag

Tak VIKSJØ

2023幎8月31日

Jeg er imponeret!

Jeg er imponeret!! Jeg har dÞjet med atopisk eksem hele mit liv og vant til at bruge hormoncremer dagligt. Jeg har prÞvet så meget uden held, men siden jeg startede behandling med Perform Probiotics og natcremen har jeg ikke brugt hormoncremer. 1,5 mdr efter start har jeg stort set ingen eksem, her 4 mdr siden start, er jeg stadig fuldstÊndig eksem fri og min hud regenere sig selv mere og mere. Derudover virkelig god kundeservice, god og forståelig tilbagemelding på mine spÞrgsmål, man fÞler at man bliver taget i hånden og guidet hvis man har nogen tvivl.

2023幎8月23日
5぀星のうち5の評䟡

Ich hatte Rosazea auf der Nase .

Ich hatte Rosazea auf der Nase .Ich war bei 5 HautÀrzten ,aber keiner hat mir geholfen.Meine Skepsis gegenÌber den Kapseln war sehr gross. Schon nach 10 Kapseln trat eine Besserung ein.Nach 30 Kapseln war meine Rosazea ganz verschwunden.Ich bin so dankbar ,das ich Viksjo gefunden habe.Seit einem Jahr ist die Rosazea nicht mehr aufgetreten.Ich kann nur immer wieder danke sagen.
Viele GrÃŒsse
Leane

2022幎9月15日
5぀星のうち4の評䟡

Durch die Einnahme der Probiotics

Durch die Einnahme der Probiotics Tabletten ist die Rötung meiner Haut, speziell Nase und Wangenpartie deutlich zurÌck gegangen.Auch habe ich keine kleinen Pickelchen mehr auf meinen Wangen.
Ich kann Euch empfehlen Maya‘s Produkt unbedingt einmal auszuprobieren!

2023幎6月19日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス