Vildtshop レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

䌁業が回答したした

Har absolut kun positivt at sige om denne shop 🀩 Super flot udvalg og helt igennem fantastisk service 👌

䌁業情報

1. 狩猟店
  2. アルコヌル販売店
  3. オヌストラリア雑貚店
  4. 子䟛の店
  5. むンテリア デザむン店
  6. ギフトバスケットの店

圓該䌁業による蚘述

Hvad kan du finde i shoppen? Vi har et bredt produktsortiment at tilbyde dig, lige fra skrÊmmefugle, de Êgte australske Rossi stÞvler, håndlavede lÊderforklÊder og lÊdertasker fra Hollandske Witloft, specialiteter fra Spice By Spice og meget mere indenfor indretning fra By Brorson. Her finder du både noget til ham og hende.

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

22件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

I Vildtshop kan man altid finde den perfekte gave

I Vildtshop kan man altid finde den gave eller ting man lige stÃ¥r og mangler. Janni yder en fantastik service indenfor meget kort tid. Hun har bÃ¥de hjulpet mig med adventsgaver, vÊrtindegaver og en bremsefÊlde og sÃ¥ Rossi stÞvler selvfÞlgelig. 🀩.
Vildtshoppen er en enorm hyggelig butik at besÞge og hvad der ikke findes er jeg ret sikker pÃ¥ at Janni kan skaffe. 😊

2025幎12月11日

Vildtshop からの回答

Tak for din anmeldelse Helle, det er altid dejligt at have besÞg af dig i butikken. Jeg glÊder mig til at hjÊlpe dig en anden gang 😊

SkÞnne varer og service i sÊrklasse!

og mangler du en “mandegave” til ham du ikke aner, hvad skal ha’ 🫣 sÃ¥ finder du helt sikkert noget her!
Det er 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra.

2026幎1月31日

KÊre Marianne
Tusind tak for din anmeldelse, det er vi super glade for.
Vi ser frem til at hjÊlpe dig en anden gang 👌
De Bedste Hilsner
Janni

Et fantastisk sted med et skÞnt udvalg

Et fantastisk sted med et skÞnt udvalg af diverse produkter. Er der noget man mangler eller Þnsker er der også yderst skarp og faglig hjÊlp at hente.
Er man tidspresset eller fÃ¥r en skÞr idé i sidste Þjeblik er der altid mulighed for hjÊlp 💪🏻
Fantastisk sted at handle 💪🏻🀗

2025幎7月25日

Super Service

Super service og hurtig levering. Har benyttet Vildtshop.dk flere gange, til kÞb af både rom, stÞvler og andre gode sager.

2024幎10月17日

Hej SÞren
Tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris pÃ¥. Vi ser frem til at hjÊlpe dig en anden gang ☺

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!
Bestilte en bamse og skrev dagen efter til dem på facebook om det var muligt at se et billede af "the real deal" da jeg samler på tÞjdyr, og det er vigtigt for mig at ansigt osv. er "perfekt".
Jeg fik svar fra Janni om aftenen som bad mig sende en sms, og så fik jeg tilsendt billeder af hver eneste bamse så jeg selv kunne vÊlge. Helt fantastisk service!
Nu glÊder jeg mig bare til at modtage min pakke inden for de nÊste par dage!
Varm anbefaling her fra! <3

2024幎9月10日

Hej Rebecca
Tusind tak for din anbefaling og dine rosende ord, det sÊtter vi stor pris pÃ¥ 😊Sig endelig til, hvis vi kan hjÊlpe dig en anden gang 🙏🏻

Service

Reel virksomhed, gode priser og service

2024幎2月5日

Vildtshop からの回答

Tak for din anmeldelse Andreas, det sÊtter vi virkelig stor pris pÃ¥. Vi glÊder os til at kunne betjene dig en anden gang ☺

Vildtshop

Super service og hurtig betjening 👍😁

KÞbte handsker til min mor i julegave pÃ¥ et julemarked pÃ¥ AsumgÃ¥rd ved Holstedbro ii begyndelsen af December 2023. DesvÊrre var de for smÃ¥ og jeg skrev til Janni fra Vildtshop. Ingen problem, skulle bare sende dem tilbage og sÃ¥ ville hun sende mig et par i medium i stedet. Samme dag som jeg sender de “ gamle “tilbage, sender hun mig et “ nyt “ par tilbage Og allerede dagen efter modtog jeg handskerne.

2024幎1月8日

Indbegrebet af god service

Vildtshop er indbegrebet af god service, lÊkker kvalitet og fantastisk smagsoplevelse. En varm anbefaling herfra.

2023幎12月22日

Vildtshop からの回答

Tak for din fine anmeldelse Lykke 😉🙌🏻 det sÊtter vi stor pris pÃ¥.

Altid god service 😊

Altid god service 😊
Og frisk på en god handel😃

2023幎12月14日

Vildtshop からの回答

Tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på. Vi glÊder os til at betjene dig igen :-)

Super service/kvalitetsvarer

LÊkre produkter der har en fremragende kvalitet
Janni og hendes udvalg er virkelig i topklasse

2023幎11月13日

Hej Lene
Tak for din anmeldelse, det sÊtter vi stor pris på.

Den bedste kundeoplevelse

Den bedste kundeoplevelse. De er sÃ¥ flinke, hjÊlpsomme og hurtige til at fÃ¥ sendt ordre afsted. Helt sikkert et sted jeg vil handle igen 👍

2023幎2月22日

Hej Gitte

Tusind tak for dine rosende ord, det sÊtter vi stor pris på.
Vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig en anden gang 😊

Vildtshop

Den mest fantastiske oplevelse.

Min kone kÞbte en fantastisk god jagtrom til mig, da vi modtog den, var proppen slået skÊv/lÞs og der var lÞbet lide ud i pakken, da hun ringede ind til dem, mÞdte hun den mest fantastiske service man kunne tÊnke sig, super dejlig og rar oplevelse, det kan varmt anbefales at handle der, også har de også nogle rigtig gode vare/produkter.
De undskyldte meget (selv om det var ikke deres skyld, da flasken var pakket rigtig godt ind og skulle kunne modstå sådan en forsendelse) de sendte straks en ny flaske U/B. inden vi havde modtaget den nye flaske, skrev de til hende, for at hÞre om vi havde modtaget den, og om alt var som det skulle vÊre.
Da vi modtog den nye flaske, var alt bare i orden, det er ikke sidste gang vi handler der.
Mvh. Jan Juhl Jensen

2022幎7月29日

Super hurtig service

Kontaktede onsdag eftermiddag Vildtshop , da jeg skulle bruge et par Rossi stÞvler til en gave som skulle gives lÞrdag . Var bange for , om de kunne nÃ¥ frem , men den meget venlige medarbejder ville gÞre alt , for at fÃ¥ dem sendt onsdag . Modtog senere onsdag en besked , at nu var de sendt og torsdag blev stÞvlerne lev. pÃ¥ min adr. Super fin, venlig og hurtig service . Tak 😊 Anette

2021幎10月10日

Hej Anette
Tusind tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os - dejligt det hele lykkedes og modtageren forhåbenligt blev glad 👍🏻
Vi ser frem til at kunne hjÊlpe dig en anden gang ☺
Janni Lysgaard
Indehaver Vildtshop