Villa for You レビュー 2,115

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Duidelijke site. Een onvoorstelbaar voordeel dat jullie telefonisch bereikbaar zijn en dan nog langer dan de kantoor uren! Je hebt meteen een antwoord op je vraag. Echt top! Dan zijn de mensen aan... もっと見る

企業情報

5. 別荘
  6. 貸し別荘

Villa for You について

当該企業による記述

Uniek aanbod vakantiehuizen op de mooiste locaties in Europa. Van luxe villa tot authentiek chalet. Boek je vakantie online bij Villa for You!

Bekijk ons aanbod

Schadeverzekering

Als gast ben je gratis verzekerd tegen schade aan je vakantieverblijf

Villa for You biedt alle gasten die een vakantiehuis boeken, gratis een verzekering tegen onopzettelijke schade aan logiesverblijven aan. De dekking omvat schade aan het gebouw, de inventaris, de speeltoestellen en het zwembad in de tuin, die voor privé gebruik bij de accommodatie hoort. De dekking bedraagt maximaal € 2.500. Er geldt geen eigen risico. Wel moet het schadebedrag hoger zijn dan € 25.

連絡先

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Top bedrijf dat telefonisch bereikbaar is!

Dan zijn de mensen aan de telefoon ook nog super vriendelijk.
De boeking wordt ook door jullie opgevolgd als wij niet vlug reageren, wat in mijn geval zeker heel goed was, want ik had iets over het hoofd gezien.
Tot nu toe was het dus alleen maar positief om via jullie te boeken!

2026年4月27日

Villa for You からの回答

Dat klinkt als een fijne start van jullie vakantieplannen. Een duidelijke site, snel iemand aan de lijn en vriendelijke hulp maken boeken meteen een stuk relaxter. Eind dit jaar wacht Belgisch Limburg op jullie groep, met frisse buitenlucht en gezellige avonden samen. Veel voorpret gewenst!

Sehr freundlicher Kundenservice

Sehr freundlicher Kundenservice mit kompetenten und hilfsbereiten Mitarbeitern.

2026年4月15日

Villa for You からの回答

So eine Rückmeldung liest sich richtig angenehm. Für Ihre erste Zeit mit Villa for You gleich zwei Wochen im Salzburgerland zu planen, fühlt sich nach einer wunderbaren Spätsommer-Auszeit an. Sanfte Bergluft, klare Tage und viel Raum zum Abschalten warten schon auf Sie. Die Vorfreude darf wachsen.

Unkompliziert

Unkompliziert und reibungslos

2026年4月26日

Villa for You からの回答

Klingt nach genau dem Start, den man sich wünscht. Ihr erstes Mal mit Villa for You und dann direkt entspannt Richtung Afritz am See, das verspricht einen herrlich unkomplizierten Spätsommer mit viel Ruhe und Natur. Zu dritt einfach mal raus, ankommen und genießen!

5つ星のうち5の評価

Zeer snelle reactie op mijn gestelde…

Zeer snelle reactie op mijn gestelde vragen, zodat ik direct kon boeken.

2026年4月25日

Villa for You からの回答

Dat snelle schakelen maakt het plannen meteen leuker, hè. Heerlijk dat alles zo vlot geregeld was, nu kan het uitkijken naar die zomerse dagen in Maasbommel echt beginnen. Denk aan lange avonden aan het water en alle tijd om te ontspannen. Dat wordt genieten!

5つ星のうち5の評価

Woning Montbrun des Cobiëre was…

Woning Montbrun des Cobiëre was heerlijk deze week.

2026年4月26日

Villa for You からの回答

Wat fijn dat Montbrun des Cobiëre zo goed bevallen is. Zo’n plek waar je meteen in het ritme van de dag zakt en volop kunt genieten van het moment, dat blijft bij. Hopelijk kijken jullie met een glimlach terug op deze week en kriebelt het al voor een volgende keer.

Alles gut geklappt

2026年4月25日

Villa for You からの回答

Das fühlt sich fast wie Heimkommen an. Zum dritten Mal dasselbe Haus zu wählen, spricht für sich. Diesen Sommer wartet in der Steiermark wieder eine vertraute, entspannte Zeit auf Sie, gemeinsam zu viert die Natur genießen, draußen sein und schöne Momente sammeln. Wir begrüßen Sie sehr gern ein nächstes Mal wieder.

Heerlijke week vakantie gehad

Wij hebben genoten van dit mooie huisje en de prachtige locatie, heerlijke tuin om in te genieten, huisje was keurig heerlijk bed en prachtige douche eindelijk alles was top, de omgeving was ook mooi echt een aanrader!
Fijn dat er geen huisdieren in het huisje mogen dan blijft het ook netjes.
De eigenaar kwam even langs om wat zaken uit te leggen, zeer vriendelijke en behulpzame man er fijn.
Er waren een paar kleine dingen wat we misten, dat was bijvoorbeeld naast het bed een klein plankje om je bril en je horloge op te leggen, en we misten een combi oven,
wij vinden het op vakantie altijd lekker om even een broodje af te bakken maar zijn kleine details !

Villa for You からの回答

Dat klinkt als een paar heerlijke dagen in Noord-Brabant. We geven jullie suggesties graag door aan de eigenaar. fijn dat jullie zo hebben genoten. Tot een volgende keer!

5つ星のうち2の評価

We couldn't adapt our booking to the…

We couldn't adapt our booking to the dates we needed (17 to 24 Sept.)and have had to book one night in a hotel (17th) and pay villa one night we don't need (24th) because by then we will be back in our country. This, despite the owners eagerness to accommodate to our needs.

2026年4月23日

Update 1 May 2026:
We’re glad we were able to get in touch personally and that the misunderstanding around the booking dates has now been resolved. Thank you again for taking the time to discuss everything with us, we truly appreciated it.

We hope you can now fully look forward to your stay and enjoy a wonderful, relaxing holiday. ☀️

With kind regards,
Mirjam on behalf of the Villa for You team
---

We’re sorry to read this, and we understand this was inconvenient. Since we do not see any comments linked to your booking about this, we will pass your remark on to our customer service colleagues. They will look into it carefully and might contact you personally to discuss it further.

With kind regards,
Mirjam on behalf of Villa for You

Alles übersichtlich

Alles übersichtlich , unkompliziert , und reibungslos . Rundum zufrieden

2026年4月23日

Villa for You からの回答

Wie schön, euch bald wieder in eurem vertrauten Villa for You Zuhause in West-Vlaanderen, Belgien, begrüßen zu dürfen. Im Oktober zeigt sich die Region von ihrer ruhigen, herbstlichen Seite mit frischer Meeresluft und gemütlichen Momenten drinnen.

Wir schätzen eure erneute Buchung sehr und wünschen euch schon jetzt eine herrlich entspannte Woche.

Urlaub mal anders

Wir haben das erste Mal hier gebucht und waren angenehm überrascht. Von der Buchung über die Zahlungsbestätigung und weitere Informationen für einen guten Start mit dem Hausboot, alles hat wie am Schnürchen geklappt. Das Boot war sauber, ordentlich und modern eingerichtet, es war auch küchentechnisch alles vorhanden, was man für einen Kurzurlaub braucht. Auch bei den Betten gab es nichts zu meckern. Zugangscodes kamen per Email, so stand einem angenehmen Urlaub nichts im Weg. Positiv erwähnen wollen wir auch noch den Hafenmeister, der in fast perfektem Deutsch, uns noch ein paar Feinheiten für den Ablauf mit auf den Weg gab. Das einzige, was uns unangenehm aufgestoßen ist, die unerwünschte Werbung in Papierform. Hier bitten wir auch darum, dies in Zukunft zu unterlassen.

2025年9月5日

Villa for You からの回答

Wie schön zu lesen, dass euer erster Aufenthalt auf dem Wasser so gut gelungen ist. Toll, dass alles reibungslos lief und das Hausboot euren Erwartungen entsprochen hat. Euren Hinweis zu den Werbematerialien nehmen wir ernst und werden das künftig berücksichtigen.

Gern bis zum nächsten Mal!

5つ星のうち5の評価

Er werd meegedacht over een probleem…

Er werd meegedacht over een probleem aan mijn kant. Daar is door Saskia over gebeld en hebben een ander appartement kunnen krijgen. Ze heeft gezorgd voor de overboeking, alles zeer corrrest afgehandeld. Chapeau.
Vriendelijke groet José Haneveer

Villa for You からの回答

Wat fijn dat het zo goed is opgelost. We geven het compliment door aan Saskia, daar zal ze blij mee zijn.

En wat heerlijk dat jullie straks gaan genieten in het zalige Bergen aan Zee. Even uitwaaien, de zon meepakken en samen genieten van een paar ontspannen dagen aan de kust. Heel veel plezier!

Verliep soepel

Verliep soepel

Villa for You からの回答

Top! Dat is een goed begin van een fijne vakantie in Tirol. Dat wordt genieten van frisse berglucht, de laatste sneeuw en gezellige dagen samen. Dat aftellen mag alvast beginnen.

5つ星のうち5の評価

Heel klant vriendelijk en alles is mij…

Heel klant vriendelijk en alles is mij god uitgelegd bedankt.

2026年4月17日

Villa for You からの回答

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen. We vinden het belangrijk dat onze gasten precies weten waar ze aan toe zijn, dus we zijn blij dat de uitleg duidelijk was.

Alvast een heerlijke vakantie gewenst!

Freundlich und hilfsbereite Mitarbeiter

Alle Fragen werden beantwortet und selbst der telefonische Rückruf klappt Reibungslos.
Freundlich und kompetent sind die Mitarbeiter.

2026年4月17日

Villa for You からの回答

Das klingt nach einem rundum guten Gefühl vor der Reise. Mit einer Gruppe von 16 Personen nach Brixen im Thale unterwegs zu sein, verspricht lebendige Tage im Schnee und gesellige Abende in den Bergen. Ende Februar und Anfang März liegt dort oft noch eine schöne Winterdecke, perfekt für gemeinsame Erlebnisse.

Schön, dass alles im Vorfeld so klar und angenehm läuft, das macht die Vorfreude nur größer.

Duidelijk

Duidelijk, correct, komen hun afspraken na.

2026年4月13日

Villa for You からの回答

Wat een mooi vooruitzicht om straks samen nieuwe herinneringen te maken.in Salzburgerland. Een ideale regio om met kinderen te genieten van buiten zijn. Deze vakantie mag alvast op de kalender worden gezet. Veel plezier gewenst alvast!

Reserveren liep perfect.

Reserveren liep perfect.

2026年4月10日

Villa for You からの回答

Wat een fijne start van jullie trip, alles soepel geregeld en klaar voor een mooie week met z’n allen. Met Krimml in Oostenrijk hebben jullie een topbestemming gekozen, met frisse berglucht, indrukwekkende watervallen en volop ruimte om samen te genieten.

Het wordt ongetwijfeld een week vol gezelligheid en mooie herinneringen. Het aftellen is begonnen, we wensen jullie een heerlijke tijd daar!

Einfache Handhabung.

2026年4月9日

Villa for You からの回答

So fängt Vorfreude gut an: unkompliziert, klar und angenehm. Eine Woche in Vorarlberg im nächsten Jahr verspricht schon jetzt eine herrliche Auszeit. Umso schöner, dass Ihre erste Buchung bei Villa for You direkt so positiv war.

5つ星のうち5の評価

Ich habe bereits das zweite Mal ein…

Ich habe bereits das zweite Mal ein Ferienhaus über Villa for You gebucht. Problemlise Abwicklung. Im Bockingportal ist eine tolle Übersicht über Kosten und die Reisegruppe

2026年4月15日

Villa for You からの回答

Ein Sommer in Donnersbachwald hat sowieso schon etwas Gutes in sich, aber mit zehn freien Tagen und zwei Hunden wird das Ganze erst recht besonders.

Umso schöner, dass ihr euren nächsten Urlaub wieder über Villa for You geplant habt. Wir freuen uns, dass wir wieder Teil eurer Reise sein dürfen. Das wird so ein Aufenthalt, auf den man jetzt schon Lust bekommt.

Amazing venue

Amazing venue, super hosts and great location

2026年4月14日

Villa for You からの回答

Amazing to have you back again, and already looking ahead to next March at this lovely Villa for You stay. Three visits says it all in the best way.

Those days together in a spacious, luxurious home with pool billiards and a relaxing wellness setup sound like pure quality time, especially as the fresh start of spring begins to show.

We truly appreciate your continued bookings and can’t wait to welcome you and your group next year for another memorable getaway.

gute Internetseite

Die Buchung war einfach

2026年4月8日

Villa for You からの回答

Wie schön, dass alles so unkompliziert geklappt hat. Jetzt kann die Vorfreude auf gemeinsame Tage in Friesland beginnen. Wir wünschen Ihnen schon jetzt eine wunderbare Zeit zusammen.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。