Ik was al heel lang op zoek naar een ovenschaal van Villeroy en Boch. Alleen te krijgen in het buitenland. Dus superblij dat ik deze hier vond op deze site voor een redelijke prijs. Ik heb nog nooit... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Mooie kwaliteit theedoeken van Pipstudio. Snel geleverd en goede communicatie over de track en trace. Ik heb eigenlijk te snel besteld want hierna heb ik nog 2x keer bij Villaservies.nl besteld. Wat... ãã£ãšèŠã
Mooie set, goed verpakt en snel geleverd. Alleen bleek 1 van de borden dezelfde print. waardoor ipv 6 verschillende prints er nu 6 borden zijn waarvan 4 verschillend en 2 hetzelfde. Niet gereclameerd,... ãã£ãšèŠã
Wij wilde een groter aantal van een bepaald theeglas bestellen. Telefonisch contact opgenomen met de webshop. Ik ben snel en vriendelijk te woord gestaan. Ook is de moeite genomen met ons mee te denke... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Winkel in Servies, Thee, Koffie en Cadeaus. Officiële Nederlandse importeur van de merken Bordallo Pinheiro, Bitossi, en Brandani. Tevens verkoper van PIP Studio, vtWonen. Wij leveren alle artikelen uit eigen voorraad. Tevens kunt u alle artikelen bekijken in onze fysieke winkel in de Herenstraat 104 in Voorburg.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
goede service en aflevering.
Verrassend goede webshop!
Mooi assortiment in de webshop. Snelle verzending en zorgvuldig verpakt. Top!
Snelle levering ð€©
Ik heb helaas mijn pakketje nietâŠ
Helaas mijn pakketje niet ontvangen door post.nl maar ik heb wel netjes mijn geld terug gestort gekregen vandaar nu 5 sterren.
Product voldoet volledig aan deâŠ
Product voldoet volledig aan de beschrijving, levering top, verpakking top, bedankt
Snelle service
Snelle levering en service
Product exact als getoond.
Snel en correct geleverd. Product precies als getoond dus voldoet aan de verwachting
Prima service
Mooi aanbod van theeproducten tegen faire prijs - correcte levering - Aanrader
Mooi assortiment en snelle levering
Mooi assortiment en snelle levering! Ga zeker hier voortaan als eerste kijken.
Ruim assortiment en snelle levering
Snelle service en fijn dan mijn omaâsâŠ
Snelle service en fijn dan mijn omaâs petit four stel weer compleet is:)
snelle bezorging zoals beloofd
snelle bezorging zoals beloofd. mokken goed ingepakt waardoor geen beschadigingen. mooie/goede kwaliteit
Alles is vlekkeloos en vlot verlopenâŠ
Alles is vlekkeloos en vlot verlopen ,hartelijk dank
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã