Bestilte lampe fredag fÞr pÃ¥ske. Regnede ikke med at modtage den fÞr efter pÃ¥ske, (skulle bruge den 2. pÃ¥skedag) Kontaktede firmaet og allerede onsdag modtog jeg lampen med indgraveret navn. Meget flo... ãã£ãšèŠã
Et virkelig smukt produkt der blev leveret ret hurtigt. Hjertet til guldbrylluppets Êreport blev iagttaget med stor glÊde. TAK ....vil helt klart bruge jeres smukke produkter igen Kh Michael & FrÞ... ãã£ãšèŠã
Jeg er meget tilfreds med mit kÞb hos Villavejen BÞrnene elskede overraskelsen, og det gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Leveringen var superhurtig, og varen var pakket rigtig godt ind, sÃ¥ der ikk... ãã£ãšèŠã
Vores sÞn fik den fineste trÊ dino lampe til hans et Ã¥rs fÞdselsdag. Det viste sig at noget i lampedelen er gÃ¥et i stykker. Jeg tog kontakt til Alex og vi fÃ¥ tilsendt en ny lampe del som vi kan klist... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Villavejen.com er en webshop og producent af indretnings produkter til bÞrnevÊrelset. Alle produkter er designet og produceret i Danmark.
Svendborg Landevej 9, 5871, FrÞrup, ãã³ããŒã¯
- 28 73 00 30
- info@villavejen.com
- villavejen.com
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 76ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Bestilte lampe fredag fÞr påske
Bestilte lampe fredag fÞr påske. Regnede ikke med at modtage den fÞr efter påske, (skulle bruge den 2. påskedag) Kontaktede firmaet og allerede onsdag modtog jeg lampen med indgraveret navn. Meget flot service.
God kvalitet
Har kÞbt et skyspejl, som er så fint! Hurtig levering og god kvalitet :)
Et virkelig smukt produkt der blevâŠ
....vil helt klart bruge jeres smukke produkter igen
Kh Michael & FrÞns
SÃ¥ flotte lamper jeg har fÃ¥et og hurtigâŠ
Så flotte lamper jeg har fået og hurtig levering
Super fin lampe
Super fin lampe! Mega smart at man bare skal trykke på den for at tÊnde den!
Nem at hÊnge op!
âïžâïžâïžâïžâïž
Hurtig og god service
Alt er i den skÞnneste orden ðð»
God oplevelse
KÞbte et husnummer. God pris og kvalitet. Det bliver fÞrst fremstillet ved bestilling, men blev leveret i lÞbet af et par hverdage.
Virkelig fin og god service fra Villavejen. ð€©
Jeg sendte en forespÞrgsel afsted via mail fredag d. 20 februar, angÃ¥ende Êndringer af skrifttype og enkelte andre detaljer pÃ¥ et hjerteskjold, der skulle bruges til vores forÊldres diamantbryllup d. 5 marts 2026. SÞndag d. 22 fÃ¥r jeg et svar gÃ¥ende pÃ¥, at min mail vil blive vist til designeren om tirsdagen. Jeg fÃ¥r en ny tilbagemelding fredag d. 27, hvor der spÞrges om, om vedhÊftede billede af et skjold er som jeg Þnsker, men da jeg ikke kan Ã¥bne billedet, bliver vi enige om at fortsÊtte korrespondancen over messinger i stedet. PÃ¥ messinger kan jeg Ã¥bne billedet og udlÊgget er som jeg Þnsker.ð¥°
Mandag d. 2 marts er pakken klar, jeg betalt og kort tid efter fÃ¥r jeg besked pÃ¥ at pakken er afsendt.ðð Tirsdag d. 3 kan jeg afhente min pakke fra Villavejen - og vi nÃ¥r det hele - skjold og Êresport til d. 5 marts. ð
Tak til Villavejen - Alex og Rikke.
Til generel info kan man ved Villavejen kÞbe hjerteskjold i en meget brugbart mellemstÞrrelse, hvor skjoldene mange andre steder enten er kÊmpe store eller bitte smÃ¥... Og sÃ¥ gÞr det jo absolut ikke noget, at de er super flotte og detaljerigt udfÞrt.ðð
Super service
Bestilte en vare, men, modtog en forkert - ingen problem var meldingen og vips vups, så kom den rigtige vare. ;-)
Intet mindre end SUPER service. ;-)
Virkelig flot medaljeholder ð¥ og hurtigâŠ
Virkelig flot medaljeholder ð¥ og hurtig levering ðŠ
Helt sikkert anbefaler til alle store og smÃ¥ fodboldspillere âœïž
Tak for hurtig levering af skilt.
Tak for hurtig levering af skilt.
Har dog en detalje jeg vil påtale. Husk at lukke kassen ordentligt når i sender. Det blev påtalt af pakkeshoppen at det burde tjekkes om varen var i pakken.
Kassen var halv åben ved levering.
Men ellers levede varen op til forventningerne
Fantastisk service og superfineâŠ
Fantastisk service og superfine produkter, handler der helt sikkert igenðð
Positivt oplevelse
Positiv oplevelse - blev sendt mega hurtigt og flot produkt! :)
skÞnne som man ting ikke ser andreâŠ
skÞnne som man ting ikke ser andre steder
Mere end tilfredsð
Jeg har kÞbt hos villavejen et par gange. Både levering og produkter er fuldt tilfredsstillende og jeg er glad for de unikke ting jeg har fået derfra
Defekt lampedel men intet problem
Vores sÞn fik den fineste trÊ dino lampe til hans et års fÞdselsdag. Det viste sig at noget i lampedelen er gået i stykker. Jeg tog kontakt til Alex og vi få tilsendt en ny lampe del som vi kan klistre fast på trÊ dinoen så den igen kan lyse min sÞns vÊrelse op.
Jeg har ikke noget negativt at sige om hverken produktet eller kontakten til Alex! Og jeg har planer om at kÞbe flere produkter fra Villavejen.