Staaltjes besteld. Per ongeluk aantal keer dezelfde. Ik werd gebeld en het teveel betaalde bedrag kreeg ik netjes teruggestort. Dat was helemaal vanuit de Vilstore zelf. Want ik had het niet eens geme... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Levering was binnen de afgesproken periode. Panelen waren zoals verwacht. Monteren was goed te doen. Met een Stanley mes recht afsnijden was nog best een kunst vonden wij..een hele fijne getande zaag... もっと見る
Bezorging werd tegen einde tijdslot afgezegd. Belofte volgende werkdag,is nu zo dagavond 23:05, nog niets gehoord, voel er niet veel voor ineen dag te gaan zitten wachten. Ergo, product heb ik nog n... もっと見る
企業が回答しました
Mooie vilt hexagons, onze kamer ziet er een stuk vrolijker uit. Akoestiek nog niet helemaal als gewenst, moeten nog aan de slag met gordijnen. Levering volgens afspraak, vriendelijk geholpen aan de te... もっと見る
企業情報
Viltstore について
当該企業による記述

Viltstore is een toonaangevende aanbieder van PET-vilt producten in Nederland. Onze producten zijn gemaakt van gerecycled PET-fles panelen, wat ze niet alleen duurzaam maar ook milieuvriendelijk maakt.
Van akoestische panelen en wanddecoraties tot maatwerkoplossingen, Viltstore heeft een breed scala aan producten. We hebben zowel standaard als op maat gemaakte akoestische wanden die variëren in grootte van 60 x 60 tot 120 x 240 cm.
We gebruiken uitsluitend PET-vilt panelen van 9 mm dik. Deze panelen zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen, wat bijdraagt aan een beter milieu. Onze producten zijn niet alleen duurzaam maar hebben ook uitstekende akoestische eigenschappen.
Voor meer informatie of samenwerkingsmogelijkheden kunt u contact opnemen via 010 321 61 61 of bezoek onze website www.viltstore.com.
Ontdek de Wereld van betaalbare akoestiek bij Viltstore!
当該企業による記述

- Waar Kwaliteit en Klanttevredenheid Hand in Hand Gaan
- Bij Viltstore staat de klant centraal. We begrijpen dat een tevreden klant de beste ambassadeur is voor ons merk. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige, duurzame PET-vilt producten aan, maar zetten we ook in op een uitmuntende klantenservice. Van het moment dat u onze website bezoekt tot de after-sales service, wij staan voor u klaar.
Uw Tevredenheid, Onze Belofte: De 100% Tevredenheidsgarantie van Viltstore
Zorgeloos bestellen met onze onvoorwaardelijke garantie

連絡先

ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常48時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Het drieluik dat wij besteld hebben is erg mooi en was snel geleverd!
Wij hebben eerst kleurstalen besteld zodat we konden kijken wat wij het beste vonden passen. Die levering ging niet helemaal goed maar dat werd snel en netjes opgelost. Onze bestelling werd boven verwachting snel geleverd. Zijn enorm blij met het eindresultaat!
super mooi product, werkt heel goed
Super snelle levering en wat een mooi product. Wij hebben de muurpanelen (3 stuks) besteld (na de samples te hebben besteld) en zijn er super blij mee. Na montage merken we echt dat het in de slaapkamer stiller is. Wij hebben sinds 10 jaar laminaat in de slaapkamer ipv tapijt en het geluid van buiten en normaal buren geluid werd versterkt. Deze panelen dempen heel goed het geluid. Misschien zelfs beter dan voorheen het tapijt.
De proefstukjes geven een goed beeld…
De proefstukjes geven een goed beeld van het materiaal en de kleur. Materiaal doet geheel aan de verwachting. Dit maakt het bestellen veel makkelijker.
Inkijk verhinderd met Palms Drieluik
Ja, 5 sterren, transport en verpakking waren top, en de producten ook. Alleen ik heb er totaal iets anders meegedaan dan het te gebruiken als akoestisch materiaal. Ik heb het Palms Drieluik verdeeld over 4 ramen, om de inkijk te verhinderen. Het mooie ervan is dat als de zon erop schijnt, de palmen ook terugkomen op de muur.
Product voldoet aan de verwachtingen
Product voldoet aan de verwachtingen, netjes en degelijk ingepakt ontvangen, goede communicatie over de levering
Duidelijke website, snelle levering
Duidelijke website, snelle levering, vlotte communicatie. Handig dat je kleurstalen kan bestellen.
Deels verkeerde levering
De aanvankelijk aangekondigde leveringsdatum werd niet gehaald maar daarover werd duidelijk gecommuniceerd. Bij het openen van de verpakking bleek echter dat 1 paneel niet het juiste was.

Viltstore からの回答
Fijn bedrijf dat meedenkt
Fijn bedrijf, we kregen goed advies over de aanschaf van plafondpanelen en zijn heel blij met zowel het esthetische als akoestische resultaat.
Mooie samenwerking!
De bestelling was heel snel and correct binnen. We kregen (natuurlijk) precies wat we hadden besteld.
Toen we erachter kwamen dat wij het verkeerde hadden besteld, was er een hele goede en soepele samenwerking in het terugsturen van de, overigens prima, materialen en het terugbetalen van het bedrag.
Nu verder op de website kijken welke producten van Viltstore goed bij onze situatie passen
Staat heel mooi
Mooi product. Staat heel mooi. Geleverd conform verwachting. Ik vond het wel vreemd dat de wandversiering los in de doos zat. Ik vond dat wat kwetsbaar ogen. Ik zou zelf wat opvulling hebben gebruikt. Aan de andere kant is het product onbeschadigd geleverd, dus heeft het geen probleem opgeleverd.
TOP bedrijf!!
Wat een fantastisch bedrijf! Hele vriendelijke medewerkers, snelle service en de vilten panelen die ik had besteld waren van TOP kwaliteit! :) Erg aan te raden!!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。