KÊmpe anbefaling
Fik leveret bÞgerne hurtigt, og absolut uden problemer. Jeg er simpelthen blevet Sà glad for dem, og kan kun anbefale at kÞbe herfra.
ViMa Shop tilbyder unikke og meningsfulde bÞger til familier, der Þnsker at skabe varige minder, styrke relationer og fremme mental velvÊre. Vores sortiment inkluderer blandt andet: ð€KÊrlig Hilsen-serien: BÞger, der giver dig mulighed for at nedskrive din livshistorie, dine refleksioner og erfaringer, sÃ¥ dine bÞrn fÃ¥r et vÊrdifuldt indblik i dit liv. ð€ FÞdselsdagshilsner: En bog, hvor forÊldre kan skrive et brev til deres barn hvert Ã¥r i 18 Ã¥r. Resultatet er en unik og kÊrlig samling af breve, der bliver en uvurderlig gave til barnet.ð ð€Kommende udgivelser: Snart lancerer vi mindfulness- og gratitude-journaler, der hjÊlper dig med at fokusere pÃ¥ selvkÊrlighed, taknemmelighed og personlig udvikling.ð§ââïž Vi brÊnder for at inspirere familier til at tage sig tid til at dokumentere deres historie og styrke bÃ¥ndene mellem generationer. Vores bÞger er ogsÃ¥ oplagte som personlige og betydningsfulde gaver.ð Tak, fordi du stÞtter en virksomhed, der Þnsker at gÞre en forskel i familielivet gennem kÊrlige minder og refleksionð
ãã³ããŒã¯
Hurtig levering og helt fantastiske bÞger ð€ð€ð€
Super fine bÞger!
Og virkelig en god serviceâ€ïž
GlÊder mig til at udfylde bÞgerne!
Jeg kan varmt anbefale Vima Shop til alle, der leder efter unikke og meningsfulde gaver! ð Jeg har kÞbt âKÊrlig Hilsenâ-bÞgerne som julegaver til mine forÊldre, og det har virkelig vÊret en sÊrlig oplevelse.
BÞgerne inviterer til dybe refleksioner og giver mulighed for at dele minder, erfaringer og livsvisdom på en smuk og personlig måde.
Det er en gave, der ikke bare skaber glÊde i Þjeblikket, men også styrker familiebåndene og efterlader et varigt minde.
Servicen hos Vima Shop var desuden helt i top, og kvaliteten af bÞgerne overgik mine forventninger. 5 stjerner herfra â jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds! ðž

Vima Shop ããã®åç
Virkelig god service og hurtig levering. BÞgerne som jeg har bestilt er over alle forventninger! De er pÊne og håndgribelige. Over alle forventninger! Dem bliver mine bÞrn glade for.

Vima Shop ããã®åç
Udover at produktet er genialt og leveringstiden kort, skrev ejeren til mig kort efter ordren var lagt. Hun ville gÞre mig opmÊrksom pÃ¥ at der jo ville komme lidt rabat til Black Friday et par dage efter kÞbet. Helt uselvisk - for at hÞre om jeg kunne tÊnke mig differencen tilbage eller mÃ¥ske et tilgodebevis! Jeg er meget imponeret over kundeplejen og har allerede talt varmt om bÃ¥de shoppen og bogen til alle der gider lytte â€ïž

Vima Shop ããã®åç
Rigtig fint og godt gennemarbejdet materiale, hurtig levering jeg giver gerne 5 stjerner ð€©ð

Vima Shop ããã®åç
Der gik kun 2 dage fra jeg bestilte til jeg modtog bÞgerne. Så fine bÞger i flot kvalitet

Vima Shop ããã®åç
BÞgerne er en fantastisk måde at samle minder på. Jeg elsker tanken om at kunne skrive små historier, vigtige Þjeblikke og sjove anekdoter ned, som mine bÞrn kan kigge tilbage på en dag. Layoutet gÞr det nemt og overskueligt at komme i gang, og kvaliteten er virkelig lÊkker. Det fÞles som noget, der vil holde i mange år frem. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der Þnsker at skabe et varigt minde til deres bÞrn.

Vima Shop ããã®åç
Super flot hjemmeside og modtog bÞgerne fra Vima få dage efter bestilling.
Det var nogle smukke bÞger i god kvalitet og elskede simpelhen hvor anderledes opbygget de var i forhold til de klassiske âfortÊl mor/far bÞgerâ, hvor Vimas âkÊrlig hilsen mor/farâ har spÞrgsmÃ¥l som er enkle, kÊrlig, dybe og refleksive pÃ¥ bÃ¥de godt og ondt. Selvom jeg har bÞrn under 10 Ã¥r kan jeg godt bruge denne til at skrive i til mine bÞrn i nÊste Ã¥r frem, men ogsÃ¥ en bog hvis man har bÞrn der er over 10/20/30 Ã¥r ð¥°
Vil helt klart anbefale bÞgerne til mine venner og familie âš