レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Meget hurtig forsendelse. Jeg kom med en anmodning til pels-bungee legetÞjet da de kunne variere og det opfyldte hun. Min hund synes det er et godt produkt og hun blev glad for den ekstra snack vi... もっず芋る

Fantastik lille forretning. Betina var ekstremt hjÊlpsom, og hjalp mig med anbefaling af gode tyggegodbidder der passede best til min hund. Derudover valgte hun nogle rigtig gode poser af forskellige... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi skrev til vimedpoter, fordi de havde fjernet en speciel boks pÃ¥ deres hjemmeside (snack Box), der gik mindre end en uge, sÃ¥ var den tilbage igen. Boksen i sig selv er fremragende, og svar tiden p... もっず芋る

Fantastisk kundeservice og kvalitets produkter! Min hund lider af fÞdevare allergi, men efter vi er begyndt at kÞbe godbidder/snacks fra Vi Med Poter, er hans symptomer faldet markant. Han elsker... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 動物・ペット

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vimedpoter, er en hundeudstyrsbutik med kvalitetsudstyr til dig og din hund. Vi har specialiseret os i at håndplukke de mest lÊkre og gode produkter på markedet

4.7

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Bedste julekalender

Har kÞbt julekalender til min hund sidste Ã¥r og i Ã¥r. Hun ELSKER den. Og det er sÃ¥ fint indpakket, og med menukort og det hele. Og hun kan selv flÃ¥ poserne op 🙂
Og virkelig en god pris

2020幎12月6日

Vimedpoter からの回答

Hej Annica. Tusind tak for de sÞde ord og for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Hvor dejligt at hÞre at i syntes om julekalenderen :-)
Kh Betina fra Vimedpoter

Total yndlings shop :-)

Hurtig levering og godt udvalg! Kvaliteten er super og når man modtager sin pakke så er den simpelthen så fint pakket med en lille hilsen og gave :-) Man mÊrker tydeligt at der er fokus på detaljerne og at der bliver gået meget op i at man får en god oplevelse hele vejen igennem! Super kundeservice :-) Jeg elsker at de har rigtigt mange super gode kvalitets mÊrker og man fornemmer nemt at det er nÞje udvalgte produkter :-) Jeg er super fan af shoppen og kan kun anbefale den! Kan også tydeligt se på min hund at hun kan smage forskel i forhold til når vi har kÞbt tyggeting andre steder - det kan både ses og lugtes at det er super kvalitets tyggeting og som ejer af en hund med allergi, så er det super fedt at endelig ha fundet en shop med et udvalg i en hel del allergi venlige tyggeting! Det kan nemlig tit vÊre svÊrt at finde også samtidigt få ekseptionel kvalitet :-) Uden tvivl en af mine klare yndlings shops!

2020幎7月11日

Vimedpoter からの回答

TUSIND tak for de sÞde og pÊne ord Pernille, de betyder rigtig meget for mig :) Og skÞnt at du lige gav dig tid, til at skrive dem - tak.

Alt det bedste
Betina fra Vimedpoter

Super service!

Rigtig hurtig levering! Modtag en fin pakke, med en sÞd og personlig seddel!
Hurtig svar og hjÊlp, da jeg skulle have byttet en vare.. sendte afsted samme dag, det er simpelthen skÞn🐟. Jeg er meget positiv ☺ handler helt bestemt her igen 🐕🐕🙌

2020幎7月9日

Vimedpoter からの回答

Tusind tak for din sÞde anmeldelse Cecilia, den betyder rigtig meget for mig ❀ Og du er sÃ¥ velkommen til at kigge forbi en anden gang 😊🐟Jeg hÃ¥ber du bliver rigtig glad for de 2 flotte sÊt 🐕

Alt det bedste
Betina fra Vimedpoter

Enkel og meget fin hjemmeside

Enkel og meget fin hjemmeside , med de bedste snacks og sager . Pakkerne kommer hurtigt og med en sÞd og personlig hilsen . Vores hund er ikke i tvivl , dette er verdens bedste “ slikbutik” .

2020幎6月24日

Vimedpoter からの回答

Tusind tak Hanne, for din sÞde anmeldelse <3 Det betyder rigtig meget for mig at du tog dig tid til at skrive den :) Og tak for dine små sÞde beskedde med dine bestillinger, det er så hyggeligt :)
Kh Betina

Rigtig fint vareudbud og priser

2019幎1月10日

Vimedpoter からの回答

Tusind tak for de fine ord Pia. Og tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse , det sÊtter jeg stor pris på :)

Fantastisk service

Fantastisk service! Har altid de lÊkreste varer og stort udvalg. Hurtig levering og når du modtager pakken er den altid flot og praktisk pakket med en personlig hilsen hvor der er tÊnkt over detaljerne og taget hÞjde for evt allergier. Alle anbefalinger fra mig!

2018幎10月27日

Vimedpoter からの回答

Tusind tak for de sÞde ord Kathrine :) Jeg sÊtter stor pris på at du tog dig tid til at lave en anmeldelse herinde .

Betina I Vimedpoter

Godt udvalg af gode kvalitetsprodukter.

Godt udvalg af gode kvalitetsprodukter. Rigtig god og hurtig kundeservice i forbindelse med en bestilt vare, der viste sig at vÊre for utilfredsstillende at sende. Modtog en erstatningsvare og fik et nedslag i prisen.

2018幎8月17日

Vimedpoter からの回答

Tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive en anmeldelse herinde, det sÊtter jeg stor pris på. Og tusind tak for de sÞde ord Johanne :)
Betina I Vimedpoter

Super service, jeg er yderst tilfreds

Super service, udstrakt råd og vejledning, hurtig levering og lige så hurtig ombytning, samt retur seddel, da jeg havde bestilt forkert stÞrrelse. Konkurrance dygtige priser og et sidste hundskrevet råd på posen, med lidt guf til Musse,
Jeg er yderst tilfreds

2018幎7月13日

Vimedpoter からの回答

Tak for de sÞde ord Hanne, det gÞr mig så glad og tusind tak fordi du gav dig tid til at skrive dem :)

Betina I Vimedpoter

HÞj kvalitet, effektiv levering og personlig service

Har handlet her flere gange og fortsÊtter med glÊde. De har altid fantastisk effektiv og fin levering (pakkeshop) til en rimelig pris. Personlig kontakt ved spÞrgsmål mv. er yderst hjÊlpsom og lydhÞr, hvilket giver et serviceniveau, der faktisk svarer mere til en fysisk butik. Jeg håber, at udvalget af varer kan blive endnu stÞrre med tiden, for alt er af yderst hÞj kvalitet. Vores hund elsker alle snacks og foder, som vi har kÞbt.

2018幎7月5日

Vimedpoter からの回答

Hvor er du sÞd Mia, tusind tak for de pÊne ord, dem sÊtter jeg stor pris på. Og rigtig mange tak for at du gav dig tid til at skrive en anmeldelse :)

Betina I Vimedpoter

Levering fandt sted dagen efter bestilling. Dejlige produkter, som hundene allerede har godkendt. Tak for den sÞde hilsen samt lÊkre smagsprÞver til hundene :-)

2018幎6月14日

Vimedpoter からの回答

Tusind tak for de pÊne ord Maria og for at du gav dig tid til at skrive dem :)