Meget hurtig forsendelse. Jeg kom med en anmodning til pels-bungee legetÞjet da de kunne variere og det opfyldte hun. Min hund synes det er et godt produkt og hun blev glad for den ekstra snack vi... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastik lille forretning. Betina var ekstremt hjÊlpsom, og hjalp mig med anbefaling af gode tyggegodbidder der passede best til min hund. Derudover valgte hun nogle rigtig gode poser af forskellige... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi skrev til vimedpoter, fordi de havde fjernet en speciel boks pÃ¥ deres hjemmeside (snack Box), der gik mindre end en uge, sÃ¥ var den tilbage igen. Boksen i sig selv er fremragende, og svar tiden p... ãã£ãšèŠã
Fantastisk kundeservice og kvalitets produkter! Min hund lider af fÞdevare allergi, men efter vi er begyndt at kÞbe godbidder/snacks fra Vi Med Poter, er hans symptomer faldet markant. Han elsker... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vimedpoter, er en hundeudstyrsbutik med kvalitetsudstyr til dig og din hund. Vi har specialiseret os i at håndplukke de mest lÊkre og gode produkter på markedet
é£çµ¡å
ãã³ããŒã¯
- vimedpoter.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bedste julekalender
Har kÞbt julekalender til min hund sidste Ã¥r og i Ã¥r. Hun ELSKER den. Og det er sÃ¥ fint indpakket, og med menukort og det hele. Og hun kan selv flÃ¥ poserne op ð
Og virkelig en god pris

Total yndlings shop :-)
Hurtig levering og godt udvalg! Kvaliteten er super og når man modtager sin pakke så er den simpelthen så fint pakket med en lille hilsen og gave :-) Man mÊrker tydeligt at der er fokus på detaljerne og at der bliver gået meget op i at man får en god oplevelse hele vejen igennem! Super kundeservice :-) Jeg elsker at de har rigtigt mange super gode kvalitets mÊrker og man fornemmer nemt at det er nÞje udvalgte produkter :-) Jeg er super fan af shoppen og kan kun anbefale den! Kan også tydeligt se på min hund at hun kan smage forskel i forhold til når vi har kÞbt tyggeting andre steder - det kan både ses og lugtes at det er super kvalitets tyggeting og som ejer af en hund med allergi, så er det super fedt at endelig ha fundet en shop med et udvalg i en hel del allergi venlige tyggeting! Det kan nemlig tit vÊre svÊrt at finde også samtidigt få ekseptionel kvalitet :-) Uden tvivl en af mine klare yndlings shops!

Super service!
Rigtig hurtig levering! Modtag en fin pakke, med en sÞd og personlig seddel!
Hurtig svar og hjÊlp, da jeg skulle have byttet en vare.. sendte afsted samme dag, det er simpelthen skÞnðŸ. Jeg er meget positiv âºïž handler helt bestemt her igen ððð

Vimedpoter ããã®åç
Enkel og meget fin hjemmeside
Enkel og meget fin hjemmeside , med de bedste snacks og sager . Pakkerne kommer hurtigt og med en sÞd og personlig hilsen . Vores hund er ikke i tvivl , dette er verdens bedste â slikbutikâ .

Vimedpoter ããã®åç
Super hurtig levering og smukâŠ
Super hurtig levering og smuk indpakning med godbidder:) det er ikke sidste gang jeg handler der.

Vimedpoter ããã®åç
Fast delivery and good customerâŠ
Fast delivery and good customer service. The selection of products is also very good!
Rigtig fint vareudbud og priser

Vimedpoter ããã®åç
Fantastisk service og hurtig levering :)

Fantastisk service
Fantastisk service! Har altid de lÊkreste varer og stort udvalg. Hurtig levering og når du modtager pakken er den altid flot og praktisk pakket med en personlig hilsen hvor der er tÊnkt over detaljerne og taget hÞjde for evt allergier. Alle anbefalinger fra mig!

Vimedpoter ããã®åç
Godt udvalg af gode kvalitetsprodukter.
Godt udvalg af gode kvalitetsprodukter. Rigtig god og hurtig kundeservice i forbindelse med en bestilt vare, der viste sig at vÊre for utilfredsstillende at sende. Modtog en erstatningsvare og fik et nedslag i prisen.

Vimedpoter ããã®åç
Super service, jeg er yderst tilfreds
Super service, udstrakt råd og vejledning, hurtig levering og lige så hurtig ombytning, samt retur seddel, da jeg havde bestilt forkert stÞrrelse. Konkurrance dygtige priser og et sidste hundskrevet råd på posen, med lidt guf til Musse,
Jeg er yderst tilfreds

Vimedpoter ããã®åç
HÞj kvalitet, effektiv levering og personlig service
Har handlet her flere gange og fortsÊtter med glÊde. De har altid fantastisk effektiv og fin levering (pakkeshop) til en rimelig pris. Personlig kontakt ved spÞrgsmål mv. er yderst hjÊlpsom og lydhÞr, hvilket giver et serviceniveau, der faktisk svarer mere til en fysisk butik. Jeg håber, at udvalget af varer kan blive endnu stÞrre med tiden, for alt er af yderst hÞj kvalitet. Vores hund elsker alle snacks og foder, som vi har kÞbt.

Vimedpoter ããã®åç
Levering fandt sted dagen efter bestilling. Dejlige produkter, som hundene allerede har godkendt. Tak for den sÞde hilsen samt lÊkre smagsprÞver til hundene :-)

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã