Kan helt klart anbefale Vimeso. Fair priser samt gode resultater. 5 Stjerner herfra
Vi blev anbefalet og tage fat i Vimeso. Et valg vi ikke har fortrudt. Lasse er simpelthen en guru indenfor Facebook verdenen, der ellers kan vÊre svÊr og navigere i. Efter opstart med Vimeso har vi al... ãã£ãšèŠã
Vi kontaktede Lasse, da vi havde fÃ¥et ham anbefalet - Og det viste sig at vÊre en rigtig god beslutning at gÞre. Lasse har fra starten af, leveret resultater, som har kunnet mÊrkes. Lasse er g... ãã£ãšèŠã
Kan bare anbefale Vimeso pÃ¥ det varmeste ! Vi kom fra et andet bureau, som ikke kunne gernere nogle leads til os. Fra dag 1, generede Vimeso mange flere end vi tidligere har fÃ¥et pÃ¥ en hel mÃ¥... ãã£ãšèŠã
- ããŒã±ãã£ã³ã° ãšãŒãžã§ã³ã·ãŒ
- ã¡ãã£ã¢ã»ããŒã±ãã£ã³ã°ä»£çåº
- ãªã³ã©ã€ã³ ããŒã±ãã£ã³ã°ä»£çåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Jeg hjÊlper hver dag mine kunder med at skalere deres forretning gennem strategisk og datadrevet annoncering på Facebook og Instagram.
Merkurvej 4, 4200, Slagelse, ãã³ããŒã¯
- lasse@vimeso.dk
- vimeso.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Kan helt klart anbefale Vimeso
Kan helt klart anbefale Vimeso. Fair priser samt gode resultater.
5 Stjerner herfra
Det blev et meget dyrt bekendtskab med vimesoÂ
update efter vimeso ejer gÞr alt han kan for at få min anmeldes vÊk
jeg fÞler at i den periode jeg var kunde hos dem var ejeren som også sidde med arbejde og er den enste der er firmaet på ferie, så der var ikke kontrol med min konto. Det blev ikke varsel og der blev stadig opkrÊvet penge. Der blev lavet flere opslag uden godkendes selv om at det stod skrevet i vores aftale alt skulle godkendes inde det kunne ligges ud det gjorde desvÊrre at mit firma lagde navn til flere ting der var forkert og at jeg brugt penge på at nå ud til folk via dette.
Der var en klar aftale om at der ikke måtte bruges med 500 kr på henvendes da jeg selv kunne se der blev brugt for mange penge ifh henvendelser måtte jeg kontakt ham. Og fik desvÊrre at vide at vi lÊnge havde brugt 1000kr istedet. Jeg har desvÊrre et tab på over 50.000
Jeg opsagde aftalen med det samme da aftale grundlag ikke var overholdt. Nu har han kÞrt mig i retten opsigsel hvilket er sindssygt når man ikke holder ens aftaler og enligt ikke ligge noget arbejde eller holder Þje med kundes konto.
Yderst tilfreds kunde igennem lang tid.
Yderst tilfreds kunde igennem lang tid.
Yderst tilfreds kunde
Vi har haft fornÞjelsen af at arbejde sammen med Lasse fra Vimeso, og vi er yderst tilfredse med resultatet. Lasse er professionel, engageret og leverer altid til tiden. Hans evne til at forstÃ¥ vores behov og omsÊtte dem til konkrete lÞsninger har vÊret uvurderlig.â
Kommunikationen har vÊret klar og effektiv gennem hele processen, og Lasse har vÊret lydhÞr over for vores Þnsker og feedback. Det har vÊret en fornÞjelse at samarbejde med en sÃ¥ dedikeret og kompetent fagperson.â
Vi kan varmt anbefale Lasse og Vimeso til andre, der sÞger en pålidelig og dygtig samarbejdspartner.
Professionel og effektiv leadgenerering
Vi har haft stor succes med Vimeso.dk og Lasse i forbindelse med Facebook-annoncering. Han leverede hurtigt kvalificerede leads og forstod vores målgruppe fra start.
Kommunikationen var skarp, og samarbejdet har vÊret både nemt og effektivt. Kan klart anbefales til alle, der vil vÊkste gennem online markedsfÞring.
Vimeso leverer resultater i ÞjenhÞjdeâŠ
Vimeso leverer resultater i ÞjenhÞjde og uden lange strategimÞder.
Hurtig eksekvering. Videre.
Ligesom det skal vÊre.
Jeg har haft et samarbejde med Lasse iâŠ
Jeg har haft et samarbejde med Lasse i et par måneder nu. Han har virkelig leveret over alle forventninger og til stor tilfredsstillelse.
Jeg kan varmt anbefale lasse
Jeg kan varmt anbefale lasse, hvis du Þnsker vÊkst! Han er kniv skarp indenfor facebook marketing! Stor ros herfra
Lasse er rigtig dygtig og ekstemtâŠ
Lasse er rigtig dygtig og ekstemt hjÊlpsom. Han har virkelig hjulpet os med at få styr på det tekniske på vores Business Manager og vÊret en hjÊlp til at vores annoncer performer endnu bedre end fÞr! Kan varmt anbefales :)
Lasse er helt igennem professionel medâŠ
Lasse er helt igennem professionel med hans arbejde.
Han lytter til dine Þnsker, og ligemeget om jeg skriver kl bÊ om aften, så får jeg som reelt svar lige et par min efter! Alt godt herfra :)
Lasse er exceptionelt dygtig tilâŠ
Lasse er exceptionelt dygtig til markedsfÞring !
Mangler du flere opgaver i din forretning er Lasse den helt rette til at hjÊlpe dig med det digitale univers !
Der bliver lÞbende afprÞvet nye ting og Êndret materiale for at sikre man får så meget ud af markedsfÞringen som muligt.
ð Jeg har haft fornÞjelsen af atâŠ
ð Jeg har haft fornÞjelsen af at arbejde sammen med Lasse fra Vismeo i 2,5 mÃ¥neder, og WOW, jeg fÞler mig bare tryg! ð Det er ikke et ord, jeg normalt bruger i denne verden, men Lasse har Êndret det. Han er selvstÊndig og bruger mit kreative materiale uden at Êndre min virksomheds unikke udtryk. Det er befriende! Der er et fantastisk flow fra mine nyhedsbreve til sociale medier og annoncer, og nu har vi et helt nyt visuelt udtryk, der er 100% mig. ðš Tak til Andreas for at anbefale Lasse, og tak til Lasse for at tage udfordringen med mig. Jeg fÞler mig tryg og motiveret, og det er fÞrste gang, jeg bruger den term om et online-marketing samarbejde. Efter mange skuffelser og penge spildt de seneste 3,5 Ã¥r, har jeg endelig fundet den rigtige partner. Lasse Êndrer ikke mig eller min virksomhed, han fÞlger mig, og jeg sÊtter retningen og tonen. Det er forfriskende og inspirerende! ðªâš Sammen vil vi nÃ¥ nye hÞjder. Lasse kan virkelig sit kram! ðŒð
Super oplevelse hos Lasse Vimeso ðð
Super oplevelse hos Lasse Vimeso ðð
En måneds facebook annoncering og jeg har fyldt kalender i 3 måneder.
Kan klart anbefales
Vi har haft et samarbejde med VIMESO iâŠ
Vi har haft et samarbejde med VIMESO i snart et lille Ã¥rstid og Lasse service og hÃ¥ndterering af os som kunder, lever op til meget mere end vi forventede! Vi har stortset en dialog hver 14ânes dag, og han fortÊller os og guider os i den rigtige retning hver gang. Vi bliver tit blevet bombet med kundehenvendelser, hvor kunderne, som besvare vores henvendelser ikke er spam og reelle kunder, som vi har udfÞrt flere af vores services for efterfÞlgende. Jeg kan klart anbefale, VIMESO til alle og enhver! ð€©
Kanon service
Kanon service! Uden tvivl de bedste resultater noget bureau har leveret for min virksomhed. De varmeste anbefalinger til Lasse!
Kan bare anbefale Vimeso pÃ¥ detâŠ
Kan bare anbefale Vimeso på det varmeste !
Vi kom fra et andet bureau, som ikke kunne gernere nogle leads til os.
Fra dag 1, generede Vimeso mange flere end vi tidligere har fået på en hel måned !
Ikke altid han tager tlf, når man ringer, men han vender altid tilbage kort tid efter når han er ledig.
SÊtter sig godt ind i vores Þnsker og situation og opfylder 100% hvad vi har ledt efter !
Videste drive! Kun en vej og det er opadð
Man kan ikke blive andet end i godt humÞr når man arbejder med Vimeso.De tager en i rem og seler og hjÊlper dig med at opnå de resultater som du gerne vil opnå med din virksomhed.
SjÊldent har jeg mÞdt en som har et lige så stort drive som jeg selv har, hvis ikke stÞrre! Hvis man selv går ind til det her samarbejde med masser af gå på mÞd, er der ingen grÊnser for hvor langt man kan komme sammen med vimeso. Sammen bliver der fundet en lÞsning på alt og hvordan man bliver ved med at vÊkst.
Bedste anbefalinger herfra
Mikkel
Super dygtig har styret minâŠ
Super dygtig har styret min markedsfÞring det sidste 1år og levere fantastiske resultater
AmbitiÞs, pålidelig og dygtig
Lasse fra Vimeso er en yderst kompetent og pålidelig mand, som har hjulpet mig gennem lÊngere tid med annoncering og generel sparring. Vi har haft lange telefonsamtaler, som både er meget informative, engagerede og sågar yderst venskabelige. Skal du bruge en ambitiÞs og dygtig marketing-mand som er til at stole på, så skal du vÊlge Lasse fra Vimeso.
God kommunikation, venlig og dygtig!
Vi har, hos iCare-rep.dk, brugt Vimeso i et stykke tid nu, og er rigtig glad for samarbejdet. God kommunikation, venlig og imÞdekommende. Kan klart anbefales!
Mvh iCare / Akin