Fantastic Staff. No complaints here.
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nie otrzymaÅem zamówienia
ZamówiÅem rum, po dwóch tygodniach nie byÅo ÅŒadnej informacji o wysÅaniu zamówienia, wysÅaÅem proÅbÄ o aktualizacjÄ co dalej z zamówieniem i nie dostaÅem odpowiedzi. Nie otrzymaÅem zamówienia. Nie wiem co dalej, byÄ moÅŒe kiedyÅ dojdzie, ale zdawaÅem sobie sprawÄ z ryzyka patrzÄ c po opiniach. Jedno jest pewne, jestem kolejnym przykÅadem, ÅŒeby im nie ufaÄ. Ewidentnie nierzetelna firma.
Zamówienie OK
ZamawiajÄ c whisky nie zwróciÅem uwagi, ÅŒe firma znajduje siÄ w Rumunii. Potwierdzam, ÅŒe kontakt z firmÄ jest trudny. Zamówienie otrzymaÅem 18 dni od jego zÅoÅŒenia. Ceny okoÅo 30% niÅŒsze niÅŒ w polskich sklepach. Na butelkach rumuÅskie banderole. OkoÅo 8 dni przed dostawÄ zistaÅo udostÄpnione Åledzenie przesyÅki. PrzesyÅkÄ przekierowaÅem do paczkomatu i tam odebraÅem.
Åwietny sklep z winem online
Åwietny sklep z winem online! Bardzo szeroki asortyment â od klasycznych butelek na co dzieÅ po bardziej wyszukane etykiety. Ceny konkurencyjne, czÄsto trafiajÄ siÄ fajne promocje. Zamówienie zrealizowane sprawnie, a kontakt z obsÅugÄ bezproblemowy. Na pewno bÄdÄ zamawiaÄ czÄÅciej.
Jestem mile zaskoczona jakoÅciÄ obsÅugiâŠ
Jestem mile zaskoczona jakoÅciÄ obsÅugi i tempem realizacji zamówienia. Wino dotarÅo perfekcyjnie zapakowane, ÅŒadnych uszkodzeÅ. DuÅŒy plus za bogaty wybór win z róŌnych krajów i szczegóÅowe opisy smaków. Idealne miejsce, jeÅli ktoÅ chce spróbowaÄ czegoÅ nowego albo znaleÅºÄ sprawdzonÄ klasykÄ. Bardzo polecam!
Brak kontaktu opóŌniona przesyÅka
Zamówienie zÅoÅŒone 18 stycznia, przesyÅka dociera po dwóch miesiÄ cach, pomimo regulaminowego czasu na samej stronie sprzedawcy maksymalnie 2 tygodni. W miÄdzyczasie ÅŒadnego kontaktu ze sprzedawcÄ , brak potwierdzenia zÅoÅŒenia zamówienia, brak odpowiedzi na maile itd. ByÅem zaskoczony, ÅŒe przesyÅka w ogóle dotarÅa, bo myÅlaÅem juÅŒ ÅŒe to oszustwo i uruchomiÅem charge back w banku. Na plus- przesyÅka solidnie zapakowana i wszystko zgodnie z opisem. Nie rozumiem postÄpowania firmy, bez poprawy komunikacji nie wrÃ³ÅŒÄ sukcesu. JeÅŒeli ktoÅ ma czas na takie nerwy, to polecam, ja juÅŒ chyba sobie odpuszczÄ.
Bardzo spoko sklep
Bardzo spoko sklep, zamówienie zÅoÅŒone wieczorem, a dwa dni później paczka juÅŒ byÅa u mnie na Mokotowie. Wina dobrze opisane, wiÄc Åatwo dobraÄ coÅ pod okazjÄ. Fajnie, ÅŒe majÄ teÅŒ mniej oczywiste etykiety, których nie ma w popularnych marketach. Zdecydowanie polecam, szczególnie jeÅli ktoÅ nie chce biegaÄ po sklepach przed weekendem.
Zamawiam regularnie
Zamawiam regularnie, gÅównie wina i czasem coÅ mocniejszego na prezent. Strona przejrzysta, Åatwo coÅ wybraÄ nawet jak czÅowiek nie jest znawcÄ . Ceny w porzÄ dku jak na WarszawÄ, a przesyÅka dochodzi bez problemu. ObsÅuga teÅŒ bardzo pomocna â raz doradzili mi ÅwietnÄ butelkÄ do steka.
11 lutego zrobiÅem zamówienie na 3âŠ
11 lutego zrobiÅem zamówienie na 3 butelki Vecchia Romagna 1l 13 lutego potwierdzili zamówienie dzisiaj jest 20 luty i brak kontaktu.NIE POLECAM OMIJAÄ
Bardzo dobra obsÅuga i Åwietny wybórâŠ
Bardzo dobra obsÅuga i Åwietny wybór win. Paczka przyszÅa solidnie zapakowana, wszystko dotarÅo w caÅoÅci. Wina smaczne i w dobrej cenie. Zdecydowanie polecam.
Ogólnie bardzo w porzÄ dku
Ogólnie bardzo w porzÄ dku. Realizacja zamówienia trochÄ trwaÅa, ale wszystko byÅo jasno opisane. Kurier wysyÅaÅ regularne aktualizacje, wiÄc wiadomo byÅo, co siÄ dzieje z paczkÄ . Wina smaczne, zgodne z opisem. ChÄtnie zamówiÄ ponownie.
Zamówienie dotarÅo bez problemów
Zamówienie dotarÅo bez problemów. Czas dostawy byÅ zgodny z informacjÄ na stronie, a po wysyÅce dostawaÅem powiadomienia od kuriera. Wina byÅy bardzo dobrze zapakowane i dotarÅy w idealnym stanie. JakoÅÄ zdecydowanie na plus.
Zamówienie zÅoÅŒone 13 grudnia~
Zamówienie zÅoÅŒone 13 grudnia~. Do tej pory (29 styczen) nadal brak jakiegokolwiek odzewu. Widnieje tylko caly czas "processing" i brak odpowiedzi na liczne maile.
Firma krzak nie polecam
Towar opÅacony, cena duÅŒo korzystniejsza niÅŒ u konkurencji ale co z tego jak Towaru nie otrzymaÅem. Firma krzak omijaÄ szerokim Åukiem.
Whisky nie dotarlo
Zamówienie z 17 grudnia na 3 butelki whisky. 6 tygodni a do dziÅ ÅŒadnej informacji ani przesyÅki.
ZamówiÅem 12 butelek 13 grudnia 2025
ZamówiÅem 12 butelek 13 grudnia 2025, nie otrzymaÅem mimo deklaracji (10dni)
Nikt nie odbiera telefonu podanego na stronie
Nikt nie odpowiada na formularz kontaktowy
Nie polecam, czekaÅem na przesyÅkÄ z winami miesiÄ c, zamówiÅem 14 butelek, zapÅaciÅem, otrzymaÅem 7 butelek. WysÅaÅem okoÅo 6 maili, nikt na maile nikt nie odpowiada, nikt nie zwróciÅ pieniÄdzy. NIE WARTO. NIE WARTO. Firma jest zarejestrowana w inkubatorze, jest jednoosobowa i jedyne co w niej dziaÅa sprawnie, to strona i pÅatnoÅÄ. Å»adnej odpowiedzialnoÅci za przesyÅkÄ, ale najgorszy jest kontakt lub jego brak.
Not recommendable
I ordered and paid for 3 bottles of Leyenda rum as a set. I received 2⊠I wrote them a few times and got no answer. Not a nice experience.
ZÅodzieje
ZamówiÅem i zapÅaciÅem.
Zero odzewu. Zero informacji o statusie przesyÅki. Firma kogucik nastawiona tylko na wpÅatÄ. Jakikolwiek kontakt jest nieosiÄ
galny. Nic nie kupujcie bo stracicie tylko pieniÄ
dze.
Dramat
Dramat, oszuÅci, towar zamówiony we wrzeÅniu a nic nie przyszÅo do dzisiaj, strona widmo, nie kupowaÄ tam niczego !! zero kontaktu, telefon nie odpowiada, na maila teÅŒ cisza. Nie dajcie siÄ oszukaÄ !! sprawa zgÅoszona na policjÄ
This company does not answer calls orâŠ
This company does not answer calls or emails does not send the orders that I have paid for, i feel totally scammed.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã