レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag har varit kund i 10 Ã¥r. Leveranser av varor har fungerat bra. Men, tyvÀrr, jag har inte fÃ¥tt nÃ¥got order bekrÀftelse eller leverans för den senaste bestÀllningen som jag gjorde den 28th. May 2025... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Har bestÀllt nÃ¥gra gÃ¥nger, det har fungerat bra fram till i juni, jag bestÀllde och bokade frakt, betalade givetvis allt med kortet! Jag fick en orderbekrÀftelse men inget hÀnder, pÃ¥ sidan stÃ¥r det... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bengt. Jag har köpt frÃ¥n Vingrossen i flera Ã¥r. Utan problem. I vÃ¥ras kom en leverans först efter 6 veckor. Flera flaskor krossade. Kartongen omlindad tjockt med plast. SÃ¥ smÃ¥ningom fick jag ett... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Lurendrejeri, inga varor kommer och gÃ¥r ej att nÃ¥ varken pÃ¥ telefon eller mail! Mitt rÃ¥d, bestÀll för fasiken inte frÃ¥n detta bluff företag, dom vill bara Ã¥t era pengar men skickar aldrig nÃ¥gra varo... もっず芋る

䌁業情報

1. 食べ物・飲み物・タバコ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Din butik på nÀtet för vin, sprit och andra alkoholhaltiga drycker. Köp hem direkt från vår internetbutik.

• Gerhart-Hauptmann-Straße 48, 24943, Flensburg, ドむツ

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Bluff Bluff

Ett riktigt bluff företag. Har nuvÀntat över 3 månader på min order. Inget hÀnder, svarar inte på mail ingen återkoppling. Usel kundsupport. Enklast att handla på bolaget. dyra frakt priser som gör att priserna blir i stort samma som att handla på bolaget.

2025幎10月24日

Ladypover

Hej. Jag bestÀllde en sÀndning från vingrossen men gjorde fel med frakten. Jag hade betalat allt men inget kom. Efter kontakt med damerna på vingrossen redde dom ut allt och försÀndelsen kom så småningom. JÀttebra jobbat

2025幎10月10日

Jag har varit kund i 10 år

Jag har varit kund i 10 år. Leveranser av varor har fungerat bra. Men, tyvÀrr, jag har inte fått något order bekrÀftelse eller leverans för den senaste bestÀllningen som jag gjorde den 28th. May 2025 (28-05-2025). Jag behöver en leverans bekrÀftelse att ordna frakten. Nu stå jag hÀr i moment 22! Vinrossen.com svarar inte varken på mail eller telefon.

2025幎9月12日

Varning!

Ett riktigt dåligt företag. Jag bestÀllde men fick inte varorna. Fick inte tillbaka pengarna heller, och de svarar varken på mejl eller telefon. Varning!

2024幎8月19日

Fick ett pris på en dryck, men dem tog 3 gånger mer

Fick ett pris på en dryck, men nÀr betalningen var gjord hade dem tagit 3 gånger mer. Tog omgående kontakt både per telefon o mail. Inget svar har nu ringt 15 gånger o skickat lika mången UTAN RESULTAT. Vill ha mina pengar åter, men får nog kÀnna mig blåst på dem.

2024幎8月18日

IT IS A SCAM! DO NOT ORDER FROM SITE

DO NOT ORDER FROM THIS SITE! I REPEAT! DO NOT ORDER FROM THIS SITE! I ordered a drinks as a gift , payed , received an order confirmation ,received an update about delivery date
 i payed extra for the suggested delivery company TNT24. TNT24 has for a long time been telling me my package has not been picked up, while “vingrossen” claims its been picked up.
I cant call , no response from email! Today I received a message from TNT24 after days of waiting for answers “
Hi,
because items are still missing, your package could not yet be packed and shipped.

Best regards.

I am beyond frustrated at this point! I am unable to reach vingrossen or even TNT24.

DO NOT FALL VICTIM TO THIS SCAM!
ITS A SCAM SCAM SCAM.

2024幎9月10日

Har varit kund i 10 år

Har varit kund i 10 Ã¥r. Problem i början med skadade flaskor. ÅtgÀrdades utan problem.
I år, 2024, missade de en leverans med en flaska och jag fick ett tillgodohavande. NÀsta leverans saknades två flaskor. Ingen respons från Vingrossen på mail (4 st). Omöjligt att nå kundtjÀnst via telefon. Har kontaktat en tysk advokat som påpekar att detta Àr ett oseriöst företag. Priserna ha ökat vÀldigt mycket ser jag på deras hemsida. Jag rekommenderar er att inte köpa från Vingrossen.

2024幎2月28日
5぀星のうち1の評䟡

Mottog en leverans med några flaskor från Vingrossen

Mottog en leverans med några flaskor varav en som som var trasig och hela försÀndelsen var genomdrÀnkt av den trasiga flaskans innehåll (dåligt packad)! Försökte få kontakt med företaget via telefon och e-post åtskilliga gånger under ett par månaders tid, men utan resultat! Beskrev utförligt hÀndelsen via e-post, bifogade Àven tydligt foto av den trasiga flaskan och den nersölade förpackningen och bad Vingrossen att kontakta mig! Ingenting hÀnde och efter några månaders försök att komma i kontakt med företaget gav jag upp! Kommer aldrig mer att anlita detta företag! Ett uselt ansvarstagande och en usel reklamationshantering!

2023幎12月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス