Jeg er rigtig tilfreds med at handle vin hos Vin med Mere - specielt fordi jeg ud fra deres beskrivelser af vinene kan bedÞmme, om det er en vin for min smag - det har endnu aldrig svigtet. SÃ¥ gÞr d... ãã£ãšèŠã
I var hurtige til at levere men det var svÊrt at få registreret betalingen Vinen er god og billigere end der hvor jeg plejer at kÞbe den Vil sikkert bruge jer igen
Vi falder gerne for ekstra gode tilbud og pludselig var der tilbud pÃ¥ en god italiensk vin til under en tredjedel af prisen og sÃ¥ slog vi til. Flaskerne ankom i god behold og ligger nu og venter pÃ¥ at... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VIN MED MERE .DK er Danmarks stÞrste webshop med vin & spiritus. Du finder altid et stort udvalg og minimum 7.500 forskellige varianter fra hele verden til stÊrke priser. VIN MED MERE .DK har en AAA®-kreditrating (Trippel-A) hvilket er den bedst mulige kreditrating. Det er under 2 % af alle danske selskaber som har en AAA-rating.
Sverigesvej 3, 6600, Vejen, ãã³ããŒã¯
- Kundeservice@vinmedmere.dk
- vinmedmere.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 80ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg kunne ikke Ã¥bne mitid appen for atâŠ
Jeg kunne ikke åbne mitid appen for at verificere min alder, hvilket var lidt irriterende. Men fik en rigtig god service via email og vinen er rigtig god.
Jeg har kÞbt vin ved jer nogle og altidâŠ
Jeg har kÞbt vin ved jer nogle og altid vÊret tilfreds levering til tiden og kasserne altid sat hvor man har Þnsket. Men lille surt opstÞd da jeg dagen efter leveringen ville bestille nogle flere kom jeg let ind på hjemmesiden fik den udfyldt kunne jeg ikke betale, ellers er jeg tilfreds med at handle hos jer.2
Jeg er rigtig tilfreds med at handleâŠ
Så gÞr det jo heller ikke noget, at priserne som regel er rigtig gode.
Fik min vin til en yderst fornuftigâŠ
Fik min vin til en yderst fornuftig pris. Blev leveret meget hurtigt uden problemer.
Vil helt sikkert handle her igen.
God vin til sÊrdeles god pris og hurtigâŠ
God vin til sÊrdeles god pris og hurtig levering. Handler gerne her igen ððŒ
Overskuelig og god hjemmeside med godeâŠ
Overskuelig og god hjemmeside med gode tilbud og hurtig ekspedition og levering nÃ¥r man ligger en ordreð
Der er altid fin service og hurtigtâŠ
Der er altid fin service og hurtigt levering
Altid god service og hurtig forsendelse
I var hurtige til at levere men det varâŠ
I var hurtige til at levere men det var svÊrt at få registreret betalingen
Vinen er god og billigere end der hvor jeg plejer at kÞbe den
Vil sikkert bruge jer igen
Gode og reelle beskrivelser
Gode og reelle beskrivelser, fornuftige priser (jeg er fra Jylland, så fornuftig er ret godt) - eneste årsag til 4 og ikke 5 stjerner er, at jeres transportÞr/fragtmand ikke retter sig efter og efterlever de bemÊrkninger, som man skriver i bemÊrkninger.
Altid ekstra gode tilbud
Vi falder gerne for ekstra gode tilbud og pludselig var der tilbud på en god italiensk vin til under en tredjedel af prisen og så slog vi til. Flaskerne ankom i god behold og ligger nu og venter på at blive nydt. Dertil effektiv levering med god information undervejs.
God service og hurtig ekspedition.ðð»
Alt fungerede i forhold til bestillingâŠ
Alt fungerede i forhold til bestilling og levering.
Handler gerne hos VIN MED MERE igen.
I har et stort og varieret udvalg afâŠ
I har et stort og varieret udvalg af vine.
Jeg har handlet med jer i en hel del år, og der er en hurtig levering.
Jeg havde bestilt 12 flasker vin
Jeg havde bestilt 12 flasker vin, men fik kun de 6. De var forsvundet. Vin med mere reagerede hurtigt da jeg henvendte mig , og sendte med det samme 6 nye flasker. Rigtig fin service.
Super oplevelse
Super oplevelse - igen!
Altid stort udvalg og mulighed for at finde nogle gode tilbud. Yderst hurtig levering - så intet at klage over.
Fremragende vin som altid
Fremragende vin som altid, virkelig god pris, og leveret få dage efter. Tip top
Altid hurtig levering og stort udvalgâŠ
Altid hurtig levering og stort udvalg af gode tilbud. Vinene lever op til forventningerne, og der er en fin beskrivelse af vinområderne !
For dyr. Vil ikke prismatche.
Kort efter ordren, og inden modtagelsen, fandt jeg en af de kÞbte vine (6fl) 30,00 kr billigere pr flaske.
Vinmedmere ville ikke prismatche. Det var lidt for dyrt og besvÊrligt at returnere.
Fremover vil jeg, og bÞr alle, tjekke priserne hos konkurrenter fÞr der eventuelt kÞbes hos vinmedmere

VIN MED MERE .DK ããã®åç