En skÞn oplevelse â€ïž Dejlig atmosfÊre, god akustik, udsÞgt betjening og fantastisk mad. Vi startede med en aperitif. Herefter nÞd vi tapas, hvor de tilpassede i forhold til udskiftning af... ãã£ãšèŠã
Vi ventede 2 timer pÃ¥ vores mad⊠Kokken har brÊkket armen? Det er jo synd for ham, men mÃ¥ske han skulle have sygemeldt sig??? Vi endte med at gÃ¥, men mÃ¥tte ALLIGEVEL betale for drikkevarerne? Vi er i... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
I vores bistro kan vi det hele. âOm du kommer for en madoplevelse som du ikke har prÞvet fÞr, om du er pÃ¥ jagt efter skÞnne cocktails og en aften i hÞjt humÞr - eller bare lige dropper ind pÃ¥ en kop kaffe, nogle petit four og en sludder. PÃ¥ menukortet finder du et alsidigt udvalg af forskellige retter. Alt fra tapas, til burger, til salater. Vores vinkort bestÃ¥r af nÞje udvalgte vine som kan lidt af det hele, sÃ¥ der er noget til
Karen Olsdatters StrÊde 9, 4000, Roskilde, ãã³ããŒã¯
- info@vinobistro.dk
- vinobistro.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
En skÞn oplevelse â€ïž
En skÞn oplevelse â€ïž
Dejlig atmosfÊre, god akustik, udsÞgt betjening og fantastisk mad.
Vi startede med en aperitif. Herefter nÞd vi tapas, hvor de tilpassede i forhold til udskiftning af pesto til feta/hvidlÞgscreme.
Vi fik en skÞn hvidvin fra Alsace ð
En helt igennem skÞn aften ð
Kan varmt anbefales â€ïž
God stemning
God stemning, vin i fin temperatur i ordentlige glas. Betjeningen er sÊrdeles behagelig og kompetent uden at vÊre anmasende. 25% nedsat i fredagsbar om eftermiddagen er jo bare dejligt. Uden tvivl det bedste sted at smage vin i Roskilde. Maden prÞver vi en anden dag. Stor anbefaling her fra.
Dejlig mad og vin i hyggelige rammer
Det var en skÞn oplevelse med dejlig mad og vin, og ikke mindst en god betjening. Vi kommer igen
Vi ventede 2 timer pÃ¥ vores mad⊠KokkenâŠ
Vi ventede 2 timer på vores mad⊠Kokken har brÊkket armen? Det er jo synd for ham, men måske han skulle have sygemeldt sig??? Vi endte med at gå, men måtte ALLIGEVEL betale for drikkevarerne? Vi er i chok chok chok CHOK. Kan ikke anbefale stedet, hvis man er sulten, men ellers hyggeligt nok?
Smager vidunderligt
Smager vidunderligt. Vinen er dejlig. Dejlig stemning
LÊkker tapas og hyggelige omgivelser
LÊkker tapas og hyggelige omgivelser. God betjening âïžâïžâïžâïžâïž
Super hyggeligt og meget personligâŠ
Super hyggeligt og meget personlig betjening. Sublimt vinkort
Super lÊkker mad og god betjening.
Super lÊkker mad og god betjening.
Vi fik en burger, den bedste jeg har fået lÊnge, med gode råvarer.
Kommer helt sikkert igen.
Kommer helt sikkert igen
Super hyggeligt sted og god og smilende betjening. LÊkker mad. Fik en burger i en vegetar udgave, som blev lavet specielt til mig ð Rimelige priser. Kommer helt sikkert igenð
KÊmpe anbefaling
Vildt lÊkkert mad, fantastisk stemning, rigtig god service.
KÊmpe anbefaling.
LÊkker mad og en perfekt serviceð€©
LÊkker mad og meget imÞdekommende personaleð€©
LÊkre drinks og velsmagende salater
Hyggelig stemning
Hyggelig stemning, super god og personlig betjening med smil.
LÊkker mad og vine i hyggelige omgivelser.
SkÞn indrettet gårdhave med hyggekroge.
Roskildes bedste restaurant for tiden
Roskildes bedste restaurant for tiden. Godt og simpelt menukort, hvor alle kan finde en lÊkker ret. Passende udvalg af vine og Þvrige drikkevarer.
Prisen hÊnger fint sammen med det som serveres.
Virkelig et hyggeligt sted, som bestemt fortjener masser af gÊster og det er gåturen vÊrd.
Super oplevelse
Vi besÞgte Vinobistro en fredag aften, og havde en super oplevelse. Vi fik en dejlig tappas og super god betjening. Et virkelig dejligt sted, hvor kvaliteten bare er helt i top, i nogle virkelig hyggelige omgivelser. Helt bestemt et besÞg vÊrd.
Hyggelig og lÊkker tapas!
Meget hyggelig atmosfÊre
Meget hyggelig atmosfÊre, god mad og betjening. Bestemt en anbefaling vÊrd ð
Bedste vinbar i Roskilde .
Yderst hyggeligt sted ..
nok Roskildes bedste ..
god service og fremragende mad ..
Hyggeligt sted med sjÊl
Hyggeligt sted med sjÊl
Dejligt mad og lÊkre drinks
Rigtig dejlig mad og gode store drinks.