Anbefales på det varmeste. Den første pliségardinen jeg kjøpte kostet meg kr.1485,- og var til verandadøren min. Princess-butikken her ute på Nesoddtangen skulle ha kr.6660,- for tilsvarende. Rask lev... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ikke mottat noen produkter enda, har gått 6 uker. Redigert: Dette var estimatet jeg fikk fra dere. Beregnet sendingsdato: «23.03.26». Kan desverre ikke skjønne at høytid/Påske, skal være... もっと見る
企業が回答しました
God veiledning pr telefon ved bestilling av plisségardiner. Produktet var akkurat som forventet og snorer var ferdig tilpasset til aktuelle mål. Gode veiledningsvideoer på hjemmesiden for montering.
Jeg var usikker på hva slags persienne jeg burde velge, og bestilte vareprøver. De kom som lovet, men jeg var fortsatt litt i tvil om hva som ville bli best hos meg. Jeg tok derfor kontakt på telefon... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Visor.no er stedet du kan kjøpe innvendig solskjerming til dine vinduer med høy kvalitet til lave priser. Våre priser er for det meste de beste på markedet som kommer av at vi har ingen mellomledd og, noen produkter produserer vi selv. På vår hjemmeside finner du hjelp til måltaking, hvordan bestille og valg av produkt. Her er ingen grunn til å vente, kjøp i dag, da får du den beste prisen. Våre priser og produkter tåler sammenligning på pris og kvalitet! Vi tilbyr skreddersydde produkter innen Plissegardin, Lamellegardin, Persienner, Liftgardiner og Rullegardiner. Har du et vindu som ikke kan skjermes med utvalget vi fører i nettbutikken ta gjerne kontakt med oss på kundeservice@visor.no så vil vi hjelpe deg finne løsning for dine skjermingsbehov! Vår filosofi er «Klart du kan!». Klart du kan ta mål selv, klart du kan montere selv, og klart du kan oppnå et pent og funksjonelt resultat uten å betale for mye! Vi står klare til å besvare dine henvendelser raskt og guider deg steg for steg ved behov. Velkommen til en hyggelig og god handel hos www.visor.no !
連絡先
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Overholdt leveringstidspunkt
Overholdt leveringstidspunkt, god kvalitet, gode bestillingsskjema😊

Kjempe fornøyd!
Sønnen min fikk transport skadet persienne. Ikke noe som helst problem. En ny ble raskt levert. Jeg bestilte også der nå, siden det er god kvalitet. Å ikke minst god service 👍

Kvalitetsprodukter
Kvalitetsprodukter. Kjøpte takskinner.
Websiden kunne vært bedre, samt bilder av produkter.

Visor AS からの回答
Tydelig beskjed om antatt…
Tydelig beskjed om antatt leveringsdato. Leverte allikevel før dette!
Rullgardinen passet perfekt!
Imidlertid er PostNords distribusjon ikke så bra; fikk melding om at det var levering på døra først torsdag, så fredag og til slutt på lørdag.

Veldig god kundeservice
Veldig god kundeservice, lett å få kontakt med og meget behjelpelig.
Rask levering.

Produktet passet perfekt.
Produktet passet perfekt.
Tok litt tid før jeg fikk leveransen, men jeg er likevel super fornøyd.

Utmerket kvalitet som alltid
Utmerket kvalitet som alltid. Holdbare gardiner også for våtrom... Anbefales!

Visor AS からの回答
Fikk god hjelp med bestilling hos dere
Fikk god hjelp med bestilling hos dere. Passet perfekt i vinduene. Hyggelig dame på telefon.

Visor AS からの回答
God service og god kvalitet
God veiledning i prosessen med å bestille produkt. Fikk plissegardiner av god kvalitet, fornøyd!

Takk for forsendelsen
Hei. -Jeg har enda ikke fått montert det jeg fikk hos dere, men selve leveransen gikk veldig bra. Det kom til avtalt tid. Jeg kan selvfølgelig gi beskjed hvordan produktet er når jeg får montert det. Dette får jeg ikke gjort før i Februar. Tusen takk for hjelpen hos dere.

Perfekt opp- / ned gardin
Varen levert akkurat slik jeg ønsket den og den var lett å montere. Lettere å montere denne enn tilsvarende gardiner fra andre leverandører.
Prisen på gardin bestilt etter mål var gunstig

God informasjon om montering
God informasjon om montering. Sjølv om det var bestilt etter mål, så var det kjapp levering

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。