Visunext.nl レビュー 144

TrustScore 5段階評価の2.5

2.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Verkeerde bestelling geplaatst (door niet geheel duidelijke info op website) bij deze webshop in Nederland. Fout blijkt vaker voor te komen (zo wordt gecommuniceerd). Kan vervolgens wel worden gereto... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Wanneer je hier koopt hou dan rekening met een onbestaande klantenservice. Zelfs de wettelijke fabrieksgarantie worden niet gehanteerd. Beamer scherm van 6 maanden oud komt niet meer omhoog (problee... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik had hier een Epson projector besteld. Levering ging erg snel (vanuit Duitsland). Helaas viel de projector zelf tegen qua beeldkwaliteit. Gelukkig waren ze erg behulpzaam in het retourproces, dus wa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Onlangs (op een zaterdag) wat spullen besteld. Deze waren maandagochtend direct verstuurd, kreeg daar netjes een status update (via de mail) met bijbehorende UPS tracking code. Aangezien het 1 x... もっと見る

企業情報

1. 写真屋
  2. テレビ販売店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Visunext.nl behoort tot de grootste en belangrijkste aanbieders voor home-cinema en presentatie-techniek.

連絡先

ネガティブなレビューに回答していません

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Zeer goed

Na een telefonisch onderhoud een voor mij goede beamer geslecteerd, viel me al op dat kennis van zaken erg goed is, heb het onder rembours besteld, en toch binnen 2 dagen de bestelling binnen, dit heb ik vaak zat anders meegemaakt, zeer tevreden!

2011年11月11日

klasse!

Goed advies, telefonisch bereikbaar, gisteren besteld vandaag binnen.
Klasse! Echt een aanrader als je van plan bent om een beamer te kopen.

2011年9月1日
5つ星のうち4の評価

Na enig misverstand, toch nog netjes opgelost

Ik heb bij deze onderneming een beamer besteld. De levertijd zou 3-6 dagen zijn. Na een maand geduldig wachten was er nog steeds geen beamer geleverd. De leverancier was klaarblijkelijk tekort geschoten. Ik heb daarom maar om een terugstorting van de betaling gevraagd. Na toezegging daarvan heb ik weer een week gewacht. Na mijn beklag hierover te doen wordt er aangegeven dat de terugstorting een week geleden is gedaan. Ik heb echter nooit het geld gezien. Na enige discussie hierover bleek de betaling niet correct uitgevoerd. De kwestie is door de General Manager verder prima opgelost. Ondanks wat onfortuinlijkheden in de order is de service en ervaring toch positief.

2011年3月22日

Beamerscherm

Een maadagavond besteld en woensdagmiddag in huis....perfect.
Alles in een prima verpakking en netjes thuisbezorgd.
Volgende keer als ik iets nodig heb...als eerste naar de Beamershop!!

2011年1月19日

In 1 woord perfect.

Goede voorlichting, snelle beantwoording van de e-mails, en na het bestellen ook supersnel geleverd. Bij de combinatie die ik besteld heb (beamer+ ophangbeugel en scherm) zaten bij de plafondbeugel niet de goede boutjes in de verpakking geleverd, MAAR deze hadden ze keurig in een apart zakje ZELF BIJGELEVERD.

Een gevalletje van een firma die dus weten wat ze verkopen.

Indien er dus nog iets gekocht word hier zal het zeker bij de beamershop24 zijn.

2010年12月29日
5つ星のうち4の評価

Zeer snelle klantenservice ! een aanrader !

Na wat problemen met de website, kon ik uiteindelijk gewoon mijn bestelling door e-mailen.

Ze hebben alles snel en keurig geregeld !
Ik had dezelfde avond de betaling gedaan en een paar dagen later was ik al films aan het kijken met mijn nieuwe beamer.

Geweldige winkel, waar ik zeker nog meer ga bestellen.

Vooral de klantenservice is geweldig, nog niet vaak meegemaakt dat een winkel zo snel op e-mails reageert !

2010年11月12日
5つ星のうち5の評価

Zeer goed telefonisch advies gekregen en supersnelle levering

Erg fijn deze shop! Ik werd na een e-mail met wat informatie teruggebeld en erg goed geadviseerd over wat ik het beste kon aanschaffen. Al met al heeft mij dat veel tijd bespaard van dingen uitzoeken op internet en waarschijnlijk zou ik ook de verkeerde dingen hebben aangeschaft.

Het advies was ook overal oprecht en niet bedoeld om meer te verkopen o.i.d. Het was ook geheel vrijblijvend. Tja, na zo'n goed advies heb ik dan ook alles bij beamershop24.nl besteld - dan ga je niet verder shoppen voor een tientje verschil toch? Ik niet in ieder geval en belangrijker nog: de prijzen van de site zijn zeer scherp en goedkoper is zelfs moeilijk te vinden.

Tja deze revies is zo positief dat de lezer zal denken: die is door het bedrijf zelf geschreven maar nee hoor.

Foto kan ik nog niet uploaden want morgen gaan we de boel pas ophangen (BenQ w6000 - Celexon motorscherm 300m x 169m)

2010年9月23日

Prima geregeld

De bestelling werd geleverd de dag nadat wij de bestelling hadden geplaatst.
Wij zijn ook zeer tevreden over de kwaliteit van het scherm.
Jullie bedrijf zouden wij dan ook zeker aanbevelen aan anderen.

2010年9月2日

Super snelle levering

Ik had s'avonds een projectie scherm besteld op deze website, waarna ik het scherm de volgende dag al in huis had.

Scherm ziet er gewoon perfect uit en was volledig stevig bepakt voor de verzendng.

2010年7月8日

Aanrader!!

Prima voorlichting over welke beamer in mijn geval het beste was.de ene dag voor 16.00 uur besteld de volgende dag in huis.
Perfekt!!

2010年6月25日