Cacao besteld en betaald. Na een week kreeg ik de mededeling dat het bestelde merk niet leverbaar was. Wel een ander merk. Bij navraag hoe de prijzen van beide produkten lagen ter vergelijking, kree... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Omdat ik mijn bestelling niet binnen de 2/3 werkdagen ontving heb de reviews opgezocht en werd ik een beetje ongerust. Dat was nergens voor nodig, ik heb mijn bestelling correct en netjes ontvangen. H... もっと見る
Ik heb een supplement bij hen gekocht. Dat specifieke product bleek niet op voorraad en daar kreeg ik een mail over, of ik een ander product wilde of mijn geld retour. Ik heb aangegeven dat ik... もっと見る
Na meerdere pogingen contact te hebben opgenomen met vitacijn: telefonisch, per mail en zelfs via deze weg (hier vroeg men extra informatie (mijn bestelnummer) of de review zou verwijderd worden) alle... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Vitacijn is uw adres voor de beste supplementen zoals Vitamines, Mineralen, Flesvoeding, Visolie, Sportsupplementen en meer. Vraag ons gerust om advies op maat. Onze specialisten zitten al klaar!
連絡先
オランダ
- vitacijn.nl
ネガティブなレビューの 48%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ruim een week geleden een bestelling…
Ruim een week geleden een bestelling geplaatst. Nog steeds is deze bestelling niet ontvangen en ook niet verstuurd. Er word niet geantwoord op mails en de telefoon word niet opgenomen. Dus het zal mij benieuwen of ik hier nog iets van ontvang.

Vitacijn からの回答
Vitacijn heeft alsnog geleverd! Super!
Voor € 75,00 besteld, product was niet op voorraad, zou na 2 weken geleverd worden.
Na maand gebeld, zou het binnen twee dagen krijgen.
Nu 2 weken later, nog niets ontvangen..
Nog nooit ergens meegemaakt.
Maar na bellen mail gekregen dat ze een fout in mijn emailadres zagen en daardoor.., nu wel ontvangen! Dank Vitacijn!
Ik krijg geen antwoord over levertijd
Update: ik heb een mail terug gekregen. Nu maar afwachten wanneer de supplementen komen….
Ik krijg geen antwoord over levertijd. 1-3 dagen klopt absoluut niet.
Heel vreemd
Heel vreemd. 10 dagen geleden artikel besteld. Niets ontvangen. 1-3 werkdagen is echt onzin! Geen reactie op mijn mail. Het kan dan goedkoper zijn, maar als je niets ontvangt….
gebrekkige communicatie
gebrekkige communicatie over uitleveren van een product. Je wordt niet of onvoldoende geïnformeerd.
Aantrekkelijke prijs, maar nog geen levering.
Aantrekkelijke prijs, maar lange levertijd. De belofte van levering met 1-3 werkdagen wordt ruim overschreden zonder dat je iets van een bericht krijgt. Verschuilen achter post.nl en hun drukte (op de website) is flauw want ik heb pakketten die ik erna besteld had al binnen. Mail gestuurd maar nog geen respons. Ik ga er vooralsnog vanuit dat het nog binnen gaat komen, maar geeft toch wat twijfels. Voor mij zal het een volgende keer toch weer een andere shop worden, al kost het een eurootje meer.
Verder top
Toen ik wilde bestellen, bleek uit hun eigen systeem in mijn klantaccount dat een vorige order uit 2023 nooit is geleverd. Was ikzelf volledig vergeten.
Hun reactie op mail was "kunnen we niet meer nagaan". U kunt 10% korting krijgen op uw volgende bestelling.
Daar heb ik niks aan, want met deze reactie zal ik niet meer bij hun bestellen.
Na mijn mail dat deze oplossing waardeloos is omdat ik hiermee niet meer zal bestellen maar een uitermate negatieve review zal geven, is het volledige bedrag alsnog teruggestort. Alsnog leveren of terugstorten zijn de enige correcte opties. Verbeterpunt voor Vitacijn is om meteen zelf hiermee te komen. Verder top.
De Bestelling geplaatst op een woensdag…
De Bestelling geplaatst op een woensdag de vrijdag was die er nog niet, Dan even een mail gestuurd kwamen beloftes van vitacijn zeker vandaag op Post NL en je ontvangt uw track & code vandaag nog maar niks ontvangen die dag wekend voorbij maandag niks dinsdag niks even gecontroleerd bij Post NL en bleek pakket nog niet was aangekomen bij Post NL !! 2de Mail naar Vitacijn om tekst en uitleg gevraagd geen mail meer terug ontvangen van Vitacijn wel dan eindelijk de track & Tr nr.en de volgende dag is het dan aangekomen met Post NL. geeft dus 8 dagen geduurd om pakketje op de bestemming te krijgen.
Unavailable products and wrong products
I have placed an order for three products.
I have waited about two weeks for delivery because one product claimed in stock was actually unavailable.
Even more ridiculous is the fact that the other two products are delivered with the wrong products after waiting for two weeks.
I request a return delivery for the wrong products to be collected at my address. However, it is refused, and they even refuse to provide me with the right products.
Their logic is that when they make mistakes, the customer should fix them. If you don't, they label you as difficult customers and threaten you "We have hereby decided not to send you the correct goods and to leave the communication at that."
Super winkel
Ik had nog nooit gehoord van Vitacijn, maar dit is een topwinkel. Prijzen zijn laag, ik kreeg mijn spullen heel snel, betaalde geen verzendkosten, en toen ik een vraag had belde de mevrouw van Vitacijn meteen naar de leverancier en kreeg ik ontzettend snel een degelijk, eerlijk en vriendelijk antwoord terug. Ook had ik een artikel geannuleerd dat nageleverd zou worden, dat was geen enkel probleem en het bedrag stond de volgende dag al weer op mijn ING rekening. Dat heb ik nog nooit mee gemaakt, dus een dikke pluim voor Vitacijn!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。