Vitaoil レビュー 16

3. 毛髪製品店
  4. ハーブ専門店
  5. ビタミン・サプリメント専門店

当該企業による記述

VitaOil – Pure kracht in elke druppel | VitaOil is gespecialiseerd in premium, koudgeperste oliën voor huidverzorging, welzijn en culinair gebruik. Onze oliën zijn 100% natuurlijk, duurzaam en effectief, zonder onnodige toevoegingen. Wij staan voor kwaliteit, transparantie en een bewuste levensstijl. Ervaar de kracht van pure oliën met VitaOil.

連絡先

Snel geleverd

Snel geleverd , goed verpakt

2026年4月2日

Vitaoil からの回答

Dankjewel voor je review! Fijn dat je bestelling snel geleverd was en goed verpakt aankwam. – Team VitaOil

Lekkere olie uit Portugal

Lekkere olie uit Portugal. Goed verpakt en snel geleverd.

2026年3月31日

Vitaoil からの回答

Dankjewel voor je fijne woorden. We zijn blij dat je geniet van de Portugese olijfolie en dat verpakking en levering naar wens waren. – Team VitaOil

Top!

Snelle levering, en top product!

2026年1月15日

Vitaoil からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Prettig dat de zending snel is geleverd en het product naar wens is. – Met vriendelijke groet, Team VitaOil

Heel goed!

Snelle levering, de volgende dag al in huis. En heel zorgvuldig verpakt. Kortom: heel goed!

2026年1月2日

Vitaoil からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Prettig dat de zending de volgende dag is bezorgd en zorgvuldig is verpakt. – Met vriendelijke groet, Team VitaOil

5つ星のうち5の評価

zorgvuldig verpakt en erg vriendelijke…

zorgvuldig verpakt en erg vriendelijke hulpzame klantenservice

2025年12月10日

Vitaoil からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Prettig dat de verpakking en onze klantondersteuning naar wens waren. – Met vriendelijke groet, Team VitaOil

Het beste olijfolie

Het beste olijfolie

2025年12月4日

Vitaoil からの回答

Hartelijk dank voor uw lovende woorden. We waarderen uw feedback zeer. – Met vriendelijke groet, Team VitaOil

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en de balsamico smaakt heerlijk echt een aanrader.

2025年11月30日

Vitaoil からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en aanbeveling. Prettig dat de levering snel was en de balsamico u goed bevalt. – Met vriendelijke groet, Team VitaOil

Dank u wel!

De levering kwam snel aan en op een redelijk goed tijdstip. De producten waren goed verpakt en gewateerd met veel papiersnippers van een zeer goede kwaliteit zodat het glas zeker niet zou breken!
Dank hiervoor! 😊♥️

2025年11月30日

Vitaoil からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Prettig om te horen dat de levering tijdig was en de verpakking de producten goed heeft beschermd. Met vriendelijke groet, Team VitaOil

Was lekker snel binnen

2025年11月29日

Vitaoil からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Prettig dat de zending snel is aangekomen. – Met vriendelijke groet, Team VitaOil

Omdat snel service

Omdat snel service

2025年11月27日

Vitaoil からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het is prettig te vernemen dat onze snelle service naar wens was. – Met vriendelijke groet, Team VitaOil

Snel, kwaliteit

Snel. Product getest, goede kwaliteit

2025年11月25日

Vitaoil からの回答

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat de levering vlot was en het product aan uw kwaliteitsverwachting voldoet. – Met vriendelijke groet, Team VitaOil

Aanrader

Ik heb hier afgelopen week twee heerlijke olijfoliën besteld. Allebei vol van smaak en echt een aanvulling in de keuken. Ideaal voor over salades of met de borrel. De levertijd was supersnel. Binnen no-time in huis. Aanradertje!

2025年8月17日

Vitaoil からの回答

Wat een mooie review, dankjewel! 🌿 Fijn om te horen dat de olijfolie zo goed in de smaak valt bij zowel de salade als de borrel. We zijn blij dat de levering ook vlot verliep. Geniet ervan en graag tot een volgende keer!

5つ星のうち5の評価

Fijne schenkdop bij de olijfolie

Fijne schenkdop bij de olijfolie, en goed van smaak. Bestelling was de volgende dag al in huis. 👍🏻

2025年6月27日

Vitaoil からの回答

Bedankt voor je feedback! Wat leuk dat de schenkdop en de smaak goed bevallen én dat de bestelling snel in huis was. Daar doen we het voor! 💚

Snelle levering en kwaliteit

Snelle levering, zelfs rondom de navo top! Erg lekkere olijfolie, zelden zo lekker door een salade gehad!

2025年6月18日

Vitaoil からの回答

Super om te lezen dat de olijfolie je zo goed smaakt en dat de levering naar wens was, zelfs in een drukke periode. Geniet ervan bij je salades en andere gerechten! 🫒✨

Boven verwachtingen

Enige tijd geleden voor het eerst een bestelling geplaatst bij VitaOil. 2 totaal verschillende producten, namelijk de Extra Vierge Esporaõ olijfolie uit Portugal, en de Mielle Rosemary Mint Hair Oil. Allereerst de olijfolie: deze is echt GEWELDIG! Ik strooi sowieso over vrijwel elk gerecht wat olijfolie, maar deze geeft echt een nog betere smaak (je proeft en ruikt dat het echt kwaliteit is). Ik was positief verrast, omdat de smaak doet denken dat de olijfolie veel duurder zou zijn dan dat het is! Betekent dus ook een hele goede eerste kennismaking met Portugese olijfolie! Wat betreft de haarolie, deze heb ik nu 2x aangebracht op de hoofdhuid en de haarpunten. Ik ben echt verbaasd hoe het na 1x al zichtbaar effect had, zo veel glanzender alleen al! Ook de hoofdhuid reageerde er snel en positief op. Echt top dat ik hier voor verschillende doeleinden verschillende hoogwaardige producten kan vinden. Ik bestel dit sowieso weer bij en ben zeer benieuwd naar de producten die nog gelanceerd moeten worden.

2025年6月20日

Vitaoil からの回答

Wauw, wat een prachtige uitgebreide review – dankjewel hiervoor! Geweldig dat zowel de Portugese olijfolie als de haarolie zo’n positieve indruk hebben achtergelaten. We vinden het fantastisch dat je ons assortiment op deze manier ontdekt en waardering hebt voor de kwaliteit. We kijken ernaar uit om je binnenkort opnieuw te verrassen met bestaande én nieuwe producten! 🌿

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。