Generelt fin første gangs salgsoplevelse af guld. Tidsbegrænsning på 30min som man bestiller on-line vil sikkert normalt passe fint, men her var der pres på og gik 10 minutter over tid. Nogle aspekter... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Kompetent og meget venligt personale. Super god service. God oplevelse. Eneste minus: Ville være rart om man kunne bestille mere end 30min når man har meget,
企業が回答しました
Nu skulle jeg se at få solgt det gamle sølvbestik. Jeg blev modtaget til tiden af en imødekommende ung kvinde. Efter en kort introduktion til metoden, fik hun sorteret de forskellige slags sølv, vej... もっと見る
企業情報
Vitus Guld - Lyngby について
当該企業による記述
Vitus Guld er Danmarks førende guldhandler indenfor guld og sølv med afdelinger i Hvidovre, Lyngby, Odense, Aarhus og Aalborg.
Vi har branchens bedste renommé og har serviceret flere tusinde danskere i løbet af de sidste 15 år. Grunden til at folk vælger at handle med os er, at vi er professionelle, ærlige og troværdige i alle aspekter af vores handler. Vitus Guld giver dig en serviceoplevelse ud over det sædvanlige og alt foregår i fællesskab med kunden, så der er gennemsigtighed og åbenhed hele vejen rundt.
Vitus Guld har bevilling udstedt af politiet til handel med brugte genstande.
Vitus Guld beskæftiger sig primært med opkøb af guld og sølv, hvilket er derfor vi kan tilbyde vores kunder Danmarks højeste guldpriser. Typisk vil man få fra 10% og op til 160% mere for sit brugte guld og sølv, end hvad ens lokale guldsmed eller andre guldopkøbere ville kunne tilbyde på en god dag.
Priser
Ved opkøb tager vi altid udgangspunkt i den aktuelle verdensmarkedspris for guld og sølv, når vi afregner for dit guld og sølv. Det vil sige, at vores opkøbspriser varierer fra dag til dag og du finder dem listet på vores hjemmeside. Der bliver ikke pålagt hverken gebyrer, salær eller lignende - så du kan trygt regne med dagspriserne oplyst på hjemmesiden.
Vitus Guld bestræber sig på altid at tilbyde de højeste priser i Danmark, så skulle du mod forventning finde en bedre pris, så matcher vi den selvfølgelig.
Webshop
Priserne på vores webshop er ligeledes bundet op på verdensmarkedsprisen og opdateres løbende. Prisen bliver låst, så snart ordren gennemføres.
Vitus Guld forhandler investeringsguldbarrer, guldmønter, sølvbarrer, sølvmønter og guldsmykker til fordelagtige priser. Vores webshop gør det let og sikkert at handle guld på nettet. Efter vi modtager en kundes ordre bliver varerne bestilt fra producenten og vi tager kontakt til kunden ang. levering / forsendelse.
Kontakt
Book et møde på tlf. 89 80 1234 allerede i dag og få fordel af de høje guld- og sølvpriser. Telefonen er åben mandag til fredag fra kl. 09:30 - 17:00.
Se åbningstider på www.vitusguld.dk
9000 Aalborg
Danmarks Førende Guldhandler
当該企業による記述

- Vitus Guld - din garanti for en professionel og venlig behandling
- Vitus Guld lægger stor vægt på vores kundeservice, høje guldpriser og professionalisme. Vi lever af vores gode navn og derfor sætter vi stor pris på tilfredse kunder. Vi vejer og tester dit guld med vores x-ray, som de eneste i landet, for at få en præcis analyse af dine smykker. Vi forklarer processen undervejs, da vi mener, at alle har ret til at få den viden, vi sidder inde med. Vi giver altid Danmarks højeste pris på dit guld og sølv og overfører pengene til din konto. Vi har selvfølgelig prismatch, hvis du mod forventning skulle finde en højere pris, hos en anden dansk guldhandler.
Bedste markedspris på dit guld og sølv
Vi tilbyder Danmarks højeste guldpriser og sølvpriser

Priseksempel ved salg af ødelagte guldsmykker/arvegods, der ikke bruges længere i 14 karat guld:
143,89 gram 14 karat guld x 360 kr. pr. gram (dagsprisen d. 13/02 2025) = 51.800,40 DKK.
Priseksempel ved salg af gammelt sølvbestik, gamle ødelagte sølvsmykker, korpus og fade i 3-tårnet sølv (830):
1050 gram 3-tårnet sølv x 5,15 kr/gram (dagsprisen d. 13/02 2025) = 5.407,50 DKK.
Vitus Guld - her er du garanteret en professionel behandling til Danmarks højeste guld- og sølvpriser. Book et møde allerede i dag på tlf. 89 80 1234
Lyngby Hovedgade 10 C, st., 2800, Kongens Lyngby, Nordsjælland, デンマーク

Hurtig afregning.
Kun godt at sige
🤩🤩🤩💕
Professionel behandling
Professionel behandling, igen. For jeg har været hos Vitus Guld før.
Og de er meget pålidelige.
Kan varmt anbefale
Jeg følte mig velkommen, og Ida var yderst professionel i hendes råd&vejledning.
Kompetent og venlig betjening
Super god service
Super god service - rådgivning og kompetencer er helt i top. Mange anbefalinger herfra
Venligt personale
Venligt personale, søde og imødekommende. Gav en grundig gennemgang af ens ting.
Super betjening
God behandling efter en fejltagelse
Følte mig godt vejledt i et totalt…
Følte mig godt vejledt i et totalt trygt forum.
Beløbet er modtaget som aftalt.
Ida havde god empati.
Jeg fik en meget fin betjening og…
Jeg fik en meget fin betjening og forklaring, og overraskelsen var endda, at jeg fik væsentligt mere for mine smykker, end jeg havde forventet. Alt var SÅ dejligt, og pengene er gået ind på min konto som aftalt. Vitus Guld kan klart anbefales.
Mvh Winnie A.

Vitus Guld - Lyngby からの回答
En god og professionel betjening af en…
En god og professionel betjening af en positiv og veluddannet medarbejder med god situationsfornemmelse.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。