レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Gjorde en stor beställning därifrån blandannat en kruka. Tyvärr gick den sänder i frakten. Jag tog bilder och fick kontakt med supporten. Dem anmälde det till postnord men postnord tog inte på sig a... もっと見る

5つ星のうち3の評価

5つ星のうち5の評価

Beställde tre stycken olika storlekar oljelampor. Fick snabb leverans och lamporna var hela och fina. Helt fantastiska oljelampor, så fina. Ska beställa flera i lite olika färger också. Tror att de... もっと見る

3.6

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 5件

レビューを書く

Trasigt och ignonerad

Gjorde en stor beställning därifrån blandannat en kruka. Tyvärr gick den sänder i frakten. Jag tog bilder och fick kontakt med supporten. Dem anmälde det till postnord men postnord tog inte på sig ansvaret.

Då kan man ju tänka att dem skulle skicka en ny kruka eller återbetala mig men nej. Dem svarar inte ens på mina mail.

2026年7月8日
5つ星のうち3の評価

Det blev en retur

Beställde 3 st lanternor som skulle vara i olika storlekar, fick hem 3 st lanternor varav bara 2 ser lika ut, den tredje hade ett annat mönster och dessutom var skev. Naturligtvis blev det retur. Fick kontakt med dem samma dag, tror jag.
Returen behandlades relativt snabbt också. Men det jag reagerade på var slutfakturan - 198 kr! Först förstod jag ingenting sen fick jag kolla upp vad jag krävdes betalning för - frakt och returavgift!! Alltså 99 kronor vardera!!! Nä, det blir inga fler köp därifrån

2026年7月2日
5つ星のうち2の評価

Dålig kundservice vid problem!

Först och främst var mitt paket på terminalen i en vecka innan det skickades, inget direkt konstigt med det visserligen. Dock stämmer det inte med "snabba leveranser" kan jag tycka då. För det andra fattades det varor i min beställning, trots att de fanns med på orderbekräftelsen. Visst sånt kan hända, men när man hör av sig till dem för att påpeka att man inte fått allt som man betalt för och de inte svarar på ett kundärende som detta då försvinner förtroendet för företaget omgående. Beställ inte därifrån! Det kommer jag aldrig göra igen!

2024年9月11日

Oljelampor …

Helt fantastiska oljelampor, så fina. Ska beställa flera i lite olika färger också. Tror att de kan vara enormt fina ute på trädgårdsbordet till sommaren.

2024年1月14日
5つ星のうち2の評価

Dålig service och skadade varor

Sakerna kunde vara fina absolut men alltid är det något fel på lysröret till oljelampor. Önskat mig oljelampor i julklapp och maken köper 2 gånger därifrån och fel på båda julklappar 2 år i rad. Dom svarar knappt för att hjälpa och tycker man ska självslipa repor i glasröret osv. Andra sortering skulle jag säga när repor och skeva glas osv förkommer så pass mkt. Dålig service och vill inte svara på mail eller Facebook. Inte ett företag man vill behöva reklamera med.
Min make som ville ge något fint och företag beter sig så himla dåligt. Mina julklappar fick vara som dom var när dom.

2022年11月13日

Varning!!

Varning!!! Beställde ett zinkfat som vid leveransen var sekunda det står inte plant utan gungar som en vagga går ej att använda. Har mailat tre ggr får inget svar från bluffarna med att dom hör av sig inom 24 timmar. Tror att dom skickar medvetet en sekunda vara för att sedan bara kräva pengar, det är ingen som vill hamna i betalningsskuld hos kronofogden därför så betalar man för att sen kasta sin vara i soporna. Snälla handla inte hos dessa bedragare!

2023年9月12日
5つ星のうち1の評価

Inte som på bild och oskäliga villkor

Beställde en vit hortensia krans som inte ser ut som på bilden. Blommor av den billigaste varianten har använts och sedan tryckts i en frigolit ring som målats grön på baksidan. Inget upphänge på baksidan. Blommorna sitter glesare så att det gröna syns igenom. För närmare 500 kr hade jag förväntat mig något annat, inte något som min brorsdotter kunnat göra på fritids. Sedan när jag skall skicka tillbaka, skriver de att jag även skall stå för frakten som de betalt till mig, alltså inte bara returfrakten. Läser ni deras villkor så har de försökt friskriva sig från allt ansvar. Köp inte härifrån!

2022年12月11日

Alltid nöjd!

Har beställt här massor av gånger! Är alltid lika nöjd! Grym kundservice, snabba leveranser och sååå fina saker! En av mina favorit ställen att handla på!!

2022年10月2日

It’s CRAZY!

I ordered some Easter decorations from them.Some of the products were damaged in transit ,and I ordered 5 Easter eggs,theirs texture are not the same as the description,some of them are smooth and some of them are matt. Two eggshell pots are pink, they are white in the description.

I tried to contact them, a week later I still can't get the answer. Until I contacted them again, told them I won’t pay the invoice, then I got a reply right away.

But they ask me to pay the return shipping cost.I already payed the shopping when I ordered the products.This is their problem because I need to return all of the items ,it’s not mine! Ask the customer to pay for their mistakes, does it make sense?

2022年5月13日

mkt dåligt företag

mkt dåligt företag
Skriver lögner på sin sait att kunden är i centrum. att de svarar inom 24h.
Ingen av dessa påståenden är sanna.
Jag handladehos företaget. De skickade skadad vara
savrade aldrig på mitt mail.
företaget måste anmällas tills det händer nåt

skriver lögner på sin saite

2021年6月19日

Jag tackar o bockar VitVitareVitast

Jag tackar o bockar för den snabba servicen när jag fick fel frg på metallstommen till fotogenlampan, som min dotter skulle få i födelsedagspresent. Svarade omg på Mail och skickade ny vara o retursedel till den felaktiga. Den hann fram i God tid på 1 dag.
Tackar o rekommenderar varmt VitVitareVitast
Mvh Annika