Vivadonna レビュヌ 896

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Het is een hele uitgebreide webshop. Ik bestel voornamelijk striplac en daar is zoveel in te krijgen. Snelle levering, netjes verpakt.

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk te bestellen voor mooie prijs en snel geleverd. Gelukkig ook geen overlaat aan onnodige emails omdat je nu eenmaal eens besteld hebt. Product heb ik nog te kort om goed te kunnen oord... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Producten zijn goed, maar voor 12 uur besteld en niet andere dag geleverd. Andere dag pas verzonden. Helaas voor mijn vakantie vertrek te laat. Verder goed contact en snelle reactie van 'vivadonn... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De verkoopster is altijd aardig en behulpzaam met haar klanten 😊 nogmaals geen probleem met de communicatie en de producten. Geen schade bovendien is het pakketje snel en goed geleverd. Alles is in o... もっず芋る

䌁業情報

1. 化粧品店
  2. 化粧品・銙氎提䟛業者
  3. 化粧品卞業者
  4. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Viva Donna - Alles voor een Stralende huid! Voor alle beauty liefhebbers bied ik mooie cosmetica, huidverzorging en make-up merken aan die je niet zomaar bij de drogist kunt kopen. Alle producten die ik verkoop hebben iets bijzonders. Sommige producten zijn 100% natuurlijk, sommige zijn plastic vrij, maar ik verkoop ook hele goede producten om de huid te verbeteren! Ik hou wel enorm van duurzame producten uit de cosmetica branch! Heb je vragen? Stuur een email naar info@vivadonna.nl! Ik help je graag. Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Mooie webshop, snelle levering

2026幎4月1日

Vivadonna からの回答

Bedankt voor uw mooie review.
Fijn om te horen dat u blij met Viva Donna bent. Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

Prima in orde

Snelle levering. Wat ik wel jammer vind is dat ik bij het bestellen in de chat een vraag heb gesteld en dat die dan niet beantwoord wordt.
Verder prima en bestel hier graag.

2026幎3月31日

Beste Zilla,

Bedankt voor uw mooie review. Wat vervelend te horen dat u geen antwoord heet gekregen op de chatvraag. Excuus daarvoor.
Had u uw emailadres ingevuld? We geven namelijk altijd antwoord en die komt bij u dan in de mailbox binnen. Het zou dus in de spam gekomen zijn. Als u vragen heeft dan kunt u de volgende keer ook mailen naar info@vivadonna.nl
Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

Bericht van levering correct

Bericht van levering correct, maar chauffeur heeft het op brievenbus gezet ipv op de bel te drukken

2026幎3月4日

Beste Els,

Bedankt voor uw berichtje en review. Wat vervelend dat de postbode niet even heeft aangebeld.
Ikz al het doorgeven bij Post NL.

Mvg Sandra van Viva Donna

Altijd top

Ik had gewoon binnen. Een dag me pakketje en altijd goed en als ik vragen heb heb ik altijd binnen een minuut een andwoord raad viva donna iedereen aan

2026幎2月11日

Vivadonna からの回答

Bedankt voor de mooie review. Super fijn te horen dat je blij met uw nieuwe product bent. Stralende Groetjes Sandra

goed product

Helaas voor mijn vakantie vertrek te laat.
Verder goed contact en snelle reactie van 'vivadonna'

2026幎1月29日

Vivadonna からの回答

Bedankt voor uw review. Ik begrijp uw punt geheel. Wij lopen hier ook tegenaan. Uw pakje is dezelfde dag nog verzonden, maar door het slechte weer was er een vertraging bij Post nl en is het pakketje pas de volgende dag verwerkt helaas. We hebben hiervoor een klacht ingediend bij Post NL!

Veel plezier met de producten.
Stralende Groetjes Sandra van Viva Donna

5぀星のうち1の評䟡

Het verkeerde art

Het verkeerde art. Is geleverd. Daarna is er niet op de mail gereageerd.

2026幎2月3日

Vivadonna からの回答

Goedemiddag, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u het verkeerde product heeft ontvangen. Zoals ik u al in de mail heb geschreven, is de Trind handcreme met de roze dop niet meer voorradig. Volgens Trind is de handcreme niet veranderd, vandaar dat ik u de nieuwe versie heb gestuurd. Excuus daarvoor. Mocht u deze niet willen houden dan kunt u het uiteraard retourneren en wordt alles vergoed.
Met vriendelijk groet Sandra van Viva Donna

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering! Goed verpakt. En het meesturen van een gratis monster van hetzelfde merk creme, is erg aardig. Dankjewel Sandra.

2026幎2月3日

Snelle eerste bestelling

Snelle eerste bestelling. Betrouwbaar en aanbevelingswaardig.

2026幎1月30日

Vivadonna からの回答

Monique, bedankt voor de mooie review. Super fijn te horen dat je blij met Viva Donna bent. Stralende Groetjes Sandra

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。