Vivitals レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fijn dat dit bedrijf verder in NL niet verkijgbare supplementen aanbiedt. Ook de duidelijke weergave van totstandkoming van de prijs i.v.m. import kosten vond ik prettig. Delivery was snel en deze... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De olie breekt de rubber van de seal van de verpakking af. Hierdoor gaat het flesje niet mee dicht en veranderd de consistentie van de olie. Onbruikbare olie en 100 euro verspilt! Fantastische serv... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De producten zijn de moeite waard. Mij is niet altijd duidelijk waarom ik een eerder gekocht product niet kan vinden als ik opnieuw wil bestellen.

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb hetzelfde product elders besteld op 2 februari en het is nog niet binnen. Bij Vivitals binnen 24 uur de bestelling in huis . Complimenten.

䌁業情報

1. 矎容・健康

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Op onze website bieden wij u niet gewoon gegarandeerd de voordeligst vitamine of voedingssupplement van de meest gerenommeerde merken. Onze meerwaarde ligt in excellente voorlichting, begeleiding en indien gewenst (kosteloze) ondersteuning van een arts bij het kiezen van het juiste voedingssupplement.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Goed opneembare vorm van zink, verder in NL niet verkrijgbaar

Delivery was snel en deze vorm van zink (zink glycinate, niet te verwarren met gluconate) bevalt goed.

2017幎4月24日
5぀星のうち5の評䟡

verloren product door verkeerde keur in verpakking.

Fantastische service! Direct naar het communiceren van mijn ontevree, telefonisch kontact gehad en is de klacht serieus, vriendelijk en klant gerecht behandeld. Binnen 24 uur was er een vervangend artikle, geheel kostenloos aan huis bezorgd. Zeer, maar dan ook zeer tevreden over de behandeling van mijn klacht, en de werking van het product zelf. Een echte aanrader.

2017幎2月16日

Geachte mevrouw Klundert,

Graag gedaan en erg bedankt voor uw positieve waardering!

Goed

De bezorg tijd is niet zo handig voor mensen die werken full time.

2017幎2月14日

Beste Huma,

Bedankt voor je beoordeling. Wij hebben gemerkt GLS niet de meest flexibele bezorger is. Daarom zijn wij op dit moment druk bezig met de implementatie van een tweede bezorger. Deze bezorger kan je zelfs Whatsappen als je toevallig twee straten verder bij de buurvrouw koffie zit te drinken, met de vraag of hij daar even langs kan komen.

Top Service

Ik heb niks aan te merken op de inhoud van het product en ook de klantenservice was erg vriendelijk toen ik een vraag had. Ik had pech met een lekkend flesje maar dat is heel snel opgelost door een nieuw flesje op te sturen. De oude mocht ik ook houden.

2017幎2月11日

snel en correct

Bij Vivitals binnen 24 uur de bestelling in huis .
Complimenten.

2017幎2月10日

Geachte Wams-Valkenburg,

Hartelijk dank voor deze fantastische beoordeling!

5぀星のうち4の評䟡

Mooie producten tegen schappelijke prijzen

2017幎2月10日

Geachte mevrouw Machielsen,

Er wordt momenteel hart gewerkt aan een extra extensie om eenvoudiger uw order historie in te zien en herhaal bestellingen eenvoudiger aan ons door te geven.

5぀星のうち5の評䟡

Maken waar wat zij beloven!

Overzichtelijke site, goede informatie per product en een zéér snelle bezorging! Chapeau!!

2017幎2月9日

Geachte heer van der Wielen,

Heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling!

gewoon goed

alleen het assortiment kan beter.

2017幎2月6日

Beste Henny Peijnenburg,

Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij zijn continue bezig ons assortiment uit te breiden en bij te stellen. Mocht u tijd hebben horen wij graag wat u toegevoegd zou willen hebben. Ik zal uw suggestie intern voorleggen en kijken of wij hierin wat kunnen betekenen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。