Vivre Atelier レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Supermooi gilet en jasje van goede kwaliteit voor een goede prijs! De items waren heel snel verzonden en bezorgd. Via de mails van Vivre Atelier word je goed op de hoogte gehouden over de verzending.

5぀星のうち5の評䟡

Kwalitatief goede en mooie producten! Ik word helemaal blij van alle mooie kleuren, combinaties en vrolijke printjes! Zelf in het bezit van een leuke reversible tas en een laptop hoes! Beide top item... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 17ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Mooie producten en snelle verzending

2026幎9月17日

Vivre Atelier からの回答

Wat ontzettend leuk om te lezen! 💛 Heel veel plezier met je nieuwe gilet en jasje. En super fijn om te horen dat je ook zo tevreden bent over de snelle verzending en onze communicatie. Dankjewel voor je mooie review en hopelijk tot een volgende keer bij Vivre! ✹

Rosalie

2 jasjes van Vivre atelier besteld

2 jasjes van Vivre atelier besteld. Een pilt al bij het borduurwerk na 1 x dragen en de andere ontdekte ik gele kringen. Ik had het witte jasje besteld en even gepast en erna in de kast gehangen. Nu wilde ik het dragen en zitten er gele plekken op de rug en schouder. Zijn er meer kopers die die ervaring hebben? Vivre doet er niks op uit, kan het niet bewijzen dat het jasje ongedragen is.

Update: uiteindelijk netjes opgelost

Naar aanleiding van mijn eerdere review heeft Vivre opnieuw contact met mij opgenomen. Hoewel het inmiddels twee maanden na aankoop was en daardoor lastig vast te stellen was wanneer de vlekken precies zijn ontstaan, is er uiteindelijk toch een passende oplossing geboden.

Ik heb uitgelegd dat ik het witte jasje na ontvangst alleen had gepast en daarna in de kast had gehangen, omdat ik deze kleur pas wat later wilde gaan dragen. Toen ik het jasje uiteindelijk wilde dragen, ontdekte ik twee grote gele plekken op vreemde plaatsen, bij de schouder en aan de achterkant bij de oksel, en daarnaast twee inktvlekken op de rug die er niet uitgaan. Ik ben altijd erg netjes met mijn kleding en ben er dan ook van overtuigd dat dit niet door mijn gebruik is ontstaan.

Vivre heeft mijn klacht uiteindelijk opnieuw bekeken en aangeboden om kosteloos een nieuw jasje toe te sturen. Het huidige jasje mag ik met een retourlabel op hun kosten terugsturen.

Ik vind het belangrijk om niet alleen mijn negatieve ervaring te delen, maar ook te laten weten wanneer een bedrijf het uiteindelijk netjes oplost. Daarom pas ik mijn eerdere review graag aan. Ik ben blij met de geboden oplossing en waardeer de service van Vivre.

2026幎8月15日

Vivre Atelier からの回答

Hi Mevrouw van Til, dankje voor het delen van je ervaring. Wat jammer dat jij de behoefte voelt om hier een negatieve review van te maken. Zoals we ook in de mail hebben aangegeven kunnen we, wanneer je 2 maanden na bestelling mailt over een vlekje, hier weinig nog aan doen vanuit onze kant. Mocht je dit gelijk na aankoop hebben geconstateerd, dan zullen we altijd zorgen voor een passende oplossing. Twee maanden na aankoop is het helaas heel lastig om nog aan te tonen dat het er al in zat bij levering.

We hopen dat je dit begrijpt en rekenen op je begrip vanuit onze kant.

Team Vivre

Zeer tevreden.

Zeer tevreden.
Goede en fijne communicatie!
Absoluut een aanrader.

2026幎8月5日

Hi Elsbeth,

Dankjewel voor het delen van je positieve review. Dat betekent veel voor ons🀎

Veel plezier met je bestelling.

Team Vivre

Unieke producten

Ik heb al meerdere keren bij VIVRE besteld: altijd geweldige, unieke producten van uitstekende kwaliteit en een zeer snelle verzending. Ik blijf er graag bestellen!

2026幎3月31日

Vivre Atelier からの回答

Hi Tanja, heel erg bedankt voor het delen van je positieve review. Dat waarderen wij enorm 🀎. En ,ede dankzij jou bestellingen kunnen wij blijven doen we wat we doen.

Veel plezier met je items!

5぀星のうち5の評䟡

Kwalitatief goede en mooie producten!

Zelf in het bezit van een leuke reversible tas en een laptop hoes! Beide top items en fleurt alles heerlijk op! :)

2026幎3月16日

Vivre Atelier からの回答

Dankjewel voor je positieve review Sanne. Dat betekent voor ons🀎. Veel plezier me je mooie kleurrijke items!

Het is prachtige kleding

Het is prachtige kleding, en uniek. Ook het pure verhaal erachter is mooi.Ben er erg blij mee

2026幎2月4日

Vivre Atelier からの回答

Ontzettend bedankt voor je positieve review. En ook bedankt voor je bestelling. Door jou support kunnen wij deze duurzame items blijven aanbieden en zo bijdragen aan eerlijke werkomstandigheden in India. Veel plezier met je aankoop🀎

5぀星のうち5の評䟡

ik ben gek op jullie mooie jasjes!

ik ben gek op jullie mooie jasjes!! Ik heb er dus in de loop van de tijd een paar aangeschaft !

Ze zitten heerlijk en de maat is perfect....ik blijf jullie volgen.....
Veel succes13

2026幎2月13日

Vivre Atelier からの回答

Hi Jaennette, Dankjewel voor het delen van je review. Wij waarderen dit heel erg. Veel plezier met je jasjes en hopelijk weer tot binnenkort bij Vivre🀎

5぀星のうち5の評䟡

Als je complimenten wilt vangen

Als je complimenten wilt vangen, koop bij Vivre! ;) je hebt een tof uniek item, lekker vrolijk, ik word er heel blij van! Fijne service!!

2026幎2月10日

Dankjewel voor je mooie review Plien. Wij worden er blij van 🀎

5぀星のうち4の評䟡

Mooie eerlijke produkten

Mooie eerlijke produkten. Jasje wat ik gekocht heb was wat aan de krappe kant. Ik heb maat 40/42.

2026幎1月12日

Vivre Atelier からの回答

Ontzettend bedankt voor je positieve review Jolanda. En ook bedankt voor je bestelling. Door jou support kunnen wij deze duurzame items blijven aanbieden en zo bijdragen aan eerlijke werkomstandigheden in India🀎

Mocht je extra advies willen ontvangen over de maatvoering, neem dan gerust contact met ons op via info@vivre-atelier.nl! We denken altijd graag mee.

Liefs Rosalie

Hele mooie items

Hele mooie items! Fijn contact en goede service ook.

2025幎12月24日

Vivre Atelier からの回答

Hi Gabriëlle, Dankjewel voor het delen van je review. Wij waarderen dit heel erg. Veel plezier met je aankoop en hopelijk weer tot binnenkort bij Vivre🀎

Goede communicatie en service

Goede communicatie en service. Ik had een gaatje in het gilet die ik had gekregen waar snel reactie en actie op ondernomen werd. De nieuwe werd binnen een dag opgestuurd. Erg tevreden! Ook heel blij met het nieuwe product wat ik heb ontvangen.

2025幎12月5日

Vivre Atelier からの回答

Hi Marlijn dankjewel voor het delen van je positieve review. Dat waarderen wij heel erg🀎
Veel plezier met je reversible gilet!

5぀星のうち5の評䟡

Mijn bestelling kwam beschadigd aan

Mijn bestelling kwam beschadigd aan. Na een kort mailtje werd er meteen ene nieuwe opgestuurd. Blij met het product en de goede service

2025幎11月12日

Vivre Atelier からの回答

Dankjewel voor het delen van jou positieve ervaring Anouk. Wij wensen je veel plezier met je mooie kaarshouder🀎

Goeie service

Ik was in de veronderstelling dat het product binnen 2 dagen bij me thuis zou zijn, maar het wordt binnen 2 dagen opgestuurd. Helemaal prima.

2025幎11月8日

Vivre Atelier からの回答

Hi Gert, Dankjewel voor het delen van je review. Wij waarderen dit heel erg. Veel plezier met je aankoop en hopelijk weer tot binnenkort bij Vivre🀎

Mooie stofkwaliteit

Snelle levering.
Mooie stofkwaliteit.
Het model is perfect en identiek aan de foto's.

2025幎10月31日

Vivre Atelier からの回答

Ontzettend bedankt voor je positieve review Marianne. En ook bedankt voor je bestelling. Door jou support kunnen wij deze duurzame items blijven aanbieden en zo bijdragen aan eerlijke werkomstandigheden in India. Veel plezier met je aankoop🀎

5぀星のうち5の評䟡

Mooie eerlijke spullen snel geleverd

Mooie eerlijke spullen snel geleverd. Leuk voor jezelf en leuk om cadeau te doen.

2025幎10月25日

Vivre Atelier からの回答

Hi Petra, wat leuk dat je zo positief bent over Vivre. Door jou support kunnen wij deze duurzame items blijven aanbieden en zo bijdragen aan eerlijke werkomstandigheden in India. Veel plezier met het cadeau geven of houden van onze items🀎

Prachtig vestje

Prachtig vestje. Mooi duurzaam en eerlijk product. Uniek en betaalbaar. Snel verzonden.

2025幎10月9日

Vivre Atelier からの回答

Hi Dorien dankjewel voor je positieve review. En bedankt voor je bestelling. Door jou support kunnen wij deze duurzame items blijven aanbieden en zo bijdragen aan eerlijke werkomstandigheden in India. Veel plezier met je mooie items🀎

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。