ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Witam w dniu dzisiejszym okazaÅo siÄ ÅŒe na moim koncie zostaÅo 96gr. Mieszkam sam a swoje wynagrodzenie w pracy dostajÄ dziesiÄ tego.ByÅem zaÅamany. Firma Vivus.pl uratowaÅa mi ÅŒycie tym dniu. Nie wiem... ãã£ãšèŠã
w Vivus mam konto od 2014, zawsze mnie ratujÄ jak potrzebujÄ na ''juÅŒ'' gotówkÄ, lubiÄ ich profesjonalne podejÅcie do klienta, szybkie przelewy, promocje np. brak opÅaty za prowizjÄ i odsetki (ile poÅŒ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
"Szukasz szybkiej poÅŒyczki przez internet? Vivus oferuje poÅŒyczki krótkoterminowe online. Do zÅoÅŒenia wniosku potrzebujesz jedynie dowodu osobistego i konta w banku. PieniÄ dze otrzymasz ekspresowo bez wychodzenia z domu, a o terminie spÅaty przypomnimy Ci odpowiednio wczeÅnie. Na Vivus moÅŒesz liczyÄ - mamy ponad 2 miliony zarejestrowanych klientów!"
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Niepolecam!!!Jedno mówiÄ drugie robiÄ
Niepolecam!!!Jedno mówiÄ drugie robiÄ . PieniÄ dze za 15min....Tak napewno...Bo tak pisaÅo w Google.Konsultantka powiedziaÅa ÅŒeby siÄ tym nie sugerowaÄ, tylko stronÄ vivus. Pl gdzie takÅŒe jest brak dokÅadnych informacji, potrzebnych dla klienta!!!!Å»ENADA!!!!NIGDY WIÄCEJ!!!
Źle wspominam
Super
Super, ÅŒe jest coÅ takiego jak vivus bo ratuje jak trzeba pieniedzy na juz, a nie ma od kogo poÅŒyczyÄ. Nie raz uratowali mi cztery litery. :)
KiedyÅ ok
KiedyÅ ok, duzo promocji dla powracajÄ cych klientów, a teraz mnie pomijajÄ , pomimo dobrej historii.
plusem jest
plusem jest, ÅŒe moÅŒna szybko wziÄ Ä poÅŒyczkÄ. Minusem natomiast, to ÅŒe trzeba oddaÄ :) a tak na powaÅŒnie to polecam. JeÅli terminowo siÄ spÅÄ ca to jest super opcja na nagÅe sytuacje.
Brak mozliwosci przedluzenia terminu spÅaty
2/5 opinia tylko dlatego, ÅŒe nie ma moÅŒliwoÅci przedÅuÅŒenia terminu spÅaty, jest tylko 30 dni. Reszta po za tym jest wszystko ok.
Bardzo solidna i uczciwa firma ððððð
Bardzo solidna i uczciwa firmaððð€ðððJestem bardzo zadowolonaðð€â€ïžDzisiaj ta poÅŒyczka dosÅownie uratowaÅa mi ÅŒycieðð€ððð Za co jestem bardzo wdziÄczna firmie Vivigo ðâ€ïžð€ð Bardzo szybko, bez ÅŒadnych zaÅwiadczeÅ o dochodach, w ciÄ gu dwóch godzin i to w piÄ tek,miaÅam przelew caÅej kwoty na kontoðð€ðððð Serdecznie polecam kaÅŒdemuðð€©ððð Pani Konsultantka tej firmy przemiÅa,bardzo serdeczna i pomocnaðâ€ïžâ€ïžâ€ïžð Pozdrawiam bardzo serdecznie CaÅy ZespóŠFirmy Vivigoð€ðââïžðððð
Pierwsza poÅŒyczka faktycznie za darmoâŠ
Pierwsza poÅŒyczka faktycznie za darmo do 61 dni na spÅatÄ. Szybko pieniÄ dze na koncie. Ale potem, po dokonaniu spÅaty w terminie, po ok. 2-3 tygodniach od spÅaty zaczynajÄ spamowaÄ telefonami, ÅŒeby przedstawiÄ swojÄ ofertÄ, ÅŒeby wziÄ Ä kolejna poÅŒyczkÄ. To trochÄ sÅabe. MoÅŒna blokowaÄ numery, ale oni dzwoniÄ wciÄ ÅŒ z nowych. Jak bÄdÄ potrzebowaÄ, to wezmÄ. Szkoda, ÅŒe niÄ majÄ poÅŒyczki np. do 2 000 zÅ do spÅaty do 12 miesiÄcy
Jak to lichwiarze...
Wszystko ok. Szybkie wypÅaty. Wiadomo lichwiarskie prowizje oraz odsetki, wiÄc sens brania poÅŒyczek poza bankowych jest tylko na bardzo maÅe kwoty i oddanie w terminie lub przed. ZdejmujÄ dwie gwiazdki za notoryczne Åamanie prawa, czyli czÄsty brak zwrotów czÄÅci prowizji i odsetek w momencie wczeÅniejszej spÅaty. RobiÄ to czÄsto niestety liczÄ c na brak mnie wyedukowanych w tym temacie klientów. Dawno juÅŒ UOKiK powinien ich ukaraÄ.
Co za dziadowska firma
Co za dziadowska firma. Nie doÅÄ ÅŒe dÅugi czas oczekiwania na decyzjÄ to jeszcze usiÅowali mi wmówiÄ ÅŒe przelew weryfikacyjny zrobiÅem nie ze swojego rachunku bankowego mimo ÅŒe wysÅaÅem im wyciÄ g z konta z moim danymi osobowymi natomiast w innej firmie nie byÅo juÅŒ tego problemu i wszystko trwaÅo max.15 minut
Godna polecenia
Z wszystkich Åliskich lichwiarzy, ten wykazuje siÄ najwiÄkszym czÅowieczeÅstwem. Nie polecam korzystania z usÅug tego typu, ale jeÅli juÅŒ musicie to wÅaÅnie tutaj. Polecam.
TrzymaÄ siÄ z daleka!
Znowu siÄ mocno siÄ uaktywnili w mediach. WidaÄ wracajÄ lata 2010 -2015. Tylko ciekawe dlaczego zmienili nazwÄ... Nie chcesz mieÄ kÅopotów to trzymaj siÄ z dala od takich tworów.
Zdecydowanie odradzam korzystanie zâŠ
Zdecydowanie odradzam korzystanie z usÅug Vivus. OferujÄ
promocje, które w praktyce okazujÄ
siÄ niedostÄpne â odmówiono mi przyznania poÅŒyczki w promocyjnej ofercie na 3000 zÅ, mimo ÅŒe speÅniaÅem warunki. Skoro ich usÅugi nie sÄ
elastyczne ani dopasowane do potrzeb klienta, uwaÅŒam, ÅŒe sÄ
caÅkowicie zbÄdne.
Dodatkowo, obsÅuga pozostawia wiele do ÅŒyczenia, a decyzje sÄ
podejmowane w sposób niezrozumiaÅy i nieprzejrzysty. JeÅli szukasz rzetelnej firmy poÅŒyczkowej, lepiej poszukaj gdzie indziej. Rozczarowanie na caÅej linii!
OszuÅci!!!
DzwoniÄ do dziaÅu windykacji z proÅbÄ oâŠ
DzwoniÄ do dziaÅu windykacji z proÅbÄ o udzielenie "nie poufnych" informacji odnoÅnie zasad dotyczÄ cych przedÅuÅŒenia poÅŒyczki czy teÅŒ spóźnienia kilku dni w spÅacie. Dzban bo inaczej nie moÅŒna nazwaÄ tego kogoÅ z tego dziaÅu, byÅ nie uprzejmy ., daleki od profesjonalizmu.
Najlepsza firma poÅŒyczkowa!âŠ
Moim zdaniem najlepsza firma poÅŒyczkowa w Polsce! Jestem klientkÄ
firmy od 7 lat. Zawsze, gdy potrzebuje pomocy finansowej zwracam siÄ tylko do Vivusa. Nigdy siÄ nie zawiodÅam, raz zachowali siÄ bardzo wyrozumiaÅe w stosunku do mojej osoby, za co jestem im bardzo wdziÄczna, tym samym przekonujÄ
c mnie, ÅŒe sÄ
naprawdÄ firmÄ
godna zaufania. Wielkim plusem jest równieÅŒ to, ÅŒe pracownicy nie nÄkajÄ
klientów telefonami przed spÅatÄ
i po spÅacie poÅŒyczki, oferujÄ
c róŌnego rodzaju promocje czy namawiajÄ
c na kolejne poÅŒyczki co jest bardzo czÄsto spotykane wÅród innych firm poÅŒyczkowych. Vivus dba o dyskrecjÄ swoich klientów i najwaÅŒniejsze, majÄ
najniÅŒsze prowizje od poÅŒyczek!
Szczerze polecam.
Katarzyna Åwidurska
Jestem juÅŒ klientem od kilku dobrychâŠ
Jestem juÅŒ klientem od kilku dobrych lat i za kaÅŒdym razem gdy tylko moja poÅŒyczka przekroczy 1 dzieÅ po terminie dzwoniÄ straszÄ i sÄ po prostu chamscy. Ci ludzie tam to jakieÅ nieporozumienie delikatnie mówiÄ c.
Brak aktywnego sÅuchania i atakowanieâŠ
Brak aktywnego sÅuchania i atakowanie klientów, przerywanie i nie danie moÅŒliwoÅci dojÅcia do gÅosu. Zasady na niekorzyÅÄ klienta, zawiÄ zujÄ ce mu rÄce i "nie do podwaÅŒenia". Brak indywidualnego podejÅcia do klienta. Nawet jak klient dzwoni dÅugo przed terminem pÅatnoÅci, ÅŒeby siÄ dogadaÄ, to zostaje zakrzyczany.
W przeciwieÅstwie do Wonga Vivus jestâŠ
W przeciwieÅstwie do Wonga Vivus jest moim faworytem pomimo braku pieniÄdzy w danym miesiÄ cu potrafiÄ rozÅoÅŒy poÅŒyczkÄ na raty a Wonga wypowiedzieÄ i skierowaÄ sprawÄ do sÄ du Vivus jest chyba najlepszÄ firmÄ poÅŒyczkowÄ na Åwiecie potrafiÄ tak pójÅÄ na rÄkÄ ÅŒe bezdomny by spÅaciÅ u nich poÅŒyczkÄ
UNIKAÄ
Te opinie to jakieÅ nieporozumienie - firma SCAM. Przetwarzanie waszych danych tam to jedna wielka tajemnica, odmawiajÄ przesyÅania dokumentacji i aktualizacji wniosków - wszystko najlepiej na telefon i bez dowodów, obsÅuga klienta to (pominÄ nieuprzejme okreÅlenie) banda ludzi bez kultury i znajomoÅci komunikacji z klientem.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ