レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Viwaakustik giver en meget personlig vejledning og laver nogle utrolig smukke akustikpaneler. Panelerne giver en behagelig akustik plus det ogsÃ¥ skabe en god stemning i rummet. De pryder nu en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestilte akustikpaneler via deres hjemmeside, hvor jeg fik dem skÃ¥ret efter bestemte mÃ¥l, mod et lille ekstra gebyr, som sparede mig en masse ekstra tid og besvÊr, sÃ¥ jeg bare kunne sÊtte dem op ve... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi har lige kÞbt Led lys skinner til vores akustikplader og det var super super kvalitet utrolig nem installation . var over alt forventning supper hurtig levering vi bestilte fredag middag og vi hav... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Jeg kÞbte en vareprÞve,,som hurtigt blev pakket og sendt og er 5 stjerner vÊrd. Hjemmesiden kan godt vÊre bedre, for jeg kan ikke se, hvad jeg har lagt i kurven. Jeg ville gerne have bestilt 3 for... もっず芋る

䌁業情報

1. 音響コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

Vi leverer akustikpaneler i hÞj kvalitet. Vi bruger kun certificeret trÊ og genanvendelige filt-produkter. Vi leverer i alle farver og former, både til private og firmaer. Vi er altid klar til at opfylde dine behov, med specialtilpassede akustikpaneler. Vi leverer yderligere flere former for tilbehÞr til dine akustikpaneler.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Rigtig godt

Rigtig godt . Hurtig levering trods dårlige vejrforhold.
Det kÞbte passer perfekt til min akustikvÊg.

2026幎1月13日

Hej Poul,

Mange tak, for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse, samt tak for de fine ord.

5぀星のうち1の評䟡

Poor product quality and zero customer support

In February 2025, I purchased acoustic panel accessories from vivaakustik.dk. In less than one year of normal use, the mounting points broke completely, making the products unusable. This clearly indicates poor material quality and weak manufacturing.
The bigger problem started afterwards.
Since Monday, I have sent two detailed and explanatory emails to the company’s email address. I also sent an SMS to their mobile phone, briefly explaining the issue.
👉 I have not received a single response.
No explanation, no apology, not even a basic “we are looking into it.” Just complete silence. This behaviour clearly shows that the company does not take customer complaints or after-sales support seriously.
Selling low-quality products is one issue, but completely ignoring customers is a much more serious problem.
I strongly recommend that anyone considering purchasing from this company keep their expectations very low, especially regarding product durability, warranty, and customer service.
For me, this was a very disappointing experience, and I will definitely not purchase from them again.

2026幎1月9日
5぀星のうち5の評䟡

Fine vare levede helt op til min

Fine vare levede helt op til min forventning og så gik det hurtigt med levering, så jeg er super tilfreds tommel op herfra

2025幎12月3日

Hej,

Det er vi enormt glade for. Tusind tak.

ViwaAkustik

Jeg oplevede ingen problemer

Jeg oplevede ingen problemer. Hurtig afsendt og hurtig modtaget 👍🏻

2025幎12月4日

Hej Lykke,

Tusind tak for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Dejligt med hurtig levering.

hurtig levering

hurtig levering - og tilfreds med mit kÞb

2025幎11月18日

Hej SÞs,

Tusind tak, for at tage dig tid til at skrive en anmeldelse. Dejligt at hÞre, at leveringen gik hurtigt.

Kvalitet 👍

Hej
Hurtig levering 👍
Super lÊkker kvalitet nemt at arbejde med TAk 😀
Vil kun sige til andre kÞb nu noget i en ordentlig kvalitet

2025幎11月8日

Hej Flemming,

Dejligt. Mange tak for de rigtig fine ord. De varmer absolut.

Mega fede produkter

Mega fede produkter, der passer perfekt, og de yder kanon service, og rådgivning, jeg er fan 💕

2025幎11月13日

Hej Klaus,

Tusind tak for de fine ord. Vi gÞr altid alt hvad vi kan - og så er det altid dejligt, når det skinner i gennem.

Udfordringer lÞst

Det var lidt udfordringer med at varerne blev afsendt. Jeg har talt med Rasmus og der kom styr på det. God og behagelig samtale.

2025幎9月9日

Hej Laila,

Tusind tak for snakken - og dejligt at vi fik lÞst problemerne!

Service i top .

Service i top .
Har fået godt rådgivning og service .
Kan varmt anbefale Viwaakustik.

2025幎8月18日

Hej Annette,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det betyder enormt meget for os!

5぀星のうち3の評䟡

Hurtig levering

Jeg kÞbte en vareprÞve,,som hurtigt blev pakket og sendt og er 5 stjerner vÊrd.

Hjemmesiden kan godt vÊre bedre, for jeg kan ikke se, hvad jeg har lagt i kurven. Jeg ville gerne have bestilt 3 forskellige akustiskplade prÞver, men da jeg ikke specifikt kunne se om jeg havde valgt 3 forskellige, så det blev kun til en desvÊrre.
Lidt irriterende at man ikke selv kan vÊlge pakkeshop, hvis man har en bestemt man bruger i forhold til åbningstider.

2025幎8月20日

Hej Frederikke,

Tusind tak for din tid i telefonen, da vi ringede sammen! Vi strÊber altid efter at blive endnu dygtigere. Vi har gennemtestet vores systemer, og alting burde spille på nuvÊrende.
Både problemer med at lÊgge kurv, men ligeledes at det er muligt at vÊlge sin egen pakkeshop!

Vi håber, at du vil handle hos os igen, og give os en mulighed for at vise hvad kan!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。