Valentin & LÊrkesen ApS

䌁業情報

1. 電気機噚蚭眮サヌビス
  2. 電気工

圓該䌁業による蚘述

Valentin & LÊrkesen ApS er en autoriseret elinstallatÞrvirksomhed som udfÞrer alle former for installationer. Med kompetencer indenfor nybyg, service for private og industri, projektudfÞrelse og ledelse heraf er Valentin & LÊrkesen en kompetent samarbejdspartner.

Dygtige og pålidelige elektrikere

Valentin & LÊrkesen ApS har hjulpet os med el-arbejdet i forbindelse med vores kÞkkenrenovering, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse. De leverede et professionelt stykke arbejde, og var opmÊrksom på vigtige detaljer, som vi ikke selv havde tÊnkt på. Derudover var de fleksible og tilpassede sig vores tidsplan. Tim og Alexander er et dygtigt team, og samtidig var de utrolig behagelige at have i huset. De får får klart genvalg hos os, og vi giver vores varmeste anbefalinger til alle, der sÞger dygtige og pålidelige elektrikere.

2025幎12月12日
自発的なレビュヌ

Et fantastisk team. Ganske enkelt.

Her er en Elektriker som både kan sit håndvÊrk og yder samtidig en fantastisk service. Det er nogle rigtig rare mennesker hvor deres syn for detaljer samt innovative lÞsninger virkeligt lyser op :)

Vi har brugt dem i forbindelse med nybyg og de har vÊret fantastiske fra start til slut og givet den hele armen for at gÞre os trygge og tilfredse med vores valg.

2025幎11月27日

Fantastisk service fra Valentin og

Fantastisk service fra Valentin og LÊrkesen!

Da jeg pludselig stod uden strÞm i min virksomhed, og hele driften blev sat på pause, kontaktede jeg Valentin og LÊrkesen. Jeg blev mÞdt af en venlig og professionel medarbejder, som hurtigt forstod situationens alvor.

De rykkede ud med det samme og fik hurtigt identificeret og lÞst problemet. Hele vejen igennem var kommunikationen klar og tillidsvÊkkende, og det var tydeligt, at de havde styr på deres arbejde.

Deres hurtige indsats gjorde, at jeg kunne genoptage driften langt hurtigere, end jeg havde turdet hÃ¥be. Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger – de er virkelig eksperter, der sÊtter kunden i centrum!

Tak for hjÊlpen, Valentin og LÊrkesen!

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Professionalisme og hurtig hjÊlp i en kritisk situation

Da jeg pludselig mistede strÞm i min virksomhed, stod alt stille – og med kunder pÃ¥ vej ind ad dÞren, var det en potentiel katastrofe. Jeg kontaktede Valentin og LÊrkesen, og det viste sig at vÊre det helt rigtige valg.

De reagerede lynhurtigt og stod pÃ¥ adressen kort tid efter. De gik straks i gang med at identificere problemet, og deres ro, faglighed og overblik gav mig med det samme en fÞlelse af, at det nok skulle blive lÞst – og det gjorde det. Ikke alene fik de genetableret strÞmmen effektivt og sikkert, men de tog sig ogsÃ¥ tid til at sikre, at det hele fungerede optimalt, og rÃ¥dgav mig om forebyggelse fremadrettet.

Deres service var både personlig og professionel, og det er tydeligt, at de tager ansvar for det, de laver. Det er den slags samarbejdspartnere, man gerne vil have i ryggen, når det virkelig gÊlder.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Valentin og LÊrkesen – de leverer ikke bare lÞsninger, de leverer tryghed.

自発的なレビュヌ

Fantastisk service og hÞj faglighed!

Jeg har haft fornÞjelsen af at bruge Valentin og LÊrkesen Elektriker til el-arbejde, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. De er ikke bare dygtige teknikere, men også utrolig professionelle og pålidelige.

Arbejdet blev udfÞrt hurtigt og effektivt, og de tog sig tid til at forklare, hvad de lavede – hvilket skaber stor tryghed. De overholdt alle aftaler, og der var styr pÃ¥ selv de mindste detaljer. Resultatet var fejlfrit og pÊnt udfÞrt.

En ekstra stor ros skal lyde for deres venlige og imÞdekommende tilgang – det gÞr hele forskellen, nÃ¥r man har hÃ¥ndvÊrkere i hjemmet.

Jeg bruger dem gerne igen og anbefaler dem til alle, der har brug for en elektriker med hÞj kvalitet og god service.

KÊmpe anbefaling af Valentin & LÊrkesen

Vi fik anbefalet Valentin & LÊrkesen, og vil bestemt give anbefalingen videre!!!!

Vi har kÞbt et hus fra 1966, som skulle renoveres.. Vi bad forskellige håndvÊrkere afgive tilbud.

Disse 2 unge mÊnd leverer et meget grundigt tilbud, og fakturerer ligeså grundigt.

I arbejdet er de punktlige og meddelsomme, og som personligheder er de lune, og bidrager med humor, glÊde & godt humÞr.

Bedst af alt, så har de gennem hele renoveringsprocessen af vores hus, behandlet dét som var det deres eget: Med praktiske og gennemtÊnkte lÞsninger.. - Samt haft Þje på fine detaljer, som vi vil nyde de nÊste mange år.

Giver Valentin & LÊrkesen mine bedste anbefalinger!

2025幎2月7日

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse! Fik opsat samtlige lamper og reparerering af flere gamle ledninger i vores nykÞbte hus på ingen tid - god kvalitet til en rimelig pris
KÊmpe anbefaling herfra 👌🏌

2024幎7月5日