Top 5 cazinouri din romania, oferte destul de personalizate si mai bune decat restul cazinourilor din romania, o alternativa bunicela cu un bonus destul de bun pentru inregistrare. O interfata super p... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Sunt MulÈumit de Vlad Casino deoarece are retragerile rapide,rulajul redus,experienÈa de joc e plÄcutÄ Èi fÄrÄ probleme cu bug-urile. Ãntr-un final Recomand aceastÄ platformÄ. JucaÈi Responsabi... ãã£ãšèŠã
Am avut o experienÈÄ foarte plÄcutÄ cu aceastÄ companie. Serviciul a fost rapid Èi profesionist, iar comunicarea clarÄ pe tot parcursul colaborÄrii. Mi-a plÄcut în mod special atenÈia la detalii Èi do... ãã£ãšèŠã
Comparativ cu celalalte platforme Vlad cazino ofera foarte multe bonusuri personalizate si oferte care iti ofera o sansa reala sa tranformi bonusul in castig saptamana de saptamana!
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Sigur si rapid
Great website
Bun si usor de folosit
Awsome
Awsome, this site is amazing a lit of games for everyone, recomand!
SÄ joace responsible
SÄ joace resposabil si cat mai corect eu sunt foarte multiport
One of the best.
Buni serioÈi Èi experientati
everything
Very trustworthy site
Very trustworthy site, also very fast service on withdraws!
II always had my questions answered
Mi experience is great but is missingâŠ
Mi experience is great but is missing Loto and bonus shud be whit out big rulate. Thank you
The best ð€ð¥°ð€
Alles Gut und viel Gluck