2.5

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Geen restitutie na annuleren van vluchtmaken.com

Helaas werd de vlucht door vluchtmaken.com geannuleerd en moest ik een nieuwe afspraak maken. Door omstandigheden is dat jammer genoeg niet meer gelukt. Schijnbaar staat in voorwaarden (kleine letters) dat je voucher maar een bepaalde tijd geldig is. Nu wil ik 1,5 jaar later mijn geld terug omdat zij geen service hebben verleend terwijl er alwel betaald is. Er is niemand van het bedrijf geweest die er nog op terug gekomen is. Geen herinnering niks. Kortom geen geld terug. Toch zegt het burgerlijk wetboek hier weldegelijk wat over en daarom overweeg ik juridische stappen. Zij doen het af door de communicatie te stoppen.

2026年3月23日

Slechtste cadeaubon ooit!

Voucher besteld voor paragliden met mijn zoon. Zeer weinig beschikbaarheid en keer op keer geannuleerd.
Dus bij iedere annulering weer een maand wachten op open plekken.

2025年9月21日
5つ星のうち1の評価

Dit is een uiterst onbetrouwbare partij

na het kopen van een Voucher al 1 1/2 jaar bezig om een vlucht te boeken , maar steeds wordt hij geannuleerd........dit is een doorgeef luik partij die zich juridisch probeert veilig te stellen .Mijn advies zou zijn niet met deze partij in zee te gaan, ze fungeren als doorgeefluik en hebben allerlei juridische trucjes om daar geld aan te verdienen..........nooit nooit iets boeken bij deze rovers.

2024年8月20日
5つ星のうち2の評価

Voucher gekocht maar is niet meer geldig in die vorm

14-02-2022 een voucher gekocht voor een helikoptervlucht twv 150 euro voor 10 minuten,super leuk en heel veel zin in!! De voucher is geldig tot en met augustus 2023 dus genoeg tijd om te boeken.
Nu het zover was dat ik wilde boeken moest ik ineens 25 euro bij betalen en ook nog eens een 2de persoon bijboeken voor 175 euro want die voucher die ik gekocht had voor 1 pers. 10 min. Bestond niet meer want dat mochten ze niet meer aanbieden van de "regering".( raar dat andere bedrijven dat nog wel mogen)
Maar goed ik heb van me laten horen en kreeg het bedrag terug gestort maar helaas was het niet het totale bedrag van 150 euro maar 115 euro want ik moest qel even 35 euro annuleringskosten betalen🤐 ik vind dit een kwalijke zaak en is mensen op kosten jagen! Toch 2 sterren en niet 1 vanwege het gedeelte wat we wel terug gekregen hebben.
Mijn advies kijk goed rond want er zijn meerdere en goedkopere bedrijven die dit ook aanbieden!!

2023年6月23日

Maken helikoptervlucht

Dit bedrijfje verkoopt (o.a. via BlueSouvenir) kadobonnen voor het maken van een vlucht. Op het moment dat je de vlucht wilt reserveren, geven ze aan dat de prijzen zijn gewijzigd en moet men bijbetalen. (Ze informeren de klant niet over de prijswijziging, dit hoor je pas achteraf.)

Wij hebben een bon van 150 euro aangeschaft voor het maken van een helikoptervlucht. Bij het maken van een reservering, geeft Vluchtmaken.com aan dat we nog eens 150 euro moeten bijbetalen om de vlucht te kunnen maken. Hiervoor geven ze verschillende redenen, de ene keer inflatie en de andere keer omdat de regels op het vliegveld zijn veranderd..geen consequent verhaal dus.

Bij het verzoek om het geld terug te storten, werd dit verzoek geweigerd. Naar mijn mening was dit een gemakkelijke en klantvriendelijke manier om het probleem op te lossen. Mijn advies zou zijn niet met deze partij in zee te gaan, ze fungeren als doorgeefluik en hebben allerlei juridische trucjes om daar geld aan te verdienen. Het is veel betrouwbaarder om een vliegschool direct te benaderen voor het maken van een vlucht.

2022年11月29日

レビューの対象になっている企業の方へ