VÀsterÃ¥s Naprapatiska Klinik AB レビュヌ 16

䌁業情報

1. 接骚医
  2. カむロプラクタヌ

圓該䌁業による蚘述

Hos oss står du i fokus och hÀr får du trygg och sÀker vård. Som naprapat och kiropraktor på VÀsterås Naprapatiska Klinik letar vi alltid efter din underliggande orsak till smÀrta/besvÀr. HÀr ser vi alltid på helheten och tar hÀnsyn till såvÀl kroppsliga som psykologiska och sociala faktorer som kan bidra till att smÀrta och andra besvÀr uppstår. Vårt mål Àr att ge dig en förståelse och kunskap om hur vi tillsammans långsiktigt kan lösa dina besvÀr. Vi fortbildar oss kontinuerligt för att alltid kunna erbjuda högsta kvaliteten på de behandlingar som vi erbjuder. Men Àven för att verkligen kunna möta alla olika typer av mÀnniskor med de olika besvÀr som uppkommer.

4.5

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta naprapaten i VÀstmanland!

Har varit till många naprapater, men aldrig upplevt en sån otrolig kunskap och sÀkerhet i behandlingen som hÀr. Jeanet Àr lyhörd och tar reda på bakgrund till besöket och ser helheten. Man kÀnner sig helt trygg. BÀsta naprapaten i VÀstmanland! Om du har smÀrta i ryggen, vÀlj VÀsterås Naprapatiska Klinik!

2025幎8月13日
自発的なレビュヌ

Mycket nöjd!

Jag har gjort ett antal behandlingar hos Jeanet och de har verkligen hjÀlpt. Hon ger Àven bra tips och tricks för att jag ska kunna "sjÀlvbehandla" vid behov. Jag får den hjÀlp jag behöver på ett proffsigt sÀtt. Jag har varit och Àr mycket nöjd med hennes behandlingar hittils och jag kan varmt rekommendera henne!

2025幎3月26日

Kan varmt rekommendera

Från första stund kÀnde jag mig vÀlkommen och trygg. Den professionella instÀllningen och den djupa kunskapen om kroppen gör att jag kÀnner mig i goda hÀnder. Behandlingen Àr både effektiv och skonsam, och jag mÀrker en mÀrkbar förbÀttring efter bara några besök. De tar sig tid att lyssna på mina problemområden och förklarar varje steg i behandlingen på ett tydligt sÀtt.

2025幎2月18日

Ett unikt engagemang

Ett unikt engagemang. Otroligt bra på att lyssna in och förstå. Helt gedigen genuint lyssnande och förståelse jag inte upplevt någon annanstans inom er bransch.

Att behandlingen också går in på det han tror mest kommer perversa. Att det Àr i lugn takt jag på sikt blir bÀttre eller i alla fall försök till att bli bÀttre och smÀrtfri. Vilket jag på ett sÀtta mÀrkt skillnad på som Àr helt fantastisk.

Ja, hÀr Àr det inte bara knackningar och bryta loss kroppen utan kroppen Àr komplex och det gör att med stor portion mÀnniskokÀnnedom och kunskap, expertis inom området Anatomi, kroppen Àr jag hur trygg som helst och rekommenderar Naprapatiska Klinik AB,

2024幎11月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス