äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Vochtbestrijding Groningen staan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid centraal. Als toonaangevend vochtbestrijdingsbedrijf in Groningen bieden wij doeltreffende oplossingen tegen optrekkend vocht, doorslaand vocht, condensproblemen en schimmelvorming. Dankzij onze jarenlange ervaring en geavanceerde technieken helpen wij zowel particulieren als bedrijven bij het duurzaam beschermen van hun woning of pand tegen vochtschade. Wij voeren een grondige analyse uit en leveren maatwerkadvies, afgestemd op de situatie en wensen van de klant. Of het nu gaat om kelderafdichting, gevelimpregnatie of ventilatieoplossingen â u kunt rekenen op een vakkundige en transparante aanpak. Onze specialisten zorgen voor een nette uitvoering met minimale overlast. Vochtbestrijding Groningen is gevestigd aan de Paterswoldseweg 806, 9728 BM, Groningen en is bereikbaar via +31505690661. Klanten waarderen onze snelle service, duidelijke communicatie en blijvende resultaten. Wij hechten veel waarde aan eerlijke feedback en gebruiken deze om onze dienstverlening continu te verbeteren. Bezoek onze website https://vochtbestrijdinggroningen.com/ voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Kies voor zekerheid, kies voor een droge en gezonde leefomgeving met Vochtbestrijding Groningen â uw betrouwbare partner in vochtproblemen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
mijn partner merkte op dat de muffeâŠ
mijn partner merkte op dat de muffe geur weg is gebleven
Meer comfort
Wat prettig was is dat ze transparant waren over welke behandeling echt nodig was.
Naast de reparatie gaven ze suggestiesâŠ
Naast de reparatie gaven ze suggesties om nieuwe vocht plekken te voorkome
maanden later nog geen schimmel terugâŠ
maanden later nog geen schimmel terug dat zegt genoeg kleine minpunt wachttijd
Eindelijk Geen Natte Plekken
Eindelijk geen natte plekken meer op de vloer echt opgelucht.
Mn Buurman Kwam Kijken
mn buurman kwam kijken en zei t ziet er hier verrassend schoon uit
hij van tree care haalde de vergunningâŠ
hij van tree care haalde de vergunning uit mapje in det tuin en zei eerst dit even checke beetje slordig maar helder
Alles opgelost zonder sloopwerk gewoonâŠ
Alles opgelost zonder sloopwerk gewoon slimme aanpak
Begonnen Bij De Zwaarste Plekken Na Duidelijke
Begonnen bij de zwaarste plekken na duidelijke uitleg
ze waren aangeraden door onze verbouwerâŠ
ze waren aangeraden door onze verbouwer en dat was terecht want de muren zijn droog en netjes afgewerkt
We kregen zonder omwegen feedback overâŠ
We kregen zonder omwegen feedback over de meest dringende punten.
ze namen de tijd om het rapport door teâŠ
ze namen de tijd om het rapport door te spreken en lieten alles zien
Vocht In Douchehoek Was Hardnekkig, Maar Zij
vocht in douchehoek was hardnekkig, maar zij kregen het wel weg
had al weken een muffe geur in de halâŠ
had al weken een muffe geur in de hal en zij vonden een verborgen lek achter de plint, netjes opgelost ook
de kruipruimte onder de badkamer wasâŠ
de kruipruimte onder de badkamer was lastig bereikbaar maar ze deden er niet moeilijk over en behandelden alles grondig
het hele vochtbestrijdingssysteem werdâŠ
het hele vochtbestrijdingssysteem werd netjes en snel geplaatst, in minder dan een werkdag
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã