Bet Buffoon レビュー

TrustScore 5段階評価の2.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Ik heb op 2 mei een bestelling geplaatst en sindsdien niets meer gehoord. Heb via de mail op 22/5 gevraagd wanneer ik mijn bestelling kan verwachten, maar hierop geen reactie ontvangen. Vandaag (5/6)... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Eerste order 3 weken geleden besteld. Alle producten zijn al die tijd op voorraad geweest. Men reageert niet op mail en levert niets. Vandaag order geannuleerd. Hopelijk snel geld terug. Uiteindelijk... もっと見る

企業が回答しました

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Wij hebben alle keukenapparatuur (diepvries, ijskast, vaatwasser, afzuigkap) bij Voldelca gekocht. Service en prijs is top. Er waren wat uitdaginkjes m.b.t. het inbouwen. Paul heeft voor oploss... もっと見る

企業情報

1. 電子機器店
  2. 洗濯機・衣類乾燥機専門店

当該企業による記述

Het Bet Buffoon-platform biedt een dynamische en frisse benadering van digitaal entertainment. Ervaar een moeiteloze registratie en duik direct in een levendige bibliotheek vol premium slots en interactieve live dealer-sessies. Zorgvuldig geoptimaliseerd voor zowel mobiel als desktop, garandeert het soepele, ononderbroken prestaties op elk apparaat. Ondersteund door ultramoderne beveiligingsmaatregelen en zeer lonende promoties, biedt het platform een veilige, spannende en eersteklas omgeving voor elke gebruiker.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

De service is altijd even correct en…

De service is altijd even correct en snel.

Vodelca is een aanwinst voor Schaesberg.

2022年2月9日

Beste Maud Pasveer-Leunissen,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Tot snel weer in onze winkel te Landgraaf.

Bet Buffoon Casino

5つ星のうち5の評価

Zeer behulpzaam en attent personeel

Zeer behulpzaam en attent personeel. Doen alle moeite om je pakket snel en netjes te verzenden. Ook ontvangst van pakketjes gaat prima en probleemloos. Aanrader als servicepunt.

2022年2月8日

Beste Tanja Hendriks,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Tot snel weer in onze winkel te Landgraaf.

Super Service!

2022年2月8日

Beste Klant,

5つ星のうち5の評価

Ondanks de schaarste is het toch gelukt…

Ondanks de schaarste is het toch gelukt de gewenste vaatwasser voor ons te verkrijgen. Hiervoor werden kosten noch moeite gespaard. Bij ontvangst bleek er helaas sprake van een niet passende maat (door vermelding van onjuiste afmeting door ons zelf). Desondanks werd door extra inspanningen dezelfde dag eenzelfde vaatwasser van het juiste formaat gezocht, gevonden, geleverd en gemonteerd! Goede, snelle en prettige service! We zijn erg blij dat we nu nog voor de kerst voorzien zijn van een goede vaatwasser!
Vodelca; een echte aanrader!

2021年12月23日

Geachte Heer Pelzer,

Bedankt voor uw positieve terugkoppeling.

We hopen u snel terug te zien.

VodelcaXXL

prima service

Bosch wasmachine en droger besteld en laten installeren.
Deskundige advisering over apparatuur.
Levering prima, vlotte installatie en adequaat gebruikersadvies.
Prettige ervaring!

2021年12月23日

Beste Rene,

Bedankt voor uw positieve terugkoppeling.

We hopen u snel terug te zien.

VodelcaXXL

5つ星のうち1の評価

Update: Vodelca heeft netjes terugbetaald.

order 100007155 ik wacht al 1.5 jaar terugstorting van mijn geld. meerdere keren gesproken en gemaild. altijd beter beloven en een status update sturen om maar kunnen roepen dat ze er mee bezig zijn.

Update: Voldeca heeft wel verlaat maar netjes terugbetaald.

2021年9月19日

Goede afhandeling

Vorig jaar droger besteld en deze kon helaas niet geleverd worden. Door de Corona problemen en afzeggingen van bestellingen zijn ze in zwaar weer gekomen. Het terug betalen van ons geld heeft lang geduurd maar zij hebben ons wel beloofd om er voor te zorgen dat het goed zou komen. Vandaag (6 augustus) was het dan zover. Het volledige bedrag is teruggestort. Veel respect dat ze niet als andere de stekker er uit hebben getrokken. Zij denken echt aan de klant. Wij wensen dan ook de firma Vodelca dan ook veel succes voor de toekomst.

2021年8月6日
5つ星のうち5の評価

De gaskookplaat van Teka bevalt prima

De gaskookplaat van Teka bevalt prima. Is erg mooi en apart. Iedereen die 'm ziet wil gelijk weten bij wie ik hem heb gekocht. Ik noem VoledaXXL dan ook direct. Het is een prima online verkoper en houdt je goed op de hoogte van de leveringsvoortgang.

2021年7月31日

Geachte Heer Boot,

Bedankt voor uw positieve review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw koop en onze service.

Tot de volgende bestelling.

5つ星のうち5の評価

Medewerker heeft verstand van zaken!

Medewerker heeft verstand van zaken!
Zeer goed geholpen en goed advies gekregen van de verkoper.
Verder was alles goed geregeld en ze waren zeer vriendelijk.
Medewerker heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan!

2021年6月12日

Beste Heer Janssen,

Bedankt voor uw positieve feedback!

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen in onze winkel te Landgraaf!

Team Vodelca

vertragingsbehandeling

de levering was vertraagd door oorzaken buiten de invloed van vodelca
de enige verbetering die zou kunnen is desondanks contact te houden met de klant.
dit om te voorkomen dat er onzekerheid en achterdocht gaat ontstaan bij de klant.
af en toe (bv per 2 weken) een contact (mail bv) is beter dan niks.
zeker niet ontvreden

Echt een aanrader.

2021年6月7日

Beste Nicolle de Jongh,

5つ星のうち5の評価

Prima service na een goed advies

Prima service na een goed advies. 2e grotere aankoop dit jaar.

Beste Andre Jeursen,

Gewoon prima

Gewoon prima, niks op aan te merken!

Beste Gepke Bender,

Super goed geholpen

Super goed geholpen! Goede service, vriendelijk en pakket was snel in huis! Aanrader.

Beste N. Cakici,

5つ星のうち5の評価

Siemens wasmachine gekocht bij vodelca…

Siemens wasmachine gekocht bij vodelca xxl te landgraaf een ECHTE aanrader zeer goed advies en vriendelijke bediening netjes geleverd en aangesloten oude mee terug.voor herhaling vatbaar.TOPPI jongens thanx

2021年5月28日

Beste Consumer,

Terugbetaling

Geachte heer of mevrouw,

Mijn bestelling is ongeveer 9 maanden geleden geannuleerd. Hij kostte slechts 320 euro maar ik kan niet mijn geld terug van u. Telkens als ik dat zeg, heeft u altijd een smoesje. Dit bedrag is niet miljoen euro of zoiets. Ik wil graag de rest van mijn geld terug. Ik dacht dat ik genoeg geduld heb getoond.

Mijn ordernummer is 200009786

Met Vriendelijke Groet,

2021年5月28日

Beste Heer Kesimci,

U heeft zojuist een informatie bericht ontvangen in uw inbox met volledige uitleg. Tevens is het niet zo dat u niks heeft ontvangen , Hierover hadden we reeds afspraken gemaakt. Het is jammer dat u de klacht waarvan duidelijk is dat deze wordt opgelost 7 x meent te moeten schrijven. Mocht u vragen hebben, bel ons gerust en dan zal ik dit nogmaals toelichten in een telefoongesprek. 085-3030724

Goede service en prijs

Goede service en prijs. Heel vriendelijk en behulpzaam
personeel. Een echte aanrader om bij Vodelca iets te kopen.

2021年5月20日

Beste Gerard,

Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over ons en onze service!

Super bedankt voor de goede feedback.
Dit waarderen wij enorm!

met vriendelijk groet,
Team Vodelca

Vodelca Landgraaf.

Vodelca Landgraaf.
Prima zaak vriendelijk en behulpzaam personeel Snelle levering AEG wasmachine gekocht meteen uitgeprobeerd Super Een tevreden klant.

2021年5月20日

Beste M Lurken,