Voertuigschorsen レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Deze website is een scam! Ik liet mijn camper hier schorsen maar heb ik de afgelopen maanden gewoon de wegenbelasting moeten doorbetalen omdat ze hun werk niet (goed) doen. Ik heb nu al weken mailcont... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Afgelopen woensdag mijn voertuig laten schorsen door nu blijkt dit een tussenpersoon te zijn. Mijn voertuig bleek bij controle bij rdw helemaal niet geschorst te zijn. Vorm van pure oplichting en... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Met een onduidelijke site lokken ze om via hun je voertuig te schorsen. Wanneer je later erop terugkomt is het niet meer mogelijk om het terug te draaien. Strijken het geld op en vervolgens hoor en zi... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Heeft u een vraag of klacht? 😊 Stuur ons dan eerst even een e-mail naar info@voertuigschorsen.nl, zodat we u snel kunnen helpen en samen tot een passende oplossing kunnen komen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 51ä»¶

レビュヌを曞く

Uitstekende service

Ik had een fout gemaakt met datum vrijwaren. Direct geannuleerd, wat een optie is, voordat de bevestiging van de RDW via mail binnenkwam. En wat denk je, binnen 24 uur mijn betaling teruggestort. Waar maak je dat nog mee vandaag de dag. Nou bij dit bedrijf dus. Top.

2024幎11月14日
5぀星のうち5の評䟡

Per ongeluk door te snel willen

Per ongeluk door te snel willen handelen op deze site terecht gekomen. Maar na meteen een mailtje savonds te hebben gestuurd, kreeg ik de volgende ochtend gelijk reactie van deze mensen dat de aanvraag is geannuleerd en na het opgeven van mijn rek.nr. had ik m'n geld al binnen 10 minuten weer op mijn rekening staan. Grote klasse!!!

2024幎11月14日

Misleidend

Misleidend, gewoon een vorm van oplichting. Positieve is dat ik eraan herinnerd ben voortaan alles weer dubbel te checken ook dus de look alike sites van overheidsinstanties. Overheid verban deze sites en geef ze lange celstraffen voor misleiding met winstoogmerk

2024幎11月13日
5぀星のうち1の評䟡

Niet voor gekozen, toch terecht gekomen...

Bekend verhaal inmiddels. Eerst ingelogd bij RDW. Halverwege schorsingsaanvraag gezocht in de mail naar tenaamstellingscode, die ik kon aanvragen. Onderbreking van aanvraag. Later terug en niet bij RDW gekomen, maar wel bij Voertuigschorsen.nl denkende, dat ik bij de RDW zat. Aanvraag voortgezet en iets meer dan 122 euro betaald. Dat was 40 euro teveel. Slechte ervaring dus. Misleidend.

2024幎11月9日

Annulering correct uitgevoerd

Door haast en een onduidelijke verwijzing via Google kwam ik op deze site terecht ipv RDW. Dit ontdekte ik pas na ontvangst van de bevestigingsmail. Direct gebeld, echter telefonisch niet bereikbaar. Mail gestuurd met verzoek om opdracht te annuleren en geld te restitueren. Annulering werd snel bevestigd en geld werd ook binnen uur teruggestort. Kortom kwam hier op een misleidende manier terecht, maar annulering werd correct, snel en vriendelijk geregeld.

2024幎11月5日

Onwetend

Eerst ingelogd bij RDW. Halverwege schorsingsaanvraag gezocht in de mail naar Tenaamstellingscode die ik kon aanvragen. Onderbreking van aanvraag. Later terug en niet bij RDW gekomen maar wel bij Voertuigschorsen.nl denkende, dat ik bij de RDW zat. Aanvraag voortgezet en iets meer dan 122 euro betaald. Dat was 40 euro teveel. Slechte ervaring dus. Misleidend.

2024幎11月4日
5぀星のうち3の評䟡

Misleid maar netjes opgelost

Misleid door de kop "Voertuig schorsen RDW" heb ik de schorsing van onze camper via deze organisatie laten regelen.
Nadat ik erachter kwam dat dit niet rechtstreeks via RDW was gebeurd heb ik gemaild met het verzoek om terugbetaling van het te veel betaalde bedrag (€ 34,95).
Binnen enkele uren kreeg ik een begripvolle reactie van Noortje en is het te veel betaalde bedrag teruggestort op mijn rekening.
1 ster voor de misleiding, 5 sterren voor de nette afhandeling

2024幎11月4日

Oplichters

Onze camper uit 1994 via hun geschorst. Deze viezerikken gaan er dus gewoon met 40 euro extra winst vandoor.
Kan niet terug worden gedraaid omdat ie al geschorst is?
Denk dat er dan een bezoekje aan de Fornheselaan in Den Dolder aan te pas komt om mijn geld terug te halen...

2024幎10月24日
5぀星のうち5の評䟡

Kwam ook per ongeluk door haast op de

Kwam ook per ongeluk door haast op de site.alles ingevuld en betaald. Ik dacht alles wordt duurder en de RWD zal zeker niet achter blijven. Na even wat gegoogled te hebben zag ik wat er mis was. Ik heb onmiddellijk een mail gestuurd en een half uurtje later had ik het geld op mijn rekening teruggestort.
Dus voor mij netjes gedaan

2024幎10月3日

Juridisch dichtgetimmerde oplichting

Ze doen zich voor als RDW en je betaalt € 34,95 teveel. Het is namelijk GRATIS. Via de site van de RDW, dan moet je er www voorzetten en dan RDW en dan .NL Op je eigen naam staan de auto's die geschorst zijn.
Inloggen met je Digid of met de DigiD APP. Gratis Nix Nada. Geen extra gegevens in te vullen !!!

2024幎10月12日

Je wordt bewust misleid

Je wordt bewust misleid, ze doen zich voor als RDW en je betaalt € 34,95 teveel. Pas later blijkt dat het om bemiddeling gaat, dat staat in eerste instantie nergens. Schande dat dit zo kan tegenover een Rijksdienst. En niemand verbiedt het. Ik heb het teveelbetaalde teruggeeist. Dit is pure misleiding en tegen het Strafrecht aan.

Ik heb via de mail geageerd en per omgaande is het teveel betaalde bedrag aan mij teruggestort. De achterliggende reden ken ik niet, maar het laat zich raden. Dus, bent u ook slachtoffer, eis uw geld terug !!

2024幎10月3日
5぀星のうち1の評䟡

Ook ik ben er ingetuind....

Deze service zelf verkeerd gekozen na een zoektocht op Google naar RDW schorsen kenteken. Snel ingevuld, leek ok. Maar wel veel te veel moeten betalen. Géén e-mail ter bevestiging ontvangen, ook niet in spam. Dus herroepen via contact formulier niet mogelijk, omdat daar het opdrachtnummer wordt gevraagd.....en telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
Nadat ik een e-mail met recht op herroeping heb gezonden naar: info@voertuigschorsen . nl kreeg ik nu wel een email, met de mededeling, dat herroeping niet mogelijk is, omdat voertuig reeds door hen geschorst is.
Mensen pas op! Je bent erg snel misleid door deze site!

2024幎10月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス