Wij hebben met z'n vieren een 14 daagse reis rondom IJsland gemaakt. Vooraf werden wij zeer goed geinformeerd en begeleid door enthousiaste Voigt Travel medewerksters. Hun informatie is waardevol. Z... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Super mooie reis gehad. 10 dagen prachtig Schotland met eigen auto en Ferry overtocht. Perfect geregeld door Voigt Travel. Prachtige locaties , super leuke en mooie accommodaties mooie route door Scho... もっと見る
Juli/Aug 2026. FlyDrive 22 dagen IJsland. Door late boeking van oost naar west gereden. Kies voor een 4Wheeldrive automaat. Totaal 4331 kilomter gereden. 2 dagen regen, overige dagen volop zon en hel... もっと見る
Een mooie reis samengesteld, erg prettige accommodaties, precies zoals we het graag wilden. De excursie met Geo Travel was top! Een familiebedrijf, ook kleinschalig, zoals de accommodaties voor de ov... もっと見る
企業情報
Voigt Travel について
当該企業による記述
Voigt Travel biedt de volgende bestemmingen aan:
当該企業による記述

ネガティブなレビューの 87%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
(Bijna) alles was goed geregeld
(Bijna) alles was goed geregeld. De informatie vooraf was duidelijk en op tijd. Je hebt niet het gevoel 'een nummer' te zijn. Zo ging er een excursie vooraf niet door waarover wij vooraf geinformeerd werden. Heb gevraagd naar de alternatieven waar ik over wilde nadenken. Een paar dagen later keurig een belletje of ik er al uit was en wat mijn keuze zou zijn. Erg fijn en persoonlijl
Super reis
Super reis, hele fijne reisleider, heel relaxed, alle tijd, en hij was zeer enthousiast en erg betrokken bij t Noorderlicht.
Wat we dus ook echt gezien hebben.
Marc bedankt nog.
Prachtige reis, goede service maar we voelden ons wel alleen.
De reis was prachtig en alles was goed geregeld. Het eten was erg goed en in overvloed. Eigenaren en personeel heel vriendelijk en behulpzaam.
Wel een paar opmerkingen de bedden konden beter er zat een kuil in.
Wij waren de enige gasten in het hotel van Voigt dus alle maaltijden met zijn tweeën en ook alle excursies zonder andere mensen erbij. Wij vonden dit erg jammer. Wij hadden het fijn gevonden als we gebeld waren of we dan misschien op een andere datum deze reis hadden kunnen maken met een groter gezelschap.
Prachtige reis!
Het was een prachtige reis, we hebben enorm genoten van alle excursies en alles was top geregeld!
Zelfs op het vliegveld en tijdens de transfer was er een Nederlandstalige gids.
De excursies waren top geregeld, fijn dat de pakken erbij zitten, je hoeft eigenlijk bijna geen eigen kleding mee.
Het enige jammere was dat het erg warm was waardoor 2 excursies moesten worden ingekort en er geen sneeuw meer op de bomen lag. We kregen wel netjes een restitutie voor een deel van het bedrag. Hier kunnen jullie natuurlijk ook niet zoveel aan doen, maar wellicht is dit goed om te vermelden bij boeken dat niet alles meer mogelijk is door het weer. Dan hadden wij eerder geboekt in het jaar.
Het was leuk
Het was leuk, vooral de husky’s. De wandeling in het natuurreservaat was een beetje een afknapper, lang in de bus en kort gewandeld.
Fantastisch georganiseerde reis naar…
Fantastisch georganiseerde reis naar magisch Lapland. Onze gids Kevin maakte de ervaring onvergetelijk door zijn zorgzaamheid en enthousiasme.
Noorderlichtreis Lapland
Mijn partner en ik zijn net terug van een prachtige Noorderlichtreis in Fins Lapland, Sallatunturin Tuvat oftewel "in the middle of nowhere". Het was mede door onze enthousiaste gids Marc, een onvergetelijke belevenis met veel actieve excursies. We hadden een gezellige en leuke groep medereizigers waar we veel lol mee hebben gehad. De sneeuwschoenwandeling, het ijsvissen, de huskytocht, de rendiertochten, bezoek aan het nationaal park Oulanka en de sneeuwscootertocht waren allemaal zeer goed verzorgd. De jacht naar het Noorderlicht werd door onze gids goed in de gaten gehouden. De bungalows waren prima, heerlijk met sauna en het eten uitgebreid en heerlijk. Het afscheidsdiner in een Finse Kota was een belevenis. De Finnen zijn gastvrije mensen. De temperatuur voor de maand maart was voor Finse begrippen wat aan de hoge kant maar we zijn getrakteerd op sneeuw en dagen met zon. Wij geven deze reis en onze gids een dikke tien!
Niet de wintervakantie die ik voor ogen had maar al bij al een heel mooie reis.
Een mooie reis, en ik had waarschijnlijk 5 sterren gegeven als het weer meer had meegezeten. Helaas was het zacht en de sneeuw begon te smelten en het heeft, vooral op Senja, veel geregend, waardoor veel activiteiten werden geannuleerd. Gelukkig zijn die van ons wel doorgegaan én hebben we prachtig noorderlicht gezien. Tromsø zelf is supergezellig maar zéér toeristisch wat ik toch wel een domper vond. Al bij al een mooie reis met mooie locaties, sympathieke gidsen en lekker eten.
Alles klopt gewoon.
Alles klopt gewoon.
Eigen app met hele planning per dag.
Vervoer altijd op tijd tja dit zijn de professionals!
Maar begint al met het reisvoorstel erg professioneel en gewoon goed en duidelijk.
Toporganisatie – onvergetelijke ervaring!
Wij zijn net terug van een 8-daagse noorderlichtreis en kunnen alleen maar zeggen: perfect georganiseerd van begin tot einde.
Alles klopte: de vluchten, transfers, verblijven op drie unieke locaties en het gevarieerde programma. Elke plek had zijn eigen charme, maar Sommarøy was echt adembenemend mooi — een absolute aanrader.
Wat deze reis echt uitzonderlijk maakte, was de begeleiding. Dankzij de professionele aanpak en dagelijkse briefings hadden we 7 op 7 noorderlicht, met als hoogtepunt een spectaculaire show van meer dan 5 uur. Dat maak je zelden mee.
Ook de activiteiten waren zeer goed geregeld en van hoge kwaliteit. Jammer dat de huskysafari niet kon doorgaan, maar dit werd perfect opgevangen door de vele andere unieke ervaringen.
Een speciale vermelding voor de begeleiding ter plaatse: deskundig, gepassioneerd en altijd klaar om te helpen.
👉 Kort samengevat: een zorgeloze reis, toporganisatie en een ervaring die we nooit meer vergeten.
Wij boeken zonder twijfel opnieuw!
Een onvergetelijke vakantie
Ik had een onvergetelijke vakantie. De organisatie lieps prima, we hadden goed kamers, goede hotels, goed eten en de mensen waren vriendelijk. De reisleider Ruben Weijtjes, kreeg het voor elkaar om elke avond Noorderlicht te spotten met als klapper de eerste en de laatste avond met spectaculaire . We hadden een leuke groep. Ik vergelijk het met een soort Winter Wonderland Efteling voor volwassenen.
IJslandse parels - een aanrader
Ik heb een heerlijke reis gehad. Alles is goed verzorgd, de hotels, het eten. Je hebt echt de rust en tijd om van het land te genieten. En IJsland in de winter heeft een hoop om van te genieten. Het tempo van de reis was goed, afwisseling tussen rijden en bezienswaardigheden. Er is duidelijk goed over nagedacht. Aandacht voor natuur en cultuur/geschiedenis, alles zit er in. Wil je echt met al je zintuigen kunnen genieten van een winters IJsland dan is parels langs de IJslandse kust echt een uitstekende keuze.
Fantastische reis
Fantastische reis, prachtig huisje, alles op loopafstand, alles heweldig georganiseerd en briendelijke behulpzame mensen! Zeer aan te bevelen
Alles goed geregeld
Alles goed geregeld, alle afgesproken dingen zijn perfect uitgevoerd. Goede communicatie.
Alles was van het begin tot het eind…
Alles was van het begin tot het eind perfect geregeld.
Een topvakantie!
Alles was werkelijk ver boven onze verwachting! De accomodatie was schitterend en zeer sfeervol. Het personeel erg vriendelijk en behulpzaam (receptie, restaurant en activiteiten begeleiding). Het eten in het restaurant was werkelijk geweldig. Alles in buffetvorm en veel variatie, zowel per dag alsook tussen de dagen. veel lokale gerechten. De omgeving Nellim is zeer rustig, wat wij erg gewaardeerd hebben. Je moet er echt heengaan voor de rust en actief in de sneeuw bezig willen zijn!
Een aanrader
goede communicatie vooraf, duidelijke reisbeschrijving. Goede ontvangst ter plaatse, Ruka Safaris is een top organisatie; alle excursies waren zeer goed georganiseerd. Een aanrader!
Fins lapland Iso Syote vakantie
Alle afspraken mbt vervoer overnachting en tijden klopten perfect
Goede overstap en aansluitingen
Mooie locatie en het was echt genieten aldaar
Hele mooie ervaring !!
Onze reis leidster Leonie is werkelijk een topper die ons geweldig van informatie voorzag en een mens met heerlijke humor. Een topvrouw.
onze reis leidster Leonie is werkelijk top. Locaties waren goed, het eten is goed. Het weer was exceptioneel goed naar wij begrepen. Zeer goede chauffeur (Rabbi). Prachtige natuur en zeer goed ingedeeld qua bezetting van de dag. Onvergetelijke ervaring.
In één woord GEWELDIG
In één woord GEWELDIG. Topvkantie, alles goed geregeld en niets werd aan het toeval overgelaten. Eten was heerlijk en de leiding/personeel ook niets op aan te merken. Bij twijfel...DOEN!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。