Banner for Voigt Travel

3,641
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Super mooie reis gehad. 10 dagen prachtig Schotland met eigen auto en Ferry overtocht. Perfect geregeld door Voigt Travel. Prachtige locaties , super leuke en mooie accommodaties mooie route door Scho... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Wij hebben met z'n vieren een 14 daagse reis rondom IJsland gemaakt. Vooraf werden wij zeer goed geinformeerd en begeleid door enthousiaste Voigt Travel medewerksters. Hun informatie is waardevol. Z... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een mooie reis samengesteld, erg prettige accommodaties, precies zoals we het graag wilden. De excursie met Geo Travel was top! Een familiebedrijf, ook kleinschalig, zoals de accommodaties voor de ov... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Juli/Aug 2026. FlyDrive 22 dagen IJsland. Door late boeking van oost naar west gereden. Kies voor een 4Wheeldrive automaat. Totaal 4331 kilomter gereden. 2 dagen regen, overige dagen volop zon en hel... もっと見る

企業情報

1. ツアー オペレーター

Voigt Travel について

当該企業による記述

Van reizen naar beleven. Onderweg ontdek je nieuwe plekken, beleef je bijzondere avonturen en ontmoet je locals met hun eigen verhalen. Zo wordt elke reis een ervaring die je bijblijft.

Voigt Travel biedt de volgende bestemmingen aan:

当該企業による記述

(3,641)

過去12か月のレビュー数: 286件

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

We hebben de bijzonder overnachten reis…

We hebben de bijzonder overnachten reis naar IJsland gedaan. Svartaborg was zeker bijzonder. De 2de locatie helaas niet. Huisje was niet zoals op de foto omgeven door ruimte want er waren inmiddels 3 rijtjes huisjes achter elkaar waardoor het uitzicht vooral de achterkant vh huis ervoor was. Er waren overdag bouwvakkers in de weer en 's avonds was het soms best druk omdat er velen in de hot tub zaten. Ook de hygiene hebben we wel eens beter ervaren. Geen aanrader dus. De excursie naar de Dettifoss was geweldig en de sneeuwschoenen hike erg leuk. We hebben dus verder genoten.

Genoten met z’n vieren!

Genoten met z’n vieren! Alles was goed verzorgd, van de transfer van en naar het Arctic Circle hotel, het heerlijke eten en de excursies. De sfeer in het hotel was gemoedelijk en gezellig. En de omgeving was ook prachtig! Hoogtepunten waren voor ons de snow mobile tochten, de husky slede tocht, het skiën en ice karten. Helaas geen Noorderlicht gezien, dus we moeten nog een keer terug komen…

2026年2月19日

Prachtige reis

Prachtige reis, goed georganiseerd, prima overnachtingsadres, heerlijk eten. Gewoon een onbezorgde vakantie!

Leukste vakantie ooit

We zijn heel goed voorbereid. De reis, het verblijf, de activiteiten en de staff van het hotel was geweldig. Kortom, echt een geweldige reis waar we met veel plezier op terugkijken.

2026年2月19日

Fan-tas-tisch!!!

We hebben een fantastische reis naar Lapland achter de rug. Voigt reageerde vooraf snel en duidelijk op onze vragen, de reisinfo stond overzichtelijk en netjes bij elkaar. De reis zelf was supergoed georganiseerd. Alles verliep zo ontspannen. Het hotel en de medewerkers waren geweldig; relaxed, vriendelijk, servicegericht, persoonlijk. Het eten was heerlijk en gezond. En dan Lapland zelf; een droomvakantie. Echt 100% aanrader om met Voigt naar Lapland af te reizen!

5つ星のうち5の評価

Prachtige reis. Reisgids Kevin maakt het helemaal top.

In februari boekten we via Voigt de 8-daagse Noorderlichtreis naar Lapland, Luosto, Finland. De informatie vooraf was compleet en enthousiasmerend. Het was allemaal prima verzorgd. Ook toen we voor de terugreis op Schiphol ineens extra assistentie nodig hadden.

De houten cabin die bij Lapland Hotels was geboekt overtrof onze verwachtingen: Heel sfeervol, schoon, warm en comfortabel met een prima douche en sauna en altijd voldoende hout voor de (extra) houtkachel. En op een paar minuten lopen naar het hotel voor ontbijt of diner. Verder is Luosto heel compact. Je bent lopend ook zo bij het verzamelpunt voor vervoer naar de activiteiten, de supermarkt, de giftshop, de paar restaurantjes of de skipiste.

Maar reisgids Kevin overtrof alles. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en hij wil het graag iedereen naar de zin maken. Omdat hij dit met zijn hart doet, komt dat over en maakt hij echt het verschil. Met Kevin kreeg onze reis extra glans. Alleen hij verdient al 5 sterren.

2026年2月13日

Magisch...

Magisch.... Dat is het beste woord voor deze reis.. Binnen een aantal uren in een compleet andere wereld. Voigt heeft een mooi pakket, we hebben alles gedaan. Maar de mensen van Salla zijn werkelijk heel vriendelijk, open, gastvrij. Alle aktiviteiten prima georganiseerd. En dan op het midden van deze onvergetelijke week trakteert het noorderlicht ons op een prachtig spektakel.. Wij zijn verkocht, verliefd op Lapland.

2026年2月7日

Een onvergetelijke reis

Alles was tot in de puntjes geregeld. Goeie informatie vooraf, alle activiteiten waren boven verwachting en perfect gepland. Ook de accomodatie op Fjell Center en het eten waren uitstekend verzorgd. We hebben genoten van onze reis, het was een onvergetelijke ervaring

Noorderlichtreis Winterwonderland van 7 t/m 14 februari 2026

Wat was dit een onvergetelijke reis. De enorme boomtoppen met sneeuw, de prachtige luchten, de gevarieerde excursies, het jagen op Noorderlicht en dit 5 van de 7 dagen (zelfs vanuit de cabin) te hebben gezien, de heerlijke buffetten en de mooie knusse cabin. Maar wat onze reis uniek maakt is onze reisleider Kevin. Zijn positiviteit, zijn aanstekelijke lach, zijn behulpzaamheid, zijn mooie hond Maya, niets was hem te veel. Hij en Luosto hebben een speciaal plekje in ons hart gekregen. Dank Kevin, de Arcticans en Voigt voor deze mooie herinneringen.

Wij hadden geboekt via Voigt Travel met reisleider Kevin

Wij hadden geboekt via Voigt Travel en hadden het geluk dat Kevin onze nederlandstalige reisleider was. Hij was niet alleen onze begeleider maar gaf ons de beleving van Fins Lapland mee.
De gehele week was hij actief in onze groep aanwezig om alle vragen te beantwoorden en onze wensen van excursies naast de al geplande excursies in goede banen te leiden.
Zo werd onze vakantie reis niet zomaar een reis maar een fijne herinnering / beleving om op terug tekijken.
We hebben mede dankzij hem enorm van deze mooie vakantie reis genoten.

2026年2月7日

Top vakantie in Fins Lapland

Een geweldige vakantie gehad in Fins Lapland! De voorbereidingen en het boeken van de reis gingen soepel. Voigt is makelijk te bereiken en geeft goed en helder advies en is duidelijk in de afspraken. De reis zelf is tot in de puntjes geregeld; het enige wat je hoeft te doen is op tijd klaar staan voor de geboekte activiteit en dan genieten. Accomodatie, de service en het eten zijn perfect.

Topvakantie in Luosto met reisleider Kevin

Een top vakantie gehad in Luosto. We hadden een leuke groep mensen, de blokhut was naar volle tevredenheid. Ook de aangeboden excursies waren fantastisch. En tot slot onze reisleider Kevin. Wat een topper is hij. Super enthousiast, staat altijd 'aan', niets is hem te veel en wil dat jij een fantastische vakantie hebt. Extra tip: boek ook een excursie met de e-fatbike! Wat een avontuur.

5つ星のうち5の評価

Belevenis om mee te maken

Belevenis om mee te maken. Alle communicatie met Voigt verliep prima.
Finnlines: perfect. Duidelijk hoe alles verloopt. Hut prima, eten prima, zowel heen als terugreis.
Bezoek husky farm: Wanneer je om 10.00 aanmeert in Helsinki, ga je pas rond 10.45 daadwerkelijk de boot af. Wanneer je zoals wij een elektrische auto hebt moet je (ivm kou) ook nog onderweg laden. Dan is 13.30 geen optie. Helaas waren we dus te laat en hebben wij de farm niet kunnen bezoeken. Overigens waren anderen ook niet op tijd.
Bungalow: kan wel een hele goede upgrade krijgen. Aftands, stoffig, vuile bank en zeer onfrisse bedden, waarbij de toppers gewoon smerig waren. Dit kan echt niet dit!!! Sauna is wel weer erg lekker en dus hier van genoten.
Sneeuwscooter/snowbike/artic floating: allemaal top, ook begeleiding vanuit Himos ressort verliep as vanzelf.
Moose Mason: leuk om mee te maken maar niet bijzonder. Wel erg aardige mensen en heerlijk taartje gegeten.
Al met al een belevenis om een keer meeste maken, maar aan die aftandse bungalows moet wat gedaan worden.
Maar aan Voigt zal het niet gelegen hebben, heel erg fijne reisorganisatie!!!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。