レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Good and accurate support and follow-up. Very pleased with the team and tools provided. As my Swedish language skills aren't well developed I sometimes wish that the program had an English language... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Katastrof dÃ¥liga! Helt omöjligt att veta sitt pris, noll kundfokus. Bara sÀlj mot nya kunder som fÃ¥r mycket bÀttre pris Àn befintliga kunder (de pratar sjÀlva om att det sÀljer en ofullstÀndig... もっず芋る

䌁業情報

1. 蚘垳サヌビス
  2. 䌁業経営コンサルタント
  3. コンサルタント

圓該䌁業による蚘述

En digital redovisningsbyrå. Anpassad för dig som företagare.

3.8

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fungerar klockrent

Fungerar klockrent. VÀldigt tydligt vad jag behöver göra och till nÀr, sÃ¥ jag missar aldrig nÃ¥got. Gillar att allt Àr integrerat med banken, Skatteverket och Bolagsverket. Jag lÀgger verkligen minimalt med jobb pÃ¥ admin och bokföring tack vare detta. Hade jag fÃ¥tt önska nÃ¥got Àr det vÀl att jag skulle kunna se preliminÀra siffror baserat pÃ¥ alla de underlag som jag skickat in och som skannats av, men som Ànnu inte kontrollerats och bokförts. Men jag har en ganska god uppfattning om företagets ekonomi i alla fall. Är man mer nystartad eller pÃ¥ grÀnsen likviditetsmÀssigt hade det varit vÀrdefullt.

2026幎4月24日
5぀星のうち3の評䟡

Lite tidigt att bedöma redan efter tre

Lite tidigt att bedöma redan efter tre månader, men det inkluderar ett bokslut.

Bra:
Trevligt mottagande och överföring från egen bokföring.
Hittade ett fel i momsbokföring som gav mig tillbaka pengar från skatteverket.
Jag lÀrde mig några saker i bokslutet.
Även bokföringen har fÃ¥tt nÃ¥gra förbÀttringar.

Mindre bra:
Flera funktioner i Dooer avstÀngda nÀr jag anvÀnder Voitto. (Jag bokförde sjÀlv i Dooer innan)
Vilket gör att jag har sÀmre grepp om finanserna.

Det sparar inte så mycket tid för mig som jag förvÀntade mig. Bokföringen Àr ganska automatiserad i Dooer så jag sparar inte så så mycket på att någon annan trycker OK.
Orsaken Àr att nÀr jag gjorde det sjÀlv så klickade jag bara på en transaktion och kopplade verifikat dÀr det saknades. Nu måste jag hålla reda på dokument/verifikat utanför systemet för att hålla reda på vad som inte laddats upp.
Gör jag inte det riskerar jag straff med extra avgift för att öppna tidigare månad, vilket inte var något problem nÀr jag gjorde det sjÀlv.

Även bokslutet krÀvde nÀstan lika mycket tid som nÀr jag gjorde det sjÀlv. (Fast det blev nog bÀttre bokslut nu. )

2026幎3月24日

disasterous

a good start with quite good two of the accountants, then once you get onboard, they assign some other accountant, it was disastrous, everything goes on his schedule, invoices from months ago wasn't booked and out of blue you get overwhelming tasks to handle invoice you have already forgotten. very argumentative and defensive behaviors. missed both deadlines for sending in report for bolagsverket and skattevert, speachless

2025幎8月26日

Katastrof dåliga

Katastrof dåliga! Helt omöjligt att veta sitt pris, noll kundfokus. Bara sÀlj mot nya kunder som får mycket bÀttre pris Àn befintliga kunder (de pratar sjÀlva om att det sÀljer en ofullstÀndig lösning, sÀmre för nya kunder?)

Kommer byta ut Voitto så fort jag har lite tid att gå igenom konkurrenter.

De gör också mycket fel och att betala nÀrmare 4000 för en otroligt enkel bokföring med några utlÀgg per månad Àr orimligt plus typ 18000 för vÀrldens enklaste bokslut.

Kolla på andra alternativ!

2025幎5月14日
5぀星のうち4の評䟡

Easy to use, great support.

As my Swedish language skills aren't well developed I sometimes wish that the program had an English language option.
All together I'm a happy customer!

2025幎4月15日

Supernöjd småbolagskund!

Driver ett litet företag med fem anstÀllda och anvÀnder mig av Voitto och deras webbaserade redovisning via Dooer sedan nÃ¥gra Ã¥r tillbaka. Fantastiskt bra verktyg dÀr man bÃ¥de kan fakturera, ladda upp rÀkningar, göra löner och se över sin ekonomi. Voitto sköter sedan ALLT! All redovisning, samt ger förslag pÃ¥ pÃ¥ förebyggande Ã¥tgÀrder. Årsredovisning, moms & skatter samt rubbet!

Den slant man betalar för att få den hjÀlpen Àr 100% vÀrt det. Kan verkligen lÀgga fokus på min verksamhet och mina anstÀllda istÀllet för att ödsla energi på revisionen. Kan inte annat Àn att rekommendera Voitto och deras tjÀnster! Toppenbra.

Mvh Henri på Kroppex

2024幎8月23日
5぀星のうち1の評䟡

Från nöjd till missnöjd kund

Vi har anvÀnt Dooer och Voitto i vårt AB i nÀstan 2,5 år nu och var till en början relativt nöjda. TjÀnsten var ganska tydlig och bokföringen flöt på vÀl. Idag överger vi dock Dooer och Voitto till förmån för Bokio av flera anledningar.

Dooer som plattform Àr nog ett helt okej verktyg om man sköter bokföringen sjÀlv. Det Àr trots allt gratis, sÃ¥ förvÀntningarna kan inte vara skyhöga. Men sedan vi startade vÃ¥rt konto har webbtjÀnsten inte genomgÃ¥tt en enda mÀrkbar uppdatering pÃ¥ 2,5 Ã¥r. Och appen? Den har förlorat 90 % av sin funktionalitet för 1,5 Ã¥r sedan med utvecklarnas motivering: ”Vi tar bort nÃ¥gra funktioner för att kunna bygga nya”. Inga nya funktioner har tillkommit. Jag kan tolerera de sporadiska underhÃ¥llstillfÀllena nÀr sidan (och dÀrmed vÃ¥r bokföring) inte Àr tillgÀnglig under 2–3 dagar utan förvarning. Jag kan ocksÃ¥ tolerera att den ofta Àr lÃ¥ngsam, att saker buggar och att exportfunktionen ibland inte fungerar. Men vad jag inte kan tolerera Àr en tjÀnst som upphört att utvecklas.

Voitto verkade också smidigt i början; vi tÀnkte att det var skönt att inte ha en enda kontaktperson utan att flera på deras sida kunde hjÀlpa till. Men nu efter 2,5 år kÀnns det snarare opersonligt. Vi har haft kontakt med över 15 personer, vilket resulterat i ett opersonligt bemötande och i slutÀndan en opersonlig bokföring. Samma frågor dyker upp gång på gång om vissa typer av verifikat osv. Utöver detta var det två tillfÀllen som fakturor som Voitto betalade som hamnade på felkonto. Dessutom Àr de dyra. Vi betalade runt 100 000 SEK per år för två löner, 50 verifikat per månad, en omsÀttning på ca 4 miljoner SEK med K10:or, bokslut och löpande redovisning. Det Àr ungefÀr dubbelt så mycket som vi kommer att betala efter bytet till Bokio.

Min rekommendation Àr denna: Om du verkligen inte vill betala för en bokföringstjÀnst, kan Dooer sÀkert duga. Att betala 300 SEK i månaden för Bokio (eller Fortnox) Àr ingen stor kostnad för en tjÀnst som stÀndigt utvecklas. Voitto kan jag dÀremot tyvÀrr inte rekommendera.

PS. Vi har Àven undersökt och pratat med Wint. De Àr inte heller speciellt billiga, och vår uppfattning Àr att den opersonliga upplevelsen Àr liknande

2024幎1月31日

Under all kritik

De producerade en undermålig bokföring, men många rÀttelser. Momsredovisningen blev fel och vid bokslutet stÀmde inte saldona. Månadsvis avstÀmning ska ingå i en professionell redovisningstjÀnst. Mit råd: Anlita inte dessa!

2023幎2月19日
5぀星のうち2の評䟡

Dåliga med hjÀlp och mindre funktioner Àn utlovat.

iOS appen har inte lÀngre nÃ¥gra funktioner. Mesta Àr bortplockat. FÃ¥r svar som Àr kopierade frÃ¥n FAQ och mÃ¥nga gÃ¥nger inte har nÃ¥got att göra med min frÃ¥ga. Efter att stÀllt frÃ¥gan ett par gÃ¥nger sÃ¥ fÃ¥r jag tillslut en person som faktiskt svarar pÃ¥ frÃ¥gan. Även problem med dokument som sorteras fel. Nu byter jag.

2023幎1月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス