レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Geachte heer/mevrouw, Wij hebben u diverse e-mails gestuurd waarop u niet reageert. Wij verzoeken u binnen 72 uur de opdracht alsnog uit te voeren of de door ons betaalde opdracht van... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Wel betaald en niets gekregen, ook niet netjes geld terug. Aangifte gedaan bij politie en nog wat instanties en binnenkort op tv met nog meer gedupeerden om deze dieven te stoppen en mensen te waars... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gisteren 1400 volgers besteld en binnen een tijdsbestek van een dag al 80% geleverd. Verder lees ik hier alleen veel negativiteit maar eerlijk is eerlijk, ik heb (binnen 12 uur) al bijna de gehele bes... もっず芋る

䌁業情報

1. むンタヌネット マヌケティング業

圓該䌁業による蚘述

VolgersKopen is de het beste marktplaats voor Sociale-Media-Marketing, waar je goedkope Likes, Volgers en Views kunt kopen. Probeer vandaag nog meer Sociale-Media Weergaven! We hebben de beste methoden ontwikkeld om het verkeer op uw pagina's te vergroten. We helpen je graag een nieuw publiek aan te trekken op YouTube, Instagram, Twitter, Facebook!

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

PAS OP......OPLICHTERS !!!

Wel betaald en niets gekregen, ook niet netjes geld terug.
Aangifte gedaan bij politie en nog wat instanties en binnenkort op tv met nog meer gedupeerden om deze dieven te stoppen en mensen te waarschuwen voor hun oplichterij.
KOOP NIETS BIJ HUN....je bent je geld kwijt en krijgt niks !!!

2023幎12月7日
5぀星のうち1の評䟡

Werkt gewoon niet... Bestel hier niks.

Had ik onderstaande reacties maar eerder gelezen. Had bestelling gedaan en er gebeurde niks. Heb contact met ze opgenomen en ik was eerst nog verbaasd dat de 'klantenservice' toch vrij snel terug mailde dat ze gingen uitzoeken hoe het kan. Vervolgens zijn er 8 mailtjes over en weer gegaan met allemaal vragen en tot slot krijg ik te horen dat het emailadres niet correspondeert met de bestelling en dat het daarom niet goed gaat. Daarna hoorde ik niks meer. Echt waardeloos.

Bedrijf is inderdaad ook niet Nederlands zoals sommige al suggereerden. Volgens IBAN nummer zitten ze in Slovenië. Maak hier geen gebruik van want het werkt gewoon niet.

2023幎10月10日

Scam

Geachte heer/mevrouw,

Wij hebben u diverse e-mails gestuurd waarop u niet reageert.
Wij verzoeken u binnen 72 uur de opdracht alsnog uit te voeren of de door ons betaalde opdracht van €61.99 terug te storten

Bij uitblijven stellen wij u in gebreke voor het niet uitvoeren van een door ons geplaatste opdracht op uw website volgers-kopen.com.
Wij zullen onmiddellijk aangifte doen bij onderstaande instanties.

Belastingdienst
Politie websitefraude
Bank en incassering instellingen

Gezien op Trustpilot dat er meerdere klachten zijn omtrent jullie leveringen zullen wij deze informatie delen op Trustpilot en gedupeerde aanmoedigen om ook aangifte te doen.

Hoogachtend,

R.T van den Meiracker