Jeg bestilte 3 poser foder, som jeg hentede i gÃ¥r, da jeg Ã¥bner pakken er der desvÊrre snudebiller i 2 af poserne (hvilket jo er hvad der kan ske). Jeg sender en mail med billed og video til Randersvo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Det gÃ¥r virkelig hurtigt fra du afgiver din bestilling til varen lander hos dig som kÞber. Tilmed er varerne pakket godt og forsvarligt ind. Sidst men ikke mindst, sÃ¥ har Randers volieren som oftest r... ãã£ãšèŠã
Vil helt klart anbefale Randers Volieren :) De har et ekstremt stort udvalg af legetÞj, foder, bund osv. Derudover var der ekstremt hurtig levering - Bestilte det en aften og to dage senere havde... ãã£ãšèŠã
Havde der vÊret 10 stjerner, sÃ¥ havde jeg givet det :-) Jeg har nu handlet v. Randers Volieren i lang tid, mange forskellige ting og jeg altid udelukkende modtaget professionel behandling. Man kan alt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Voliere.dk er ikke en del af Randers Volieren mere.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig service og levering
Det var mega nemt og finde det jeg skulle bruge og der var hurtig service og levering på produktet
Ombytning af defekt vare
Jeg modtog min ordre med fodretrug til kaniner hvor en af dem var defekt og 3 andre skÊve i hÊngslerne. Jeg fik tilsendt 4 nye og de ser rigtig fine ud.

voliere.dk LUKkET ããã®åç
Fuld tilfreds med varen og levering
Fungerede godt
Ok levering hul pÃ¥ den ene pose vedâŠ
Ok levering hul på den ene pose ved modtagelse Þv
Hurtig levering og nem at betjene jeresâŠ
Hurtig levering og nem at betjene jeres hjemme side
Produkter Mulvarpe fÊlde virker ikke
SeriÞst firma. God kunde kontakt. Muldvarpe skrÊmmeren jeg kÞbte ser ud til at virke.

voliere.dk LUKkET ããã®åç
alt gik hurtigt og nemt.Utrolig venligâŠ
alt gik hurtigt og nemt.Utrolig venlig over mobilen
100% tilfreds ð
Levering var perfekt men produktetâŠ
Levering var perfekt men produktet kunne ikke samles ordenligt uden gaffatape måtte sÊttes på, så produktet var ikke i orden
Hurtig leveringð
Ok service
Efter svar fra Jonas Randers voliere.
Den må jeg tage på min frakke.
Svar er kommet samme aften som jeg sendte mail, men den havde jeg misset.
Teksten til miniral-gritstenen havde jeg ikke set da jeg bestilte og hvorfor ved jeg ikke ( plejer at lÊse alt igennem når jeg handler et sted fÞrste gang) så varen er nÊsten som beskrevet, lige med undtagelse af at posen var utÊt og derfor smulder / stÞv i hele kassen og alle vare.
Derfor Êndre jeg 1 stjerne til 4, havde kassen/posen med gritstenen vÊret tÊt var det blevet 5 stjerner.
Og vender sikkert tilbage.
FÞr svar fra Jonas.
Bestilte papegÞje foder og en miniral-gritsten.
Pakken kom hurtigt og da jeg ikke stod og manglede foderet, lå pakken uåbnet i nogle dage i gangen.
Da jeg åbner pakken er der smuldre fra miniralstenen i hele pakken, 1/3 af stenen er smulret vÊk da jeg åbner Êsken med stenen.
Jeg skriver en mail til Jonas fra voliere.dk og sender 2 billeder med af det sÞrgelige syn.
De har nu haft 4 dage til at besvare min mail men har intet hÞrt, så det kan ikke blive til mere en 1 stjerne.
Det var min fÞrste gang jeg har handlet der og sikkert også den sidste på trods af at jeg står og skal kÞbe ny voliere til min ny papegÞje, men der er heldig vis andre der kan levere den.
Ordre nr. ordrer 48869 (67046)

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ