De vaatwastabletten zijn van zeer goede kwaliteit voor een wel heel mooie prijs. De tabletten zijn Ekfs 2 dagen eerder bezorgd dan was aangegeven in de mail. TopâŠâŠ.het is overigens niet het 1e artikel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Helaas hier een pakket ontvangen wat eerder is open geweest dwijl was niet heel schoon en het filter erin ook niet helemaal schoon. Kortom (vies). Na de tijd met de klantenservice contact gehad reac... ãã£ãšèŠã
Kort na aanschaf van 2 flexibele Kinzo tuinslangen klapte er één kapot. Gemeld bij VoordeelVanger die direct actie ondernamen door geld terug te storten. Ivm benodigde lengte liever een nieuwe tuinsla... ãã£ãšèŠã
prijs - kwaliteit in goede verhouding. Een grote diversiteit aan producten die in retail moeilijk te vinden zijn. Ik blijf klant ! PS : transporteur Post NL is op goede weg om betere service te ge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VoordeelVanger.nl biedt dagelijks topaanbiedingen met kortingen tot wel 80%. Dagelijks wordt het productaanbod vernieuwd met producten in de segmenten beauty, keuken, wonen, vrije tijd, sport/afslanken, etc.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
snelle en correcte levering
snelle en correcte levering , het aangekochte is perfect en dit aan een lage prijs
Makkelijke site die goed te volgen is
Makkelijke site die goed te volgen is. Geen valkuilen. Erg goede aanbiedingen en een simpele, duidelijke bestelproces. Middels track en trace is de bestelling goed te volgen
Snel verzonden en goed verpakt...
heb mij nooit aangemeld toch elk uurâŠ
heb mij nooit aangemeld toch elk uur van de dag krijg ik spam mail stop ermee
Joni19
Heel tevreden over de producten en de prijzen!
Echt een aanrader!
De items zijn meer dan hun prijs waard
De items zijn meer dan hun prijs waard.
Levering een dag na de bestelling. Meestal is er X aantal dagen tussen, niet bij deze winkel. Alleen maar positieve ervaring.
Goede producten en snelle levering
Goede producten en snelle levering
Makkelijk te bestellen en zeer snelâŠ
Makkelijk te bestellen en zeer snel geleverd
ze leveren een dampreiniger zonderâŠ
ze leveren een dampreiniger zonder watertank en kunnen niet uitleggen hoe ik damp moet maken zonder water en nu zal ik een terugbetaling ontvangen en dat noemen ze dan "opgelost'

Had 1 van tuinlampen kapot
Had 1 van tuinlampen kapot, zonder enige moeite nieuwe ontvangen. Topservice.
Ik wilde een parasol bestellen maarâŠ
Ik wilde een parasol bestellen maar mijn email was zg niet goed. Verschillende keren opnieuw ingevoerd maar helaas, ik kon niet bestellen. Was een leuke deal maar ik zou iedereen afraden om daar te bestellen, riekt naar oplichting.

VoordeelVanger.nl ããã®åç
Het mocht wat meer lumen zijn.
Voordeelvanger heeft goede produktenâŠ
Voordeelvanger heeft goede produkten voor een betaalbare prijs en de levering is altijd op tijd en volgens afspraak. Een aanrader.
Voordeelvanger heeft zijn naam goed gekozen
product aan zeer voordelige prijs komt volledig overeen met wat werd voorgesteld/besteld. Levering had wel wat vertraging tov wat werd vooropgesteld, waarschijnlijk mee ten gevolge van de paasperiode. Vragen dienaangaande werden steeds snel, correct, efficiënt beatwoord
Alle producten zijn gewoon super!
Alle producten zijn gewoon super!
De prijs is ongelooflijk goed. Laat mij telkens opnieuw verleiden !!
Totaal niet tevreden
Totaal niet tevreden, 2 wasmachine kasten besteld. Letterlijk overgenomen uit de advertentie "Stevig en stabiel dankzij sterk carbonstaal frame " . Hij is wankel, heel licht. Plastic plankje, deze houden nog geen pak wasmiddel. Dit kon dus direct de kliko in. Wat een miskoop.
De verzending duurde lang, gewacht op een zwaar teleurstellende koop.

VoordeelVanger.nl ããã®åç
Leuke aanbiedingen voor een mooie prijsâŠ
Leuke aanbiedingen voor een mooie prijs en wordt altijd snel bezorgd
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã