De vaatwastabletten zijn van zeer goede kwaliteit voor een wel heel mooie prijs. De tabletten zijn Ekfs 2 dagen eerder bezorgd dan was aangegeven in de mail. TopâŠâŠ.het is overigens niet het 1e artikel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Helaas hier een pakket ontvangen wat eerder is open geweest dwijl was niet heel schoon en het filter erin ook niet helemaal schoon. Kortom (vies). Na de tijd met de klantenservice contact gehad reac... ãã£ãšèŠã
Kort na aanschaf van 2 flexibele Kinzo tuinslangen klapte er één kapot. Gemeld bij VoordeelVanger die direct actie ondernamen door geld terug te storten. Ivm benodigde lengte liever een nieuwe tuinsla... ãã£ãšèŠã
prijs - kwaliteit in goede verhouding. Een grote diversiteit aan producten die in retail moeilijk te vinden zijn. Ik blijf klant ! PS : transporteur Post NL is op goede weg om betere service te ge... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
VoordeelVanger.nl biedt dagelijks topaanbiedingen met kortingen tot wel 80%. Dagelijks wordt het productaanbod vernieuwd met producten in de segmenten beauty, keuken, wonen, vrije tijd, sport/afslanken, etc.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Artikelen van goede kwaliteit voorâŠ
Artikelen van goede kwaliteit voor leuke prijsjes en vlotte zending.
Snelle levering !
Goede ervaringen!
Tot nu toe zeer tevreden over de producten die ik bestelde en ook de afwikkeling en het verzenden.
Prima op tijd bezorgd
Prima op tijd bezorgd, product nog niet gebruikt maar ik twijfel er niet aan dat het goed werkt
goede service
Ze geven goede info wanneer er geleverd word, meestal zeer snelle levering, geen probleem om iets terug te zenden, kortom goede service op alle punten!
Mooi Schoenenrek alleen niet zo heelâŠ
Mooi Schoenenrek alleen niet zo heel stevig.
altijd alles OK!!!
Positief zowel prijzen als vlotteâŠ
Positief zowel prijzen als vlotte levering.
Fruit of the loom t-shirts Conform deâŠ
Fruit of the loom t-shirts Conform de verwachting
op tijd geleverd
Snelle levering en functionaliteit vanâŠ
Snelle levering en functionaliteit van het lampje
Op tijd bezorgd
Op tijd bezorgd, nog niet gebruikt, das afwachten.
Dat ik het zo snel hebt ontvangen deâŠ
Dat ik het zo snel hebt ontvangen de cervice is erg goed
Snelle bezorging en goed product.
Probleem met UV lamp
Probleem met UV lamp, snel opgelost.
Nu gebruik ik de stofzuiger dagelijks
Bij vragen en oplossingen goed geholpenâŠ
Bij vragen en oplossingen goed geholpen en erg vriendelijk.
Goed product
Goed product, de parasol, maar leverancier klopte op voordeur en de grot zware doos stond daar alleen, vind dit niet kunnen, ik ben slecht te been en kan niet in 2 seconden naar beneden vliegen, maar de vogel was al gaan vliegen en kon de zware grote doos niet zelf binnen krijgen. Gr
Een ster eigenlijk nog een te veel
Een ster eigenlijk nog een te veel.
Pakket werd door vervoerder DPD teruggestuurd (geen idee waarom, was dus nog niet bezorgd of naar pakketpunt, in plaats van bezorgen gewoon retour brengen)
Op navraag geen antwoord van VoordeelVanger. Zouden reageren als pakket retour was.
Volgende dag mail dat ze pakket terug hadden ontvangen en als ik toch wilde ontvangen, dan moest ik opnieuw verzendkosten betalen.
Geen uitleg, helemaal niets.
Meteen geannuleerd, later die dag opnieuw zelfde mail dag als ik toch wilde ontvangen ik extra moest betalen
Wat een onzin bedrijf

VoordeelVanger.nl ããã®åç