Vorestrafikskole レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Svarer langsomt over besked, skal nÊsten altid dobbelt skrive fÞr han svarer. uprofessionelt. Hvis du har tid til at vente 2 mÃ¥neder til at han kommer hjem fra sin ferie i Pakistan for at underskrive... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har lige vÊret pÃ¥ et forlÞb hos vores trafikskole mc kÞrekort hos kamran skal lige siges har aldrig vÊret op til nogen form for prÞve fÞr hverken teori eller kÞreprÞve var virklige bange for at tag... もっず芋る

Jeg tog kÞrekort hos Kamran, og bestod i fÞrste forsÞg bÃ¥de teori og kÞreprÞve. Kamran var meget fleksibel med kÞretider sÃ¥ det kunne passes ind i min hverdag, hvilket var en stor hjÊlp. Jeg blev he... もっず芋る

Ringe kÞrelÊrer! Jeg har simpelthen haft den dÃ¥rligeste oplevelse med denne kÞreskole, kÞrelÊrer Kamran har bÃ¥de for travlt til at undervise, bruger hele tiden sit apple-watch og snakker i telefon i... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Svarer langsomt over besked

Svarer langsomt over besked, skal nÊsten altid dobbelt skrive fÞr han svarer. uprofessionelt. Hvis du har tid til at vente 2 måneder til at han kommer hjem fra sin ferie i Pakistan for at underskrive dine papirer så tag kÞrekort hos Kamran.

2025幎8月9日

Vorestrafikskole からの回答

Hej Gitte , jeg er ked af at du har denne oplevelse og ja som du selv skrev så var jeg i Pakistan i denne periode og desvÊrre havde jeg ikke de samme muligheder derfra , og grundet dårlig forbindelse i landet var der lang responstid , men som sagt så har din kÞrelÊrer vÊret Erik , og derfra har jeg ikke haft nogen indflydelse på hvad hvordan og hvorledes

Bestod i fÞrste forsÞg

Jeg tog kÞrekort hos Kamran, og bestod i fÞrste forsÞg både teori og kÞreprÞve.
Kamran var meget fleksibel med kÞretider så det kunne passes ind i min hverdag, hvilket var en stor hjÊlp. Jeg blev hele tiden udfordret så jeg lÊrte meget hurtigt.
Det har vÊret en fornÞjelse og kan anbefales herfra:-)

2025幎9月28日

Verdens bedste kÞrelÊrer

Jeg vil til hver en tid anbefale Kamran og hans kÞreskole! Kamran sporer sig hurtigt ind på, hvad der er dine styrker og svagheder som elev, hvilket gÞr man altid fÞler sig i trygge hÊnder. Kamran er tilmed god i sin kommunikation og enormt fleksibel, og så er han altid lige så interesseret i, at du består dine prÞver, som du selv er! - Jeg havde ikke kunne gÞre det uden en kÞrelÊrer som Kamran!

KÊmpe anbefaling her fra :)

2025幎5月8日

Vorestrafikskole からの回答

Tak for de dejlige ord, det har vÊret en fornÞjelse og have dig som elev, selvom vi havde tider, hvor det var svÊrt klarede du det alligevel

Ringe kÞrelÊrer!

Ringe kÞrelÊrer!
Jeg har simpelthen haft den dårligeste oplevelse med denne kÞreskole, kÞrelÊrer Kamran har både for travlt til at undervise, bruger hele tiden sit apple-watch og snakker i telefon i stedet, glemmer at udmelde aflysninger for undervisning, og har en ikke pÊdagogisk/undervisnings tilgang til tingene. Da jeg var ude som helt ny og kÞrer med ham, råbte han af mig fordi jeg ikke kunne finde ud af at kÞre bil, "klart" jeg er jo ny. Han gik amok fordi jeg kom lidt for tÊt på kanstenen og havde risset hans fÊlge. Han har ikke noget Þje for at skulle lÊrer fra sig, med andet end brug af skÊldord, råben og får en som allerede er nervÞs fordi man skal kÞre bil, til at blive helt skramt. Jeg blev nÞdt til at skifte lÊrer hurtigst muligt og fik et meget bedre forlÞb hos en anden kÞreskole.
Jeg håber virkelig i tÊnker jeg om fÞr i vÊlger kÞreskole, flere af eleverne i samme klasse havde dårlige oplevelser med Kamran.

2025幎1月16日

Vorestrafikskole からの回答

Hej Lasse, nu har jeg brugt lidt tid på at undersÞge dine påstande, for det fÞrste har jeg ikke kÞrt med en elev som hed lasse i de 5 år jeg har haft kÞreskolen. Da jeg kan gå 5 år tilbage og se i mit register, for det andet så ejer jeg ikke et apple watch, og kan kun kun sige jeg er ked af at du har vÊret en så dårlig oplevelse igennem med en kÞrerlÊrer, desvÊrre er denne kÞrerlÊrer ikke mig.
Ud over det så har jeg som regel stålfÊlge på mine biler og uanset hvad kommer det til at blive dÊkket af min forsikring, har endnu ikke prÞvet og få ridset mine fÊlger så meget , at de skulle repereras og det er en risiko vi har i vores branche men er man på, så kommer det aldrig ud i, at i rammer en kantsten, jeg kan dokumentere at du ikke har gået hos mig, og samtidig kan mine elever ikke genkende de påstande du kommer med her.

Med Venlig Hilsen
kamran
vorestrafikskole

Fantastisk MC-forlÞb

Fantastisk MC-forlÞb!
Kamran sÊtter baren hÞjt og sikrer en grundig udvikling. Det er tydeligt at mÊrke at Kamran er enormt passioneret og går op i sine elever.
Med hans grundige undervisning er kortet uden tvivl i hus.

2024幎11月26日

Gode råd
 ;)

Jeg tog egentlig mit kÞrekort pÃ¥ en anden kÞreskole (som ogsÃ¥ var rigtig go). Normalt skriver jeg ikke anmeldelser, men Kamran fortjener alligevel et ord med pÃ¥ vejen. Rigtig gode rÃ¥d, lidt spas til at tage nerverne inden kÞreprÞve, og (lidt) hjerte nÃ¥r det var behov for det 😅🀗

2024幎7月22日

Vorestrafikskole からの回答

Hej Dorthe, tak for de flotte ord med på vejen, det har vÊret en fornÞjelse og undervise dig, og som man siger vi ses på vejene
hilsen

Kan stÊrkt anbefales

Kan stÊrkt anbefales. Jeg tog motorcykel kortet hos Kamran og bestod det hele i fÞrste forsÞg. Kamran er dygtig til at holde teorien sjovt samt lÊrerig. Han Þnsker dig det bedste og lÊrer dig i at forstå trafikken og hvordan man skal håndtere de diverse situationer. Varm anbefaling herfra.

2023幎7月26日
自発的なレビュヌ

Du finder ikke et bedre sted at tage

Du finder ikke et bedre sted at tage dit kÞrekort, de er ekstremt professionelle men der er også plads til humor så det bliver ikke tÞrt og lange timer. Jeg stod med et kÞrekort efter 5 uger, takket vÊre den bedste underviser og kÞrelÊrer! Tusind tak for en god oplevelse, kan klart anbefale jer til alle.

2023幎4月26日
自発的なレビュヌ

Har lige vÊret pÃ¥ et forlÞb hos vores

Har lige vÊret på et forlÞb hos vores trafikskole mc kÞrekort hos kamran skal lige siges har aldrig vÊret op til nogen form for prÞve fÞr hverken teori eller kÞreprÞve var virklige bange for at tage op til dem.

Så sker der det at han får mig til at bestå teoriprÞven fÞrste gang og kÞreprÞven på fÞrste hug og ingen ekstra timer eller noget . fem stjerner herfra. Kan stÊrkt anbefales

2023幎7月30日
自発的なレビュヌ

Vores Trafikskole er helt klart en top

Vores Trafikskole er helt klart en top, varm anbefaling. Du er i gode hÊnder, med Kamran som kÞrerlÊrer. Han sÊtter sig ind i, dine svagheder og fokusere på at styrke dem, og sÞrger for, at det til at forstå, på ens egen måde. Jeg bestod både teori og den praktiske prÞve, på fÞrste forsÞg!

2022幎6月14日

Varmeste anbefaling

Uden tvivl den bedste kÞreskole i KÞbenhavn!

Efter et Êrgerligt og langtrukkent forlÞb ved en anden kÞreskole, fik jeg hjÊlp af Kamran til at komme trygt og hurtigt gennem både teori- og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg.

Generelt synes jeg, at det, der kendetegner skolen er, at der er et trygt lÊringsmiljÞ med plads til humor, god kommunikation og en enormt passioneret og dygtig underviser, der gÞr det til en glÊde at tage kÞrekort!

TAK for et skÞnt forlÞb:)
Jeg vil varmt anbefale vorestrafikskole til alle, der Þnsker at blive gode billister!

2022幎10月18日

Vorestrafikskole からの回答

Tak for de smukke , vi fra skolen Þnsker dig alt det bedste i fremtiden og vi ses jo nok på vejene

Bedste kÞreskole i KÞbenhavn

Bedste kÞreskole i KÞbenhavn!
Jeg har haft den bedste oplevelse med vorestrafikskole. Jeg bestod både teori og kÞreprÞven fÞrste gang. Dette er takket hver min kÞrelÊrer Kamran!
Kamran er en person der brÊnder for han kÞreskole og elever, dette kan mÊrkes hver gang han underviser en.
Kamran er en person med den skÞnneste energi, altid hjÊlpsom, meget tålmodig og har altid det bedste humÞr.
Tusind tak for det bedste forlÞb.
Vil til hver en tid anbefalede vorestrafikskole.

2022幎10月18日

Vorestrafikskole からの回答

Tak for de flotte ord Anette , det har vÊret en fornÞjelse og undervise dig , du har vÊret et mÞnster elev og som man siger vi på vejene

Kan kun anbefales!

KÊmpe stort ros til Kamran! Jeg startede med at tage mit kÞrekort i Aarhus, men havde ik den bedste oplevelse. Så flyttede jeg til KÞbenhavn og skiftede kÞreskole til vorestraffikskole, hvor jeg har vÊret så heldig at få Kamran som kÞrelÊrer! Min hele kÞrekortrejse, har taget 1,5 år pga corona, men Kamran har vÊret så god til at finde en kÞreprÞve til mig. Udover dette er han den skÞnneste person, der stråler af god energi. Han har virkelig lÊrt mig at kÞre ordentlig, så kan kun sige gode ting om Kamran!

2022幎10月5日

Vorestrafikskole からの回答

Tak for de flotte ord , vi er bare glade for at kunne hjÊlpe dig

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。